- Konu Sahibi kalbiminozu
- #14.061
Tek bakanları tebrik ediyorum ben de gerçekten biraz zorlu bir süreç oluyor ama şimdi sanki bazı açılardan biraz daha iyi gibi yani küçük bebekliler biraz daha sabır ek gıdaya tam geçildiğinde en azından doydumu doymadımı derdi yok kendi acıkmayı doymayı damak tadını vs öğreniyor :) tabi benim için en önemlisi 3.5 yaşındaki abileri bişey yapınca en azından tepki veriyorlar :)
Biri yeni başladı adım adım azcık yürümeye çalışıyor tabi 2-3 adım atıp düşüyor ama yılmıyor :) diğeri daha iyi paytak paytak düşe kalka ilerliyor :)
4 ayda ek gıdaya onay veren bazı drlar var ama hem bizim drumuz hemde benim şahsi görüşüm olarak çok erken. Gündüzleri çok uyutmayıp biraz oyun oynatıp spor yaptırırsanız geceleri biraz daha uzun uyuyabilirler
Biri yeni başladı adım adım azcık yürümeye çalışıyor tabi 2-3 adım atıp düşüyor ama yılmıyor :) diğeri daha iyi paytak paytak düşe kalka ilerliyor :)
4 ayda ek gıdaya onay veren bazı drlar var ama hem bizim drumuz hemde benim şahsi görüşüm olarak çok erken. Gündüzleri çok uyutmayıp biraz oyun oynatıp spor yaptırırsanız geceleri biraz daha uzun uyuyabilirler