- 14 Haziran 2016
- 1.207
- 520
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.741
Beni de ekler misin laborant ve veteriner sağlık-Açıköğretim Fakültesi ders kitaplarına nasıl çalışırım ?
-Ders çalışma stratejim nasıl olmalı ?
-Ders kitapları dışında hangi kaynaklardan yararlanabilirim ?
Gibi sorularınızı soru&cevap şeklinde sorup ,sürekli iletişimde kalacağımız topiğe hoş geldiniz..
Öncelikle yerleşen herkese başarılar diliyorum
Bizlere kayıt döneminde yardımını esirgemeyenbulca arkadaşımıza çok teşekkür ediyoruz, gerçekten çok yardımcı oldu bizlere..
Bu sene yerleşen veya okuyan dostlarımızı bekliyoruz..
Adını yazdırmak isteyen veya listeden çıkmak isteyen varsa özel mesaj atabilir yada sayfamıza yazabilir..
CuriousCat - Sosyal Hizmetler
@Tiramisu35 -Yönetim Bilişim Sistemleri
Evelynn - Yönetim Bilişim Sistemleri
@yasilbuludd - Uluslararası ticaret ve lojistik yönetimi
bulca - Işletme
Squidy -Sosyoloji
@witch hunt -Uluslararasi iliskiler
@Aofybs -Yönetim Bilişim Sistemleri
@cokpembix- Acil durum afet yönetimi / Çocuk Gelişimi
@aeben - İlahiyat
@Powerfull -İlahiyat
M mikrodalga - İlahiyat
@Kozlenmis patates - Sosyal Hizmetler
@Yahyistannn -ilahiyat
@womennn -sosyal hizmetler
@ebruli-- Türk Dili ve Edebiyat
@DilberiRana - Sağlık Yönetimi
hippotalamus - cocuk gelisimi
Çok geç ben ödedim bile, bu dönem çalışıyorum o yüzden zaten alma gibi niyetim yoktu, azıcık nefes almalık vakitte kalsınMail attıktan sonra üstten ders alma kısmı düzeldi. İyi ki ödememişim harcı ya.
@CuriousCat sen de tekrar bir bak istersen
hayırlı olsun.ben de öylecocuk gelisimi 1. sinifa kaydoldum :)
1. sınıfta her iki dönemde de aldılar da o yüzden şaşırdım.Başka okulda kaydın yoksa almazlar öğrenci sayfasında da yazıyor.
Başka okulda kayıdın yoksa almazlar ama yanlışlıla yatıranlar oluyor senin de öyle oldu sanırım.1. sınıfta her iki dönemde de aldılar da o yüzden şaşırdım.
Öğrenci işlerini bi arayıp öğreneyim. Çok teşekkür ederimBaşka okulda kayıdın yoksa almazlar ama yanlışlıla yatıranlar oluyor senin de öyle oldu sanırım.
Kayıt olurken sınav merkezini neresi yaptıysanız orası olur eğer değiştirmek isterseniz belirli tarihe kadar değişir sonra değişmez.Sınav yeri tercihleri ne zamaaan ?
E-portalda dersler yok galiba tablete indireceğim bulunsun.
Evet.Aa bu sene yeniledin mi kaydını
Artık kitabu indireceksinBenimde türkiyenin toplumsal yapısı kitabımı vermemişler
Oleyyy..Kızlar e kampüse dersler yüklenmiş
Bence çok faydalı bir uygulama. Bazen dersleri birkaç kere dinledigim oluyor. Maalesef hiç sadece geçmis sorulara bakip onur belgesi alabilenlerden olamadımE kampüs çok hoşuma gitti