2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Ben sağlık yönetimi 2.sınıfım

Bu dönem 45 kredi yani 10 ders aldım, bebekle çalışamıyorum güya okulu 3 yılda bitirmek istiyordum:KK43:

s
Kaç ünite bitirdiniz ? Ne durumdasınız.
Ben 10 ünite falab çalıştım ama verimli olduğunu düşünmüyorum.
Az kaldı sınavlara. Yetişecek mi diye tedirginim.
Bu ara elim ders çalışmaya da gitmiyor.
Sizler ne durumdasınız ? Biraz konuşalım sessiz buralar
selam bende daha çok ilerleyemedim stres oldum günlük planımda biraz daha zaman ayırmaya çalışacağım umarım yetişir aslında 3 haftadan fazla zaman var yetiştiririz bence

Selamlar canım evet geçen yıl bizi bayağı motive ediyordun canım hayırlı olsun işin...
İstatistik biraz zorlar ama İnkilap dan çıkmış soruları bol bol çözmeni tavsiye ederim
bende bu yıl çok geç başladım ders çalışmaya kendime inanamıyorum
artık elden ne gelirse yapacağız başka çare yok
Geçen seneki halimden eser yok, işe girdim gireli canım hiç ders çalışmak istemiyor zor bela,3. ünitelere başladım ama zorlanıyorum yani özellikle istatistik ve inkilap başıma bela olacak, formül ve ezber bilmiyorum bakalım notlarım baş üstü çakılacak gibi

aynen ben de ilk bölüm kadar hevesli değilim.geçecek kadar not almayı planlıyorum=)
istatistiği bilemem ama inkılabı çalış derim.en ne soracakları belli olmayan ders.bu bölümde muaf sayılmazsam yarıda bırakmayı bile düşünebilirim.beni o kadar sinir etmişti bu ders.gözünü korkutmayayım da:KK60:
eğer 2.üniversitenizse inkilap dan muaf olmanız gerekli

s

selam bende daha çok ilerleyemedim stres oldum günlük planımda biraz daha zaman ayırmaya çalışacağım umarım yetişir aslında 3 haftadan fazla zaman var yetiştiririz bence

Bencede yetişir gibi ama düzenli çalışmak mesele işte. Tembellik yapmamalıyız :KK43:

Ben de dün çalışmaya basladım 10 dersim var.
Biri bugun bitti.
Kaldı 9 ders.
İlk defa bu kadar erken calısmaya basladım inşallah unutmam.

Yaaa biz geç kaldık diyoruz sen erken diyosun unuturmuyum ben şimdi çalıştıklarımı :KK43: erken mi başlamışım. Kafamda deli sorular :KK17:

Yaaa biz geç kaldık diyoruz sen erken diyosun unuturmuyum ben şimdi çalıştıklarımı :KK43: erken mi başlamışım. Kafamda deli sorular :KK17:

Öncekilerde ben hep 1 hafta yada 10 gün kala çalıştım. İlk çalıştıklarımdan unuttuklarım oluyordu ama benim kafa böyle yani belki sen unutmazsın çünkü 2 ay kala calısmaya baslayanlar da var burda onlar unutmuyor mesela.
Ben azıcık unutkanım:KK45:

Öncekilerde ben hep 1 hafta yada 10 gün kala çalıştım. İlk çalıştıklarımdan unuttuklarım oluyordu ama benim kafa böyle yani belki sen unutmazsın çünkü 2 ay kala calısmaya baslayanlar da var burda onlar unutmuyor mesela.
Ben azıcık unutkanım:KK45:
Anladım canım.
Aslında bende tedirgin oluyorum ama ben anca yetiştiririm kızım küçük.
Son 1 haftayı full tekrar ve çıkmış sorulara çalışarak geçirmeyi planlıyorum. Mutlaka unuttuklarım vardır çünkü.
Ay bide şey sorcam şimdi bu dönemin notu Vize ve finallerin ortamalarını gösterecek değil mi ? Yani 2 sınavın ortalaması alınacak

Anladım canım.
Aslında bende tedirgin oluyorum ama ben anca yetiştiririm kızım küçük.
Son 1 haftayı full tekrar ve çıkmış sorulara çalışarak geçirmeyi planlıyorum. Mutlaka unuttuklarım vardır çünkü.
Ay bide şey sorcam şimdi bu dönemin notu Vize ve finallerin ortamalarını gösterecek değil mi ? Yani 2 sınavın ortalaması alınacak

Bence de tekrarlarla halledersin. Zaten sorularda gördükçe hatırlıyorsun. Birkaç soru da cıkmıs sorulardan ya da kitabın arkasındaki sorulardan geliyor.
Dönem notu %30 vize + %70 final alınıyor

eğer 2.üniversitenizse inkilap dan muaf olmanız gerekli
normalde öyle olmalı tabi.
ilk bölümde tbt dersini aldım muaf olurum zannederken bu dersten muafiyet kalktı almış olanlar da bir daha alacak dendi.
güya kitap değişmiş.değişen bir şey yok.içerik aynı kitabın rengi ve dizaynı değişmiş.
inşallah diğer derslere de böyle bir şey yapmazlar.

normalde öyle olmalı tabi.
ilk bölümde tbt dersini aldım muaf olurum zannederken bu dersten muafiyet kalktı almış olanlar da bir daha alacak dendi.
güya kitap değişmiş.değişen bir şey yok.içerik aynı kitabın rengi ve dizaynı değişmiş.
inşallah diğer derslere de böyle bir şey yapmazlar.
ben İnkilap Türk Dili ve bilgisayar derslerinden muafım sizde neden öyle oldu acaba anlayamadım itiraz hakkınız varsa boşuna tekrar almayın derim

Ay bugun kitaplarımı ve yuksek onur belgemi aldım sonunda:KK70:
3 kitabım verilmedi, 2si sonra gelecekmiş biri de internetten calısılacakmıs. Zaten hep internetten calısıyorum laf olsun diye aldım işte

ben İnkilap Türk Dili ve bilgisayar derslerinden muafım sizde neden öyle oldu acaba anlayamadım itiraz hakkınız varsa boşuna tekrar almayın derim
siz bu sene mi başladınız?bu durum bu sene geldi dediler çünkü.
keşke mümkün olsa da bi daha almasam ama maalesef muaf derslerin arasında gözükmüyor ve kitabı da aldım.yani sanırım artık çok geç.

siz bu sene mi başladınız?bu durum bu sene geldi dediler çünkü.
keşke mümkün olsa da bi daha almasam ama maalesef muaf derslerin arasında gözükmüyor ve kitabı da aldım.yani sanırım artık çok geç.
ben 2.sınıfım canım
demek ki yeni uygulama
üzme kendini evet tekrar almak sıkıcı tahmin ediyorum
en azından aşına olduğun bir ders bardağın dolu tarafını düşünelim kolaylık diliyorum

Sosyal hizmetler okuyan arkadaşlar kaç ünite bitirdiniz ne durumdasınız neler çalışıyorsunuz konuşalım biraz :KK51:

Ben sosyal politikayı bitirdim
Sosyal hizmete girişi bitirdim
Psikolojiyi bitirdim ama verimli değildi hele 3. Üniteden hiç bişey anlamadım o_O
İngilizceden 2 ünite bitirdim
İletişim bilgisinden 1 ünite bitirdim.
Böyle yani.

İletişim 2. Üniteyi bugün. Diğer 2 sinide yarın halledeceğim öyle planladım. Hızlanıp hepsini bitirip sonra tekrarlara geçeceğim. Çünkü unutuyor gibiyim :KK47:

X