- 20 Mart 2016
- 291
- 178
- 41
-
- Konu Sahibi kalbiminozu
- #13.881
Sizin daha önceden dogumunuz olmus sanirim. Cok gecmis olsun. Her bunyede farkli tepkiler olabiliyor tabi.Eski sezeryan dikisi yırtılmış üç kanama oldu plasenta rahme yapışmış hepsini çıkaramamış bırakmış bir kısmını içerde söylemedi 20. gün başlayan yoğun kanama parçanın alınması lazım korkuyorum
Bende 38+4 deyim. Yarın doğuma giriyorum:) son kontrolde doktor kilolara bakmadi. Sularina ve kan akimlarina bakti.[/QUOTE
Can'ım yarın yaz mutlaka olur mu? Kaç kilo doğdular sezeryan nasıl geçti diye aklım burda. Benim de salı akşamı 5 te doğum
Benimde biri 1800 diğeri 1850 doğdu ilk hafta kilo verdiler şimdi toparlanmaya başladılar çok şükür bizde emmeyi bekliyoruz memeyi emerlerse çıkacaklar inşallah Rabbim acılarını göstermesinmerhaba kılo almalarını beklıyoruz bız canım baska problem yok sukur enfeksyon vardı temızlendı sukur bırı 1845 dıgerı 1900 dogdular 1 kıloya kadar dustuler sukur sımdı 1990 bırı dıgerı ufak dogan ıse 1870 oldu 2 kılo gecınce cıkıcaklar ınsllh senınkılerin durumu nasıl kac kılo dogdular
Evet cnm Allah sağlıkla kavustursun sizi. Be. Geç farkettm bu sayfayi 33.haftamdaym iki hafta önce 1250 idi bnmkiler kilo almalarnda problem var bi iki kilo duysam koşa koşa gidecm doğuma. Allah herkesin gönlüne göre versin sennkiler çok güzel beklemiş inş bnmkilerde geç gelir.calisiorm ben hala bide kızım var 1 buck yasnda yoruluorm halyle erken gelckler die çok korkuormCan'ım 37. Haftadayım şimdi salı günü 38+0 da sezeryan oluyorum inşallah. Umarım 3 kiloyu aşarlar. Sen de ikizlere hamilesin galiba?
Umarım biranönce kilo alırlar Can'ım benim doktorum hep sola yatmamı söylemişti beslenmeleri için tavsiye ederim bir de muz ve süt tüket bu haftalarda hızlı alırlar zaten naçizane...Evet cnm Allah sağlıkla kavustursun sizi. Be. Geç farkettm bu sayfayi 33.haftamdaym iki hafta önce 1250 idi bnmkiler kilo almalarnda problem var bi iki kilo duysam koşa koşa gidecm doğuma. Allah herkesin gönlüne göre versin sennkiler çok güzel beklemiş inş bnmkilerde geç gelir.calisiorm ben hala bide kızım var 1 buck yasnda yoruluorm halyle erken gelckler die çok korkuorm
Tesekkurler cevap için. Bgn kontrol vardı gittik çok sukur almışlar 2kiloya yaklaşmışlar Dr 34 haftayı geçerse kuvoz riski azalıyor dedi umut oldu. Hayırlısı artk iyi beslenmeye çalışıyorum. İyi doğumlar sizede inş suyumuz olur bol bol emziririz kaygı dogurmakla da bitmiyorUmarım biranönce kilo alırlar Can'ım benim doktorum hep sola yatmamı söylemişti beslenmeleri için tavsiye ederim bir de muz ve süt tüket bu haftalarda hızlı alırlar zaten naçizane...
Olmuyor derken? Olmak zorunda değil bence bende de agriolmadi. Hayırlı olsun bu arada inş sorunsuz bitirirsinizMerhabalar, inşallah bende ikiz annesi adayıyım. 10 haftalık. Birşey sormak istiyorum, benim sürekli kasık yada karın ağrım olmuyor. Sizlerin nasıldı, sürekli yada genelde ağrı ve sancınız oldu mu ?
Amin inşallah çok teşekkür ederim. Böyle sancı olunca sanki büyüyorlar o yüzden sancı oluyor diye düşünüyorum. Olmayınca da endişe ediyorum o yüzden. Siz kaç haftalıksınızHerkes doğum yapmış galiba.. Kimse yazmaz olmuş gruba :)
Amin inşallah çok teşekkür ederim. Böyle sancı olunca sanki büyüyorlar o yüzden sancı oluyor diye düşünüyorum. Olmayınca da endişe ediyorum o yüzden. Siz kaç haftalıksınız
Bende hiç mide bulantısı da olmadı sancımda çok nadir arada hafif hafif oldu. Hissetmek istiyorum sanırım :) çok teşekkür ederimSanci olmamasi bir sorun oldugunu gostermez ki aksine her seyin yolunda oldugunu gosterir. Rahat olun yani
canım hıc korkma sukur hemn toparlanıyorlar benımkılerde cok zayıfladılar sukur sımdı 2 kılo ıkısıde taburcuyuz 16 gun oldu cuma cıkıcaz bır sonucumuz kaldı anne sutu teste gıttı cuma gelecek ve cıkcaz emmeye baslayınca hemn toparlanıyolr uzulme canım valla cok azımlıler kucucuk canlaarıyla rabbım tez zamanda evıne gtrsın bekleyenleı ve bnımkılerıde ınsllhBenimde biri 1800 diğeri 1850 doğdu ilk hafta kilo verdiler şimdi toparlanmaya başladılar çok şükür bizde emmeyi bekliyoruz memeyi emerlerse çıkacaklar inşallah Rabbim acılarını göstermesin
canımm benım sımdı dogmuslar ınsllh evındelerdır kuvezde olsalarda allh tez zamnda kavustrsun evınızde bızde cuma taburcuyuz allhın ıznıyle gozunuz aydın rabbım acılarını goztermesınDoktorum bana gelişim geriligi yok dedigi icin merak ettim bende varsada farkinda degilmiyim acaba diye korktum. Biz pztsi doguma girecegiz Allahin izniyle.
Bende hiç mide bulantısı da olmadı sancımda çok nadir arada hafif hafif oldu. Hissetmek istiyorum sanırım :) çok teşekkür ederim
İnşallah hayırlısıyla geçer günler. Amin, Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri nasip etsin inşallah.Hissedeceksiniz hemmen geciyor anlamiyor insan:) ama mide bulantilari bende 11. Haftadan sonra baslamisti. Bir ay sürdü. Zorlayan bir sey insallah siz yasamayin. Hayirli olsun Allah saglikla tamamlatsin
Amin Amin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasıncanım hıc korkma sukur hemn toparlanıyorlar benımkılerde cok zayıfladılar sukur sımdı 2 kılo ıkısıde taburcuyuz 16 gun oldu cuma cıkıcaz bır sonucumuz kaldı anne sutu teste gıttı cuma gelecek ve cıkcaz emmeye baslayınca hemn toparlanıyolr uzulme canım valla cok azımlıler kucucuk canlaarıyla rabbım tez zamanda evıne gtrsın bekleyenleı ve bnımkılerıde ınsllh