- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Az önce bir siteden çıkmış soruları indirdim , cevaplarınıda indirdimBazen bende bazen çok mu erken başladım diye soruyorum ama grubumuz çok çalışkan. Geri kalmak olmaz
Konu sonundaki testlerde ortalama kaç yanlış çıkıyor? Çok saçma sorular çıkıyor. Soruların da mantıklı açıklamaları yokAz önce bir siteden çıkmış soruları indirdim , cevaplarınıda indirdim
soruları çözdüm cevaplara bakarken yanlışımın çok olduğunu fark ettimemin olduğum cevapların nasıl yanlış olduğunu anlayamadım sonra tekrar cevap anahtarı dosyasına baktım..
meğer yanlış cevap anahtarına bakmışım ya sonra doğrusuna bakınca bi oh çektim
Konu sondaki sorulari rahat cozuyorum ama bugun 4. Uniteyo calistiktan sonra kitaptaki testleri cozerken cidden kafam karisti son unite de hic eglenceli degilmis..Konu sonundaki testlerde ortalama kaç yanlış çıkıyor? Çok saçma sorular çıkıyor. Soruların da mantıklı açıklamaları yok
Ataturk uni. Hakkinda fazla bilgim yok tatlimHuy Meselesi Bebegim tesekkur ederim ama burada benim sorularimin cevabı yok ben nasil gircem ara sinavlara evde netim yok ki
Nasil girebilirim internet cafeden falan mi olcak nolcak yani napcam
İki dönemde farklıydı margam . Elinizdeki kitaplardada yazıyorduraeben canim merhaba bisi sorabilir miyim
Kasimdaki vize sinavinda bir dersin kac tane unitesinden sorumluyuz ?
İki dönemde farklıydı margam . Elinizdeki kitaplardada yazıyordur
Ayrıca benim cepte anadolu mobil var sizlerde indirenilirsiniztabi hangi üni. Desiniz bilmiyorum ama .
Mikrom daha iyi hatırlar ama ,güz dönemi ilk sınav1-5 2. Sınav 1-10 . Üniteler diye hatırlıyorum tabi 10 ünitelik derslerde .
2. Yarı yıl ise ilk dönem 1-4 Sonraki sınavda 1-10 du .
Yanlış hatırlıyorsam mazur görün yaşlılıgıma verin
Bu arada kendimi tanıtayım 40 yaşındayım 3 yavrum var en büyügü üni 3. Sınıfta en küçükte lisede .. Orta ve liseyide dışardan bitirdim , üni. Sınavına girip istediğim ilhiyat bölümümü kazandım hamdolsun ..
Geçenyıl bizde çok acemiydik dersler kayıtlar konusunda , sağolsun @bulca mın çok yardımı oldu
Herkese başarılı bir öğrenim yılı dilerim
Okulun sitesinde sinav merkezleri gibi bir secenek var mi denk geldin mi hic canim ?Tesekkur ederim canımHuy Meselesi ben Ataturk universitesini arayip sorucam pazartesi günü aldıgım bilgileri yazıcam buraya belki benim gibi birileri faydalanır :)
Okulun sitesinde sinav merkezleri gibi bir secenek var mi denk geldin mi hic canim ?
Bu mu ki canimHayır canım bugun aradım taradım bulamadım. yariyil sinavlari internetten sadece donem sonu sinavlari yuzyuze anadolu gibi.
Internetten nasil gircem sinava onu merak ediyorum. Mesela hepimizi bilgisayarli bi odaya toplayip sinav mi yapicaklar yoksa sinav tarihinde kendi bilgisayarlarimizdan mi sinava giricez nasıl olacak onu anlayamadim henüz. Nettende dogru düzgün bir bilgi bulamadim bebegim.
Video aciklamadaHayır canım bugun aradım taradım bulamadım. yariyil sinavlari internetten sadece donem sonu sinavlari yuzyuze anadolu gibi.
Internetten nasil gircem sinava onu merak ediyorum. Mesela hepimizi bilgisayarli bi odaya toplayip sinav mi yapicaklar yoksa sinav tarihinde kendi bilgisayarlarimizdan mi sinava giricez nasıl olacak onu anlayamadim henüz. Nettende dogru düzgün bir bilgi bulamadim bebegim.