2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

masallah :nazar: calisan misin cnm ? genelde ikizler erken doguyor diyorlar ya dedim acaba siz evde surekli yattiniz mi :KK8: masallah tekrar,darisi basimiza:)
Yok canım öğretmenim ama uzun bir dönem çalışmadım 5. Tüp bebek denememdi ilk kez hamile kaldım mayıs haziran rapor aldım sonra yaz tatili Bayram tatili vs. 34. Haftada doğum iznimi başlattık. Ama ben evde çok iş yapmadım temizlikçi herhafta geldi. Etkisi var mı bilmiyorum inşallah herkes hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza

Merhaba arkadaslar bende 9 aralıkta dogum yaptm 31+3 gunluk kan tranfuzyon baslamıştı bebeklerım su an kuvezde lutfen dualarınızdan eksık etmeyın dogum yapanlara da allah sıfa versın bebeklerını saglıklı huzurlu buyutmeyı nasıp etsın

Allah sifa versin bebeklerinize, nasillar su an? Tek yumurta herhalde sizinkiler de transfuzyon olduguna göre. Kilolari nasil dogdular? Rabbim yardimciniz olsun bir an önce hepiniz toparlarsiniz dilerim

Amin evt tekyumurta ıkızı bırı 2 200 bırı 1 600 du dogumdan sonra cok dustu kıloları anne sutu verılıyo bıraz toparladılar ama cıgerlerı tam gelısmedıgı ıcın kuvezdeler rabbım şifa versın cok zor benım için

Merhaba kizlar 25 gün önce Doğum yaptım. Bir gece aniden suyum geldi ve sezeryana alındım. 36+4 idim. Bebisler cok iyiler cok sukur. Biri 2600 biri 2300 doğdular kuvoze girmedik.
Hamileliğin basında olanlar guzel düşünün hep guzel olsun. Başlarda bende cok korktum korkuttular ama herşey cok guzel gelişti. Tek yumurta ikizleri cok sikintili hamilelik süreci olur dediler ama hic bir sorun yaşamadım Allah'ın izniyle. Sizde içinizi ferah tutun. Sağlıkla alın bebislerinizi kucağınıza ins.

Merhaba kizlar 25 gün önce Doğum yaptım. Bir gece aniden suyum geldi ve sezeryana alındım. 36+4 idim. Bebisler cok iyiler cok sukur. Biri 2600 biri 2300 doğdular kuvoze girmedik.
Hamileliğin basında olanlar guzel düşünün hep guzel olsun. Başlarda bende cok korktum korkuttular ama herşey cok guzel gelişti. Tek yumurta ikizleri cok sikintili hamilelik süreci olur dediler ama hic bir sorun yaşamadım Allah'ın izniyle. Sizde içinizi ferah tutun. Sağlıkla alın bebislerinizi kucağınıza ins.
Canım hayırlı olsun. Aynı şeyi benim doktorum yaptı bana. Ne sorsam bişi olmaz dedi. Çok şükür hiç sıkıntı yaşamadan bu günlere geldik.pozitif düşünmek çok önemli.

se
arkadaşlar şeker yüklemesi YAPTIRMAYAN var mı aranızda?

doktorum bana yaptırcaksın dedı.. detaylı ulturasonda kı doktor mutlaka yaptır dedı.. sonuç gostermek için gıttım asıstanı vardı şeker yuklemesını yaptır dıye 2 kere soyledı.. doktorun yaptır dıyorsa yaptır. sonuçta kılo varsa kontrolsuz yemek saglıksız beslenmek zaten mevcuttur. seker hastalıgıda boyle durumlardan meydana geliyor. 8 kılo almişim ben 82 kıloyum daha sımdıden

se
arkadaşlar şeker yüklemesi YAPTIRMAYAN var mı aranızda?

doktorum bana yaptırcaksın dedı.. detaylı ulturasonda kı doktor mutlaka yaptır dedı.. sonuç gostermek için gıttım asıstanı vardı şeker yuklemesını yaptır dıye 2 kere soyledı.. doktorun yaptır dıyorsa yaptır. sonuçta kılo varsa kontrolsuz yemek saglıksız beslenmek zaten mevcuttur. seker hastalıgıda boyle durumlardan meydana geliyor. 8 kılo almişim ben 82 kıloyum daha sımdıden

se

Ben şeker yüklemesi yaptırmayın diyen doktorun adıni zikredince doktorum çok kızdı ( aynı hastane grubunda çalışıyorlar bide) o hocanın yapılan bir araştırması yok. Yurtdısındaki bilgileri tercume ediyor sadece dedi. Kızdı banada. Cahil degilsiniz böyke seylere itibar etmeyin diye.

Merhaba 2016 ikiz anneleri... ayy bu sayfaya ilk yaptigim yorumlari hatirliyorum. Berbat bi mide agrisi ve bulantisi vardi. Hergun acillerde mahvoluyordum. Hep dusuk tehlikesi gecirdim, 3 kez kanama gecirdim ve 33 haftada bebeklerim dunyaya geldiler.. Ve elhamdullilah şimdi 6 aylik oldular. Cok guzel ama zor bi donem sizi bekliyor. Herseyi cifte yadayacksiniz. Baskalari bi sefer aşiya aglayacak bizler 2 kere agliyoruz.. ikiz annesi olmak mükemmel bir duygu. Hepinize sağlikli doğumlar diliyorum. Sorulariniz olursa sorun lutfen. Insanin bu donemde merak ettigi cok sey oluyo biliyorum ☺

X