2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

4. haftanın başımı sonumu? yani regl kaç gün gecikmişti bu değerde? benim 4+2 de 1138 çıktı. 4+5. gün 4300 ikiz ihtimali olabilir diye anlamaya çalışıyorum :) ben tek gebelik istediğim için kafama takıldı meraktan ölücem :)
O pek Bhcg ile alakalı değil benim değerim 6250 idi ancak benimle aynı değerde bir kadının Gebeliği tekti

4. haftanın başımı sonumu? yani regl kaç gün gecikmişti bu değerde? benim 4+2 de 1138 çıktı. 4+5. gün 4300 ikiz ihtimali olabilir diye anlamaya çalışıyorum :) ben tek gebelik istediğim için kafama takıldı meraktan ölücem :)
Bhcg sonucu tam belirlemiyor sanırım açık ara bir fark yoksa benim 1400 dü değerim Dr kese görmeden yorum yapamam dedi. Bazen böyle olduğu halde tek bebek olabilir veya tam tersi daha çok daha düşük değerlerle ikiz olabilir.tam olarak BHcg net bir cevap vermemeklebirlikte sadeceyorumlanabilir. Senin için en iyisini dilerim.❤️

Bhcg sonucu tam belirlemiyor sanırım açık ara bir fark yoksa benim 1400 dü değerim Dr kese görmeden yorum yapamam dedi. Bazen böyle olduğu halde tek bebek olabilir veya tam tersi daha çok daha düşük değerlerle ikiz olabilir.tam olarak BHcg net bir cevap vermemeklebirlikte sadece yorumlanabilir. Senin için en iyisini dilerim.❤️

Ades___ çok teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı artık :)

ikiz anneleri rica etsem son adet tarihinize göre betahcg değerlerini yazarmısnız? Benim 4 hafta 5 günlük değerim 4310 çıktı. Sizin nasıldı? Lütfen acil cevap!!!
benim sat 26 mayıstı, battan 4 gün sonra 502,50 idi ondan iki gün sonrada 1347 olmuştu, 22 temmuzda da tek yumurta ikizlerimiz olduğunu öğrendik

Senin baya yuksek cikmis benim dun 4310 cikti.doktor ikiz olabilir dedi ama tek kese gorundu sadece. Oyuzden sordum canim.ben ikiz olmasini istemiyodum ama bu fikre de alistim simdiden :-) Bebisler saglikli olsun yeterki
Bende ikiz olsun istemiyodum ama dediğin sağlıklı olsunlar yeter :KK36:

Valla agladik.cunku ben ilk evlendigimde 2.ayda gebe kaldim ikiz oldu.2aylik evliyim die istemedim aldirdim.tam 1 sene sonra isteyerek gebe kaldim dis gebe oldum ondan snra gene gebe kaldim 8 haftalikken dusuk oldu.dedimki ben iki cana kiydim Allahta benden 2 cani aldi.nasil pisman oldum sonra.7ay agladim.gebe kalamadim diye bide.bayramdan once kadir gecesinde yasin okudum.Allahim beni affet ben cok pisman oldum.gene bana ikiz ver gonlume gore ver saglikla.kucagima alayim diye.bayramin 3.gunu gebe oldugunu ogrwndik.adetime daha 1 hafta vardi.beta hcg verdim 800 cikti de cok yuksek ikiz olabilir dedi.ulktrosona bir girdim ikiz☺rabbim dedim sen beni affettim gonlume gore verdin gene sen buyuksun dedim.bugun hungur hungur agladim.ins saglikla kycagimiza hepimiz aliriz.bu arada bende dehset bulamti var bas donmesi var ya.bayilcak gibi oluyorum.ben dr sormayi unuttum neleri yememeliyiz icmemeliyiz kizlar.bu arada kac kg almamiz gerekli acaba.karnimz davul gibi olucak snrm bebislerle☺

Valla agladik.cunku ben ilk evlendigimde 2.ayda gebe kaldim ikiz oldu.2aylik evliyim die istemedim aldirdim.tam 1 sene sonra isteyerek gebe kaldim dis gebe oldum ondan snra gene gebe kaldim 8 haftalikken dusuk oldu.dedimki ben iki cana kiydim Allahta benden 2 cani aldi.nasil pisman oldum sonra.7ay agladim.gebe kalamadim diye bide.bayramdan once kadir gecesinde yasin okudum.Allahim beni affet ben cok pisman oldum.gene bana ikiz ver gonlume gore ver saglikla.kucagima alayim diye.bayramin 3.gunu gebe oldugunu ogrwndik.adetime daha 1 hafta vardi.beta hcg verdim 800 cikti de cok yuksek ikiz olabilir dedi.ulktrosona bir girdim ikiz☺rabbim dedim sen beni affettim gonlume gore verdin gene sen buyuksun dedim.bugun hungur hungur agladim.ins saglikla kycagimiza hepimiz aliriz.bu arada bende dehset bulamti var bas donmesi var ya.bayilcak gibi oluyorum.ben dr sormayi unuttum neleri yememeliyiz icmemeliyiz kizlar.bu arada kac kg almamiz gerekli acaba.karnimz davul gibi olucak snrm bebislerle☺

Kıyamam bak ne güzel sürpriz olmuş size.şimdi çok iyi bak kendine.Kilo olarak 15 ten fazla almamak en iyisi ama sende durum farkli.ikiz olunca karnin daha büyük olcak. Doktorunla konuş bu konuyu.
Sabah haşlanmis yumurta süt peynir mutlaka tuket cok önemli. Günde iki ceviz haftada iki kere balık ve et ye.yogurt,salata,meyve ve ayrani ara öğün yap.gunde 3 dilimden fazla ekmek yeme.Tam buğday ekmeği tavsiye ederim. Kizartmadan uzak dur.Dondurulmuş gıda asla yeme.Midye yasak malesef :) Maydanoz yeme erken doguma sebep diyor bazi siteler.(bu konuda bilgim yok) Veeeee gunde 2-3 litre su :KK9::KK9:

X