- 20 Mart 2016
- 291
- 178
- 41
- Konu Sahibi kalbiminozu
- #13.841
Benimde 2 ocak. Arka arkaya girecegiz demekkiBen geldim:)kiloları gayet iyi 2745 2850. 3 ocağa gün aldık doğum için. Beklerlerse :)ozamana kadar 3 kilo olurlar inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 2 ocak. Arka arkaya girecegiz demekkiBen geldim:)kiloları gayet iyi 2745 2850. 3 ocağa gün aldık doğum için. Beklerlerse :)ozamana kadar 3 kilo olurlar inşallah
Yok canım öğretmenim ama uzun bir dönem çalışmadım 5. Tüp bebek denememdi ilk kez hamile kaldım mayıs haziran rapor aldım sonra yaz tatili Bayram tatili vs. 34. Haftada doğum iznimi başlattık. Ama ben evde çok iş yapmadım temizlikçi herhafta geldi. Etkisi var mı bilmiyorum inşallah herkes hepimiz sağlıkla alırız kucağımızamasallah calisan misin cnm ? genelde ikizler erken doguyor diyorlar ya dedim acaba siz evde surekli yattiniz mi masallah tekrar,darisi basimiza:)
Evet birgün arayla hadi hayırlısıBenimde 2 ocak. Arka arkaya girecegiz demekki
Merhaba arkadaslar bende 9 aralıkta dogum yaptm 31+3 gunluk kan tranfuzyon baslamıştı bebeklerım su an kuvezde lutfen dualarınızdan eksık etmeyın dogum yapanlara da allah sıfa versın bebeklerını saglıklı huzurlu buyutmeyı nasıp etsın
Evt sanirim:)Sayfa çok durgunlaştI ya doğurmayan 3 4 kişi kaldık galiba
Canım hayırlı olsun. Aynı şeyi benim doktorum yaptı bana. Ne sorsam bişi olmaz dedi. Çok şükür hiç sıkıntı yaşamadan bu günlere geldik.pozitif düşünmek çok önemli.Merhaba kizlar 25 gün önce Doğum yaptım. Bir gece aniden suyum geldi ve sezeryana alındım. 36+4 idim. Bebisler cok iyiler cok sukur. Biri 2600 biri 2300 doğdular kuvoze girmedik.
Hamileliğin basında olanlar guzel düşünün hep guzel olsun. Başlarda bende cok korktum korkuttular ama herşey cok guzel gelişti. Tek yumurta ikizleri cok sikintili hamilelik süreci olur dediler ama hic bir sorun yaşamadım Allah'ın izniyle. Sizde içinizi ferah tutun. Sağlıkla alın bebislerinizi kucağınıza ins.
arkadaşlar şeker yüklemesi YAPTIRMAYAN var mı aranızda?
arkadaşlar şeker yüklemesi YAPTIRMAYAN var mı aranızda?
Ben şeker yüklemesi yaptırmayın diyen doktorun adıni zikredince doktorum çok kızdı ( aynı hastane grubunda çalışıyorlar bide) o hocanın yapılan bir araştırması yok. Yurtdısındaki bilgileri tercume ediyor sadece dedi. Kızdı banada. Cahil degilsiniz böyke seylere itibar etmeyin diye.se
doktorum bana yaptırcaksın dedı.. detaylı ulturasonda kı doktor mutlaka yaptır dedı.. sonuç gostermek için gıttım asıstanı vardı şeker yuklemesını yaptır dıye 2 kere soyledı.. doktorun yaptır dıyorsa yaptır. sonuçta kılo varsa kontrolsuz yemek saglıksız beslenmek zaten mevcuttur. seker hastalıgıda boyle durumlardan meydana geliyor. 8 kılo almişim ben 82 kıloyum daha sımdıden
Bende pazartesi. Epidural sezeryan yapacakmış doktor. Beni komple bayıltın korkuyorum dedim, hiçbirsey olmaz dedi:))Günaydın herkese:) tam bir hafta kaldı haftaya salı sezeryan olucam kısmetse
Benim de canım. Ben de migreni tetikliyor diye genel anestezi istedim ama anne be Bebek için iyi olan bu dediBende pazartesi. Epidural sezeryan yapacakmış doktor. Beni komple bayıltın korkuyorum dedim, hiçbirsey olmaz dedi:))
Evet bu daha iyi oluyormuş, ayılması ve iyileşmesi vs. Epidural olan arkadaşlarım hemen sade nescafe içiliyor dediler.Benim de canım. Ben de migreni tetikliyor diye genel anestezi istedim ama anne be Bebek için iyi olan bu dedi
Bende epodural olacaktım anestezi uzmanı ikiz gebelik bu genel yapalım dedi iyikide genel olmuşum bir sürü komplikasyon oldu doğumda inşallah sorunsuz dogumwolurBende pazartesi. Epidural sezeryan yapacakmış doktor. Beni komple bayıltın korkuyorum dedim, hiçbirsey olmaz dedi:))
doktora biraktim bende. Belki anestezi uzmani farkli birseyde soyleyebilir. Hayirlisi nasil ise oyle olur insallah.Bende epodural olacaktım anestezi uzmanı ikiz gebelik bu genel yapalım dedi iyikide genel olmuşum bir sürü komplikasyon oldu doğumda inşallah sorunsuz dogumwolur
Ne oldu canım doğumda?Bende epodural olacaktım anestezi uzmanı ikiz gebelik bu genel yapalım dedi iyikide genel olmuşum bir sürü komplikasyon oldu doğumda inşallah sorunsuz dogumwolur