2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

merhaba bayanlarr bende bu yıl üniversteye başladm erzurum ata aöf lojistik bölümü Lms den ders takibi yapıyorum dha dogrusu yapamıyorum 2 ekm ders başlangcı olark görnüyr sabah derslerimi açtım lms den sağda görüntüle vardı ders içeriklerini üniteleri gördüm çalştm 1 kaç saat sonra tekrar girdim görüntüle dedim fakat böyle bir aktivite bulunamadı dıyor yardımcı olurmusunuz hiç birşey anlamadım

Anadolu/ Sosyal Hizmet Lisans 1. sınıf 1.dönem
Dersler:
- Sosyal Hizmete Giriş
- Sosyal Politika
- Sosyolojiye Giriş
- Psikoloji
- İletişim Bilgisi
- Hukukun Temel Kavramları
- Türk Anayasa Hukuku
- Temel Bilgi Teknolojileri 1

-------------------------------------

Temel bilgi teknolojileri ünite 1 tamamlandı.
Sosyal Hizmete Giriş ünite 1 dün bitirdim, bugün tekrar edip sıkılmazsam yeni konuya geçiyorum :rapci:
merhaba bana yardımcı olurmusunuz Lms den derslerıme giriş yaptım..sabah derslerimi görüntüledim.içerikleri üniteleri açtım çalıştım şimdi tekrar deniyorum aktivite oluşturulmadı diyor napıcam ben

Andoid kullaniyorim canim ilk girdigimde gordumustum uygulamadan ama sonra tarayicidan girdigimde ulasamadim site hata verdi hani girislerde de hata veriyordu ya. Ayni oylr hata verdi bugun denemedim hic yine bi bakarimm :)
apple a ata aöf nasıl yüklerim bende telfndan herşeyi halletmek istiyorum
:KK43:

Merhaba kizlar,
Bugun bende kitaplarimi aldim..
Beni bu donem zorlayacak ders yok cok sukur.
Simdiden herkese iyi calismalar diliyorum.

Derslerim ;

ÇEK403U İş Sağlığı ve Güvenliği

İLT203U Kurumsal İletişim

İST207U Tıbbi İstatistik

SAK201U Sağlık Kurumları Yönetimi I

SAK203U Sağlık Kurumlarında Operasyon Yönetimi

SAK205U Sağlık Sigortacılığı

TAR201U Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I

TÜR201U Türk Dili I

Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum ben 2 sınıftan bütün derslerimi verdim bi 1 sınıftan matematiği veremedim ortalamam 2 bin üstünde ama mat ff geçmiş olmuyor muyum dönemde başarılı yazıyor

Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum ben 2 sınıftan bütün derslerimi verdim bi 1 sınıftan matematiği veremedim ortalamam 2 bin üstünde ama mat ff geçmiş olmuyor muyum dönemde başarılı yazıyor
Ff kalır anlamına gelir geçmiş olmuyorsunuz.Tekrar alacaksınız.

X