2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Sizin daha önceden dogumunuz olmus sanirim. Cok gecmis olsun. Her bunyede farkli tepkiler olabiliyor tabi.

Benimde biri 1800 diğeri 1850 doğdu ilk hafta kilo verdiler şimdi toparlanmaya başladılar çok şükür bizde emmeyi bekliyoruz memeyi emerlerse çıkacaklar inşallah Rabbim acılarını göstermesin

Can'ım 37. Haftadayım şimdi salı günü 38+0 da sezeryan oluyorum inşallah. Umarım 3 kiloyu aşarlar. Sen de ikizlere hamilesin galiba?
Evet cnm Allah sağlıkla kavustursun sizi. Be. Geç farkettm bu sayfayi 33.haftamdaym iki hafta önce 1250 idi bnmkiler kilo almalarnda problem var bi iki kilo duysam koşa koşa gidecm doğuma. Allah herkesin gönlüne göre versin sennkiler çok güzel beklemiş inş bnmkilerde geç gelir.calisiorm ben hala bide kızım var 1 buck yasnda yoruluorm halyle erken gelckler die çok korkuorm

Kızlar bnm gibi olan var mıydı aceba? 31 haftalkkken 1250 dedi Dr. O sıralar aşırı yorlmstm misafrm vardı sürekli yorldgm icn kiko almadılar diye dsndm Dr gelsm geriliği diye değerlendirdi buda bnde stres yaptı. Tek isteğim kuveze girmemeleri smdlk 37 de alirz dedi Dr ama erken olur diyede çok korkuorm bnm rahimde bgnlerde aşırı ağrı var sizdede oldu mu bu haftaladda.. Zaman bulup yazabilirsenz çok sevinirm. Çoğunuz kavusmussunuz yavrularinizla Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsn insallh

Umarım biranönce kilo alırlar Can'ım benim doktorum hep sola yatmamı söylemişti beslenmeleri için tavsiye ederim bir de muz ve süt tüket bu haftalarda hızlı alırlar zaten naçizane...

Umarım biranönce kilo alırlar Can'ım benim doktorum hep sola yatmamı söylemişti beslenmeleri için tavsiye ederim bir de muz ve süt tüket bu haftalarda hızlı alırlar zaten naçizane...
Tesekkurler cevap için. Bgn kontrol vardı gittik çok sukur almışlar 2kiloya yaklaşmışlar Dr 34 haftayı geçerse kuvoz riski azalıyor dedi umut oldu. Hayırlısı artk iyi beslenmeye çalışıyorum. İyi doğumlar sizede inş suyumuz olur bol bol emziririz kaygı dogurmakla da bitmiyor

Merhabalar, inşallah bende ikiz annesi adayıyım. 10 haftalık. Birşey sormak istiyorum, benim sürekli kasık yada karın ağrım olmuyor. Sizlerin nasıldı, sürekli yada genelde ağrı ve sancınız oldu mu ?

Merhabalar, inşallah bende ikiz annesi adayıyım. 10 haftalık. Birşey sormak istiyorum, benim sürekli kasık yada karın ağrım olmuyor. Sizlerin nasıldı, sürekli yada genelde ağrı ve sancınız oldu mu ?
Olmuyor derken? Olmak zorunda değil bence bende de agriolmadi. Hayırlı olsun bu arada inş sorunsuz bitirirsiniz

Amin inşallah çok teşekkür ederim. Böyle sancı olunca sanki büyüyorlar o yüzden sancı oluyor diye düşünüyorum. Olmayınca da endişe ediyorum o yüzden. Siz kaç haftalıksınız

Sanci olmamasi bir sorun oldugunu gostermez ki aksine her seyin yolunda oldugunu gosterir. Rahat olun yani

Benimde biri 1800 diğeri 1850 doğdu ilk hafta kilo verdiler şimdi toparlanmaya başladılar çok şükür bizde emmeyi bekliyoruz memeyi emerlerse çıkacaklar inşallah Rabbim acılarını göstermesin
canım hıc korkma sukur hemn toparlanıyorlar benımkılerde cok zayıfladılar sukur sımdı 2 kılo ıkısıde taburcuyuz 16 gun oldu cuma cıkıcaz bır sonucumuz kaldı anne sutu teste gıttı cuma gelecek ve cıkcaz emmeye baslayınca hemn toparlanıyolr uzulme canım valla cok azımlıler kucucuk canlaarıyla rabbım tez zamanda evıne gtrsın bekleyenleı ve bnımkılerıde ınsllh

Doktorum bana gelişim geriligi yok dedigi icin merak ettim bende varsada farkinda degilmiyim acaba diye korktum. Biz pztsi doguma girecegiz Allahin izniyle.
canımm benım sımdı dogmuslar ınsllh evındelerdır kuvezde olsalarda allh tez zamnda kavustrsun evınızde bızde cuma taburcuyuz allhın ıznıyle gozunuz aydın rabbım acılarını goztermesın

Bende hiç mide bulantısı da olmadı sancımda çok nadir arada hafif hafif oldu. Hissetmek istiyorum sanırım :) çok teşekkür ederim

Hissedeceksiniz hemmen geciyor anlamiyor insan:) ama mide bulantilari bende 11. Haftadan sonra baslamisti. Bir ay sürdü. Zorlayan bir sey insallah siz yasamayin. Hayirli olsun Allah saglikla tamamlatsin

Hissedeceksiniz hemmen geciyor anlamiyor insan:) ama mide bulantilari bende 11. Haftadan sonra baslamisti. Bir ay sürdü. Zorlayan bir sey insallah siz yasamayin. Hayirli olsun Allah saglikla tamamlatsin
İnşallah hayırlısıyla geçer günler. Amin, Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri nasip etsin inşallah.

Amin Amin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…