2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Bende de uyku hali arada hafif bulantılar lekelenmeler var ama hat safhada değil yani acaba erken mi yoksa böyle başladı böyle gidecek mi bilmiyorum 7.haftadayız
Dr umun bana söylediği hafif lekelenmeler olacak ve zamanla da azalacak sadece kendini fazla yorma Demişti 6.haftada ve nerdeyse 4 hafta azala-arta devam etti şu anda nerdeyse hiç kalmadı.bulantılar ise yaşatmayacak gibiydi ne yemek yiyebiliyor ne de bakabiliyordum o da son iki haftada azalarak kalmadı(bunun için az ve sık beslenme tarzını benimsedim işe yarıyor) ama yorgunluk az olsa da devam ediyor.ama bu belirtiler bana onların varlığını hissettirdiğinden sevgiyle katlanıyorum tıpkı hepimiz gibi :)

bende bulantılar çok fena kızlar zaten 10 gündür raporluydum kafamı yastıktan kaldıramadım, içtiğim suyu bile aynen geri çıkarır moddayım pazartesiden beri de ilça kullanıyorum çok şükür daha iyi gibiyim inşallah çok uzun sürmez bu durumlar
Aynı şeyleri yaşamış biri olarak bende işe yarayan yöntemi tavsiye edebilirim "az az ve sık beslenme Tarzı"bende işe yaramıştı denemeni öneririm bir de tavsiyem mideni bulandıran Şeyler sağlıklı diye kendini Yemeye zorlama.umarım kısa sürede atlatırsın sevgiler

Aynı şeyleri yaşamış biri olarak bende işe yarayan yöntemi tavsiye edebilirim "az az ve sık beslenme Tarzı"bende işe yaramıştı denemeni öneririm bir de tavsiyem mideni bulandıran Şeyler sağlıklı diye kendini Yemeye zorlama.umarım kısa sürede atlatırsın sevgiler
çok teşekkür ederim, evet zorlamıyorum yoksa ilerde tiksinirim hiç yiyemem diye kendimi zorlamadan yeyeme çalışıyorum, evet sanırım o doğru bi yöntem çünkü bende fark ettim uzun süre yemeyip midem boş kaldığında daha çok bulanıyo bu sefer hiç bişi almıyo midem, tavsiyeniz için sağolun

bugün randevum vardı. bebeklerimi gördüm çok şükür ikisi de iyilerdi. çikolata ve meyve suyu indirdim mideye :KK47: muayenede rahatlık olsun diye. kıpır kıpırdılar:emir_bebek::emir_bebek:. ense kalınlıkları normal ve burun kemikleri oluşmuştu. ikili için kanda verdim. suları iyi dedi. ve çift plesenta dedi doktorum. serviks boyu da 3.37 cm. önceden hazırlıklı gittim sorularım ardı ardına geldi:KK66: vee bir kız bir erkek dedi doktorum, ama kız kesin değil dedi. sağlıklı olsunlar yeterki. darısı başınıza kızlar.

bugün randevum vardı. bebeklerimi gördüm çok şükür ikisi de iyilerdi. çikolata ve meyve suyu indirdim mideye :KK47: muayenede rahatlık olsun diye. kıpır kıpırdılar:emir_bebek::emir_bebek:. ense kalınlıkları normal ve burun kemikleri oluşmuştu. ikili için kanda verdim. suları iyi dedi. ve çift plesenta dedi doktorum. serviks boyu da 3.37 cm. önceden hazırlıklı gittim sorularım ardı ardına geldi:KK66: vee bir kız bir erkek dedi doktorum, ama kız kesin değil dedi. sağlıklı olsunlar yeterki. darısı başınıza kızlar.
Amin canım gözün aydın ne güzel haberler bunlar, seninkiler çift yumurta mı?

Ne mutlu sana umarım bizim sonuçlarımızda böyle güzel çıkar inşallah .cinsiyetlerini de öğrenmişsin gözün Aydın ben de önce sağlıklı sıhhatli olsunlar tabii ama bir kız bir erkek istiyorum benim beş Yaşında bir oğlum var iki oğlum daha olursa sanırım evimiz kışlaya dönecek ama tabii Herşeyin hayırlısını Allah bilir...sağlıkla tamamlarız inşallah ❤️

Ne mutlu sana umarım bizim sonuçlarımızda böyle güzel çıkar inşallah .cinsiyetlerini de öğrenmişsin gözün Aydın ben de önce sağlıklı sıhhatli olsunlar tabii ama bir kız bir erkek istiyorum benim beş Yaşında bir oğlum var iki oğlum daha olursa sanırım evimiz kışlaya dönecek ama tabii Herşeyin hayırlısını Allah bilir...sağlıkla tamamlarız inşallah ❤️
içtima alırsın evde. :KK53: Rabbim gönlüne göre versin canım.sağlıklı olsunlar ben başka birşey istemem. Darısı inşallah başına. sen kaç haftalıktın canım?

Merhaba kızlar daha 5 haftalık hamileyim bulantılarım çok var erken başladı ikiz olabilir mi

herkese meraba adet günü kan değerim 445 çıktı sizce ikiz şansım varmı. ???

:KK12::KK12:
içtima alırsın evde. :KK53: Rabbim gönlüne göre versin canım.sağlıklı olsunlar ben başka birşey istemem. Darısı inşallah başına. sen kaç haftalıktın canım?
Âmin .Tatbiki her zaman ilk duam sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde kucağıma almak:KK200: ama insanın içinden de Geçmiyor değil 12 haftalık olduk biZ haftaya pazartesi ikili testimiz var umarım o zaman çinsiyetlerinide öğreniriz:KK12:

herkese meraba adet günü kan değerim 445 çıktı sizce ikiz şansım varmı. ???
Bhcg sonucu tam belirlemiyor sanırım açık ara bir fark yoksa benim 1400 dü değerim Dr kese görmeden yorum yapamam dedi. Bazen böyle olduğu halde tek bebek olabilir veya tam tersi daha çok daha düşük değerlerle ikiz olabilir.tam olarak BHcg net bir cevap vermemeklebirlikte sadece yorumlanabilir. Senin için en iyisini dilerim.❤️

ikiz anneleri rica etsem son adet tarihinize göre betahcg değerlerini yazarmısnız? Benim 4 hafta 5 günlük değerim 4310 çıktı. Sizin nasıldı? Lütfen acil cevap!!!

X