2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Slm benim bi 9 yasnda ķızım ve 7.5 ysnda oglum var . Tedavisiz normal olarak 10 haftalık gebeyim bugun ikiz bebek oldugunu soyledi doktor tek yumurta ikiziymis cok endiseliyim tecrubeleriniz ve bilgilerinizi merak ediyorum rabbim hepimize hayorli evlatlar versin insallah
Canım hayırlısı olsun. Bende bugün 10+1 oldum. Ve ikiz bebeklerle tecrübem 10 haftalık kadar. İnşallah hep birlikte zamanla burada deneyim kazanıp paylaşımda bulunacağız. Tek yumurta ikizi biraz daha özen gösteriyor galiba. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İkiz annesi olmak bir ayrıcalık.

Merhaba hanımlar çok şükür rabbime bende ikiz annesiyim tüp bebekle oldularr hepimiz için hayırlısı oldun evlatlarımızı sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım inşallah düşük tehlikem vardi 6.haftada kanamam oldu 2 hafta oldu kahverengi lekeler hiç kesilmedi ama bugün dojtordan geldim kalp atışlarını duydumm yavrularım çok iyiler kötü günleri atlattık sayılır ama çok dikkat ediyorum ve hep istiraat halindeyim sadece wc ve yemek için kalkıyorumm

TeşekkürlerUOTE="kalbiminozu
Canım hayırlısı olsun. Bende bugün 10+1 oldum. Ve ikiz bebeklerle tecrübem 10 haftalık kadar. İnşallah hep birlikte zamanla burada deneyim kazanıp paylaşımda bulunacağız. Tek yumurta ikizi biraz daha özen gösteriyor galiba. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İkiz annesi olmak bir ayrıcalık.
Te
t: 41781389, member: 601666"]Canım hayırlısı olsun. Bende bugün 10+1 oldum. Ve ikiz bebeklerle tecrübem 10 haftalık kadar. İnşallah hep birlikte zamanla burada deneyim kazanıp paylaşımda bulunacağız. Tek yumurta ikizi biraz daha özen gösteriyor galiba. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İkiz annesi olmak bir ayrıcalık.[/QUOTE]
Tskrler cnm seninde hayirlı olsun rabbim sağlıklı bebisler nasip etsin cumlemize evlat yetistirmenin zorluklarıni biliyorum ama ikiz annesi olmak ayri bi korkutuyor beni ayni zamanda da farkli bi sevinç su an ki tek duam saglikli ve hayirli olmalari ve onlara layik bi anne olmak

Merhaba hanımlar çok şükür rabbime bende ikiz annesiyim tüp bebekle oldularr hepimiz için hayırlısı oldun evlatlarımızı sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım inşallah düşük tehlikem vardi 6.haftada kanamam oldu 2 hafta oldu kahverengi lekeler hiç kesilmedi ama bugün dojtordan geldim kalp atışlarını duydumm yavrularım çok iyiler kötü günleri atlattık sayılır ama çok dikkat ediyorum ve hep istiraat halindeyim sadece wc ve yemek için kalkıyorumm
Hoşgeldin canım. Hayırlısı olsun inşallah. Benimde 6.hafta çok hafif kahve lekelenmem oldu. Ama cok şükür atlattım. Bol bol dinleniyorum. Seninde bu zor zamanların geride kalacak inşallah. Çok dikkat et. Allah tamamını erdirsin inşallah

TeşekkürlerUOTE="kalbiminozu

Te
t: 41781389, member: 601666"]Canım hayırlısı olsun. Bende bugün 10+1 oldum. Ve ikiz bebeklerle tecrübem 10 haftalık kadar. İnşallah hep birlikte zamanla burada deneyim kazanıp paylaşımda bulunacağız. Tek yumurta ikizi biraz daha özen gösteriyor galiba. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İkiz annesi olmak bir ayrıcalık.

Tskrler cnm seninde hayirlı olsun rabbim sağlıklı bebisler nasip etsin cumlemize evlat yetistirmenin zorluklarıni biliyorum ama ikiz annesi olmak ayri bi korkutuyor beni ayni zamanda da farkli bi sevinç su an ki tek duam saglikli ve hayirli olmalari ve onlara layik bi anne olmak[/QUOTE]
Korkular ne yazıkki hemen herkeste oluyor maalesef. Ama 9 ay böyle geçmez deyip kendimi avutuyorum. Eminim ki çok iyi bir anne olacaksın. Zaten 1 yavrun var. Allah bağışlasin. Ve daha şimdiden bu kadar bebeklerinin sağlığını iyiliğini düşünüyorsan sen iyi bir annesin. Rabbim hepimize bu yolda yardım etsin inşallah.

Merhaba arkadaslar bugun konturolum vardi doktor cift kese gordu ikiz dedi ama biri digerinin yarisi kadar doktor gelisebilirde yok olup gidebilirde dedi umitlenmeyelim hemen dedi ben dua ediyorum ins gelisir her ikiside saglikli bir sekilde boyle bir durumla karsilasan oldu mu acaba tecrubelerinizden faydalanmak isterim

Merhaba arkadaslar bugun konturolum vardi doktor cift kese gordu ikiz dedi ama biri digerinin yarisi kadar doktor gelisebilirde yok olup gidebilirde dedi umitlenmeyelim hemen dedi ben dua ediyorum ins gelisir her ikiside saglikli bir sekilde boyle bir durumla karsilasan oldu mu acaba tecrubelerinizden faydalanmak isterim
nerhaba. hoşgeldin. hakkında hayırlısı olur inşallah. benim bir arkadaşımınında 2 kese görünmüştü. fakat kalp atışı için gittiğinde sadece 1nde kalp atışı vardı. doktoru ya kendiliğinden yok olur yada gelişebilir dedi. kanaması da oldu. zannettiki öteki kese gidiyor. kontrole gittiğinde 2 kese hala duruyor ve ikisinde de kalp atışı vardı. yani herşey olabilir. Allahım nasıl uygun görürse. rabbim gönlüne göre versin. ama tek bile kalsa hiç üzülme. herşey Allahtan.

Coo
nerhaba. hoşgeldin. hakkında hayırlısı olur inşallah. benim bir arkadaşımınında 2 kese görünmüştü. fakat kalp atışı için gittiğinde sadece 1nde kalp atışı vardı. doktoru ya kendiliğinden yok olur yada gelişebilir dedi. kanaması da oldu. zannettiki öteki kese gidiyor. kontrole gittiğinde 2 kese hala duruyor ve ikisinde de kalp atışı vardı. yani herşey olabilir. Allahım nasıl uygun görürse. rabbim gönlüne göre versin. ama tek bile kalsa hiç üzülme. herşey Allahtan.[/QUOTE
cok tesekkur ederim icim birazdaha rahatladi

Merhabalar bende tüp bebekle ikizlere hamile kaldım şuan 11+6 günlüğüm miğde buluntularından dolayı kötü günler geçiriyorum sizler nasılsınız

benım bır bebegımın kalp atısı once duyulmadı... muhtemelen tek bebekle yola devam edılır dedı doktor... ben bır hafta daha bekleyelım dedım... o hafta bıraz kahverengı akıntım oldu... bır hafta sonra ıkısınıde duyduk sukurler olsun... :):)

Merhabalar bende tüp bebekle ikizlere hamile kaldım şuan 11+6 günlüğüm miğde buluntularından dolayı kötü günler geçiriyorum sizler nasılsınız
Hoşgeldin :KK49: hayırlısı olsun. Allah tamamına erdirsin inşallah. aynı durum bende de 1 aydır var. Uyurken bile midem bulanıyor. Bu aralar biraz daha iyiyim ama ara ara fena oluyorum. Kusma yok sadece. İlaç kullanan arkadaşlar var ama bunun için dayanabildigim yere kadar dayanacağım. 3 aydan sonra normale döner diyorlar seninde bitmek üzere. İnşallah rahat ve keyfini surebilecegin günler gelmiştir:KK45:

benım bır bebegımın kalp atısı once duyulmadı... muhtemelen tek bebekle yola devam edılır dedı doktor... ben bır hafta daha bekleyelım dedım... o hafta bıraz kahverengı akıntım oldu... bır hafta sonra ıkısınıde duyduk sukurler olsun... :):)
Merhaba, hoşgeldin:KK49: ne güzel. Rabbim bebeklerini sana bağışlamış. Hayırlısı olsun canım. Dikkat et. Daha yeni galiba. Agir işler yapma bir yere uzanma. Dinlenmeye bak.

Bugün 3 ayımıza girişimizin ilk günü 9. Haftadayım çok şükür kusma bulantım olmuyo sadece tiksindim yumurta yogurt peynirden yiyemiyorum onları acaba bu zamana kadar olmadı bundan sonra olurmu merak ediyorum ama olmaz inşallah

X