2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Fakültenizde dersler nasıl yürütülmektedir?
Fakültemizde dersler Öğrenim Yönetim Sistemi (LMS) üzerinden yürütülmektedir.

a. Yüz yüze ders uygulaması var mı?
Fakültemizde yüz yüze ders uygulaması bulunmamaktadır.

b. Uygulamalı ders var mı?
Sosyal Hizmet Programı’nın 4. Sınıfında Blok Uygulama I – II dersleri bulunmaktadır. Diğer programlarımızda uygulamalı ders bulunmamaktadır.

c. Derslerle ilgili canlı sınıf uygulaması var mı?
Derslerle ilgili canlı sınıf uygulaması bulunmamaktadır.

d. Dersler için videolu anlatım var mı?
Öğrencilerin görsel olarak anlamalarının önemli olduğu dersler öncelikli olmak üzere ders videoları hazırlanmaktadır. Her ders için videolu anlatım uygulaması bulunmamaktadır.

e. Dersleri nereden ve nasıl takip edebilirim?
Kayıtlı olduğunuz programın ders içeriklerine Öğrenim Yönetim Sisteminden (LMS) ulaşabilirsiniz. LMS’ye web sitemizde yer alan “LMS” bağlantısı üzerinden ya da http://lms.atauni.edu.tr/adresinden ulaşabilirsiniz.

f. Dersleri takip etmek için belirli bir ders programı var mı?
Her haftanın başında ilgili haftaya ait ders içerikleri LMS’ye yüklenir. Öğrenci, derslerini istediği zaman takip edebilir.

g. Derslerin nasıl yürütüldüğü ile ilgili bilgi almak için size nasıl ulaşabilirim?
Fakültemiz web sitesinden derslerin nasıl yürütüldüğü ile ilgili bilgi edinebilir ya da çağrı merkezimizi arayarak Fakültemize doğrudan ulaşabilirsiniz.

Çağrı Merkezi:444 9282 – 0442 230 1000

Web Sitesi: http://www.ataaof.edu.tr

Bexy

Dersleri takip ettiğimiz LMS’yi (Öğrenim Yönetim Sistemi’ni) nasıl kullanabilirim?
Öğrenim Yönetim Sistemine (LMS) kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz. Kullanıcı adınız T.C. Kimlik Numaranız, şifreniz ise kimlik numaranızın ilk 8 hanesidir.

LMS’e web sitemizde yer alan LMS bağlantısı üzerinden ya da http://lms.atauni.edu.tr/adresinden ulaşabilirsiniz.

a. LMS’ ye nereden ulaşabilirim?
LMS’ye web sitemizde yer alan “LMS” bağlantısı üzerinden ya da http://lms.atauni.edu.tr/adresinden ulaşabilirsiniz.

b. LMS’ ye nasıl giriş yapabilirim?
Öğrenim Yönetim Sistemine (LMS) kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz. Kullanıcı adınız T.C. Kimlik Numaranız, şifreniz ise kimlik numaranızın ilk 8 hanesidir.

c. LMS’de dersleri nereden görüntüleyebilirim?
LMS’de dersleri “Derslerim” kısmından takip edebilirsiniz.

d. LMS’ye dersler ne zaman yüklenir?
Akademik takvimde belirtilen ders başlama tarihinden itibaren her haftanın başında ilgili haftaya ait ders içerikleri LMS’ye yüklenir.

e. “Ödevlerim” başlığının işlevi nedir ve geçerliliği var mı?
Ödevlerim kısmı öğrencinin dersi pekiştirmesini sağlayan bir uygulamadır. Geçerliliği bulunmamaktadır.

i. LMS ile ilgili bilgi almak için size nasıl ulaşabilirim?
Fakültemiz web sitesinden LMS ile ilgili bilgi edinebilir ya da çağrı merkezimizi arayarak Fakültemize doğrudan ulaşabilirsiniz.

Çağrı Merkezi: 444 9282 – 0442 230 1000
Web Sitesi: http://www.ataaof.edu.tr

Bazen bende bazen çok mu erken başladım diye soruyorum ama grubumuz çok çalışkan. Geri kalmak olmaz
Az önce bir siteden çıkmış soruları indirdim , cevaplarınıda indirdim
soruları çözdüm cevaplara bakarken yanlışımın çok olduğunu fark ettim emin olduğum cevapların nasıl yanlış olduğunu anlayamadım sonra tekrar cevap anahtarı dosyasına baktım..
meğer yanlış cevap anahtarına bakmışım ya sonra doğrusuna bakınca bi oh çektim

Huy Meselesi Bebegim tesekkur ederim ama burada benim sorularimin cevabı yok ben nasil gircem ara sinavlara evde netim yok ki
Nasil girebilirim internet cafeden falan mi olcak nolcak yani napcam

Konu sonundaki testlerde ortalama kaç yanlış çıkıyor? Çok saçma sorular çıkıyor. Soruların da mantıklı açıklamaları yok

Konu sonundaki testlerde ortalama kaç yanlış çıkıyor? Çok saçma sorular çıkıyor. Soruların da mantıklı açıklamaları yok
Konu sondaki sorulari rahat cozuyorum ama bugun 4. Uniteyo calistiktan sonra kitaptaki testleri cozerken cidden kafam karisti son unite de hic eglenceli degilmis..

Canim bisi sorucam.
Simdi biz vizeye gircez ya kasimda..
O zamanki sinavda bir dersten kac tane uniteden cikacak ? Bilgin var mi..

aeben canim merhaba bisi sorabilir miyim
Kasimdaki vize sinavinda bir dersin kac tane unitesinden sorumluyuz ?
İki dönemde farklıydı margam . Elinizdeki kitaplardada yazıyordur
Ayrıca benim cepte anadolu mobil var sizlerde indirenilirsiniz tabi hangi üni. Desiniz bilmiyorum ama .

Mikrom daha iyi hatırlar ama ,güz dönemi ilk sınav1-5 2. Sınav 1-10 . Üniteler diye hatırlıyorum tabi 10 ünitelik derslerde .
2. Yarı yıl ise ilk dönem 1-4 Sonraki sınavda 1-10 du .

Yanlış hatırlıyorsam mazur görün yaşlılıgıma verin

Bu arada kendimi tanıtayım 40 yaşındayım 3 yavrum var en büyügü üni 3. Sınıfta en küçükte lisede .. Orta ve liseyide dışardan bitirdim , üni. Sınavına girip istediğim ilhiyat bölümümü kazandım hamdolsun ..
Geçenyıl bizde çok acemiydik dersler kayıtlar konusunda , sağolsun @bulca mın çok yardımı oldu

Herkese başarılı bir öğrenim yılı dilerim

Tesekkur ederim canım Huy Meselesi ben Ataturk universitesini arayip sorucam pazartesi günü aldıgım bilgileri yazıcam buraya belki benim gibi birileri faydalanır :)

Bulca nerelerde yok bu aralar =)
Memnun oldum ablacim bende 23 yasindayimmmm =)

Masallah helal olsun sana azmineee ♡

Hayır canım bugun aradım taradım bulamadım. yariyil sinavlari internetten sadece donem sonu sinavlari yuzyuze anadolu gibi.

Internetten nasil gircem sinava onu merak ediyorum. Mesela hepimizi bilgisayarli bi odaya toplayip sinav mi yapicaklar yoksa sinav tarihinde kendi bilgisayarlarimizdan mi sinava giricez nasıl olacak onu anlayamadim henüz. Nettende dogru düzgün bir bilgi bulamadim bebegim.
Okulun sitesinde sinav merkezleri gibi bir secenek var mi denk geldin mi hic canim ?

Bu mu ki canim

Video aciklamada

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim fakültelerinde vize sınavlarına online olarak nasıl girilebileceğini gösteren bir videodur.

Yaziyor

Bebegim bu nasil cozecegimizi anlatmis ama benim sordugum. Evde kendi bilgisayarimdan mi cozcem bunlari. O zaman herkes kopya cekerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…