- 27 Aralık 2010
- 792
- 1.169
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.761
Düzelttiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba bana yardımcı olurmusunuz Lms den derslerıme giriş yaptım..sabah derslerimi görüntüledim.içerikleri üniteleri açtım çalıştım şimdi tekrar deniyorum aktivite oluşturulmadı diyor napıcam benAnadolu/ Sosyal Hizmet Lisans 1. sınıf 1.dönem
Dersler:
- Sosyal Hizmete Giriş
- Sosyal Politika
- Sosyolojiye Giriş
- Psikoloji
- İletişim Bilgisi
- Hukukun Temel Kavramları
- Türk Anayasa Hukuku
- Temel Bilgi Teknolojileri 1
-------------------------------------
Temel bilgi teknolojileri ünite 1 tamamlandı.
Sosyal Hizmete Giriş ünite 1 dün bitirdim, bugün tekrar edip sıkılmazsam yeni konuya geçiyorum
apple a ata aöf nasıl yüklerim bende telfndan herşeyi halletmek istiyorumAndoid kullaniyorim canim ilk girdigimde gordumustum uygulamadan ama sonra tarayicidan girdigimde ulasamadim site hata verdi hani girislerde de hata veriyordu ya. Ayni oylr hata verdi bugun denemedim hic yine bi bakarimm :)
kolay gelsin :)Ay çok şükür bugün ders çalışmaya başladım. 8 ders 32 ünite 53 gün var
Yetiştiririm beee
apple a ata aöf nasıl yüklerim bende telfndan herşeyi halletmek istiyorum
Merhaba ben bu sene başladım aöf ye e kampüs e nasıl giriş yapabilirimE kampüs bizlere daha iyi hizmet sunabilmek için bakımdaymış. Bütün yaz ne yaptılarsa
Ff kalır anlamına gelir geçmiş olmuyorsunuz.Tekrar alacaksınız.Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum ben 2 sınıftan bütün derslerimi verdim bi 1 sınıftan matematiği veremedim ortalamam 2 bin üstünde ama mat ff geçmiş olmuyor muyum dönemde başarılı yazıyor
E kampuste kayitli dersleri goremiyorum ben gorebilen var miFf kalır anlamına gelir geçmiş olmuyorsunuz.Tekrar alacaksınız.
Benim derslerimde hala yuklenmemis.e-kampüste benim derslerim hala yuklenmedi ay catlicam
Benim derslerimde hala yuklenmemis.
ne zamana yuklenir ki
Normal sayfadan gir aktif yazması gerek bende aktif yazıyor.E kampuste kayitli dersleri goremiyorum ben gorebilen var mi
kitaplari falanda aldim halbuki
kaydimin yenilendigini nerden ogrenebilirim
Evet bendede yaziyormus =)Normal sayfadan gir aktif yazması gerek bende aktif yazıyor.