- 25 Ocak 2012
- 829
- 458
- 333
allah allah aşılama niye tutmadı ki acaba yaabiz geçen ay adetin 2.günü gittik doktora yumurta takibi ilaç vs derken yumurta büyüdü fln çatlatma iğnesi..ya siz ilişkiye girin yada aşılama demişti ama biz artk beklemek istemediğimizden ve aşılamada ihtimal biraz daha yüksek olduğundan aşılama yaptırdık( düşündükki biz yaptık yaptık olmadı onlar yaparsa olur belki :)) sonuç olumsuz oldu tabi çokta ümitlenmiştik... bi yerde okumuştum doktor bakıo testlere vs rahime kist varmı yok yumurta varmı var sperm normal tmm sorun yok ama belki başka sebep varr. ki mutlaka var ki olmuyo.. ama inşallah bu sebep her ne ise ortadan kalkar ve bizler bebeklerimize kavuşuruz
ayyy komşuya ne demi ama belki çocuk sevmiyon yada başka bi sebep var sizene yahu.. bunun ardı arkası kesilmez zaten.. ne zaman evleniyon ne zaman çocuk yapıyon ikinciyi ne zaman yapıyon...en gıcıgıda o :) bana kayınvalidem bısey demıyor. cok sessız sakin bir insan.
hep olur olur dıyor. sagolsun.
ama baskası tabı. gecen komsu bıle soruyor. gec kaldınnnnn ımali ımali
ne dıyecegımı sasırdım
ben bidaha Allah bilir dicem :) töbe yarabbim zaten öylede. sen ne karışıyosana getircem.ayyy komşuya ne demi ama belki çocuk sevmiyon yada başka bi sebep var sizene yahu.. bunun ardı arkası kesilmez zaten.. ne zaman evleniyon ne zaman çocuk yapıyon ikinciyi ne zaman yapıyon...
allah akıl fikir versin..
benim kaynanada kendi istediği için demiyor ki komşuları dedikodusunu yapar diye çekiniyor. açık açık diyor zaten ben çocuga çok meraklı değilimde çevre ne der diyip duruyıor zaten yeterince stresim var sağolsun dahada arttırıyor
hee onlar bakacak sanki..ben bidaha Allah bilir dicem :) töbe yarabbim zaten öylede. sen ne karışıyosana getircem.
aslında soğuk soğuk laflarım vardır. affetmem pek yeri gelince tabi :)hee onlar bakacak sanki..
olucak tutucak die bişe yok aslında bu ihtimalide biliyoduk ama yinede çok üzüldük ama hayrlısı demek ki zamanı var inş. daha fazla beklemeyizallah allah aşılama niye tutmadı ki acaba yaa
hakkımızda hayırlısı olsun bol bol dua edelim artık başka yapacak birşey gelmiyo elimizden
kan testi daha kesin sonuç verir bhcg önce kanda sonrasında idrarda arttığı için idrarda daha geç çıkıyo ya kan testi yaptr yada idrar testi için biraz daha bekle bence.. inş olumlu sonuç alırsnbayanlar merhaba... ben 4 aylık evliyim evlenmeden önce sadece regl günümü bilmek için iki kutu doğum kontrol hapı kullandım evlenince bıraktım. 4 aydır kullanmıyorum. geçen ay ateş ölçme takvim yöntemi kullandım ama olmadı. bu ay clearblue ovulasyon testi aldım reglim bittikten sonra kullanmaya başladım 10. ve 11. gün test pozitif sonuç verdi. 2 aralık ta regl günümde bugünde 3. günüm hala adet olmadım 3 gündür ev tipi gebelik testi de yapıyorum çok net bir şekilde negatif çıkıyor kan testi de negatif çıkacak diye korkuyorum yaptırmaya. sizce az da olsa hamilelik ihtimali var mıdır şimdiden teşekkürler...
hayırlısı canım. olumsuz durumları örnek almayın. moralini bozma.olucak tutucak die bişe yok aslında bu ihtimalide biliyoduk ama yinede çok üzüldük ama hayrlısı demek ki zamanı var inş. daha fazla beklemeyiz
morelimi yüksek tutmaya çalışıom :)bu ay ovulasyon testi alıp yumurtlama günlerini değerlendiricezhayırlısı canım. olumsuz durumları örnek almayın. moralini bozma.
bu ay bir şey yapıcak mısın. sadece denicekmisin ?
yumurtalama gününden kaç gün sonra adet oluyorsun. 10 -12 gün geçince genelde testlerde çıkıyor .bayanlar merhaba... ben 4 aylık evliyim evlenmeden önce sadece regl günümü bilmek için iki kutu doğum kontrol hapı kullandım evlenince bıraktım. 4 aydır kullanmıyorum. geçen ay ateş ölçme takvim yöntemi kullandım ama olmadı. bu ay clearblue ovulasyon testi aldım reglim bittikten sonra kullanmaya başladım 10. ve 11. gün test pozitif sonuç verdi. 2 aralık ta regl günümde bugünde 3. günüm hala adet olmadım 3 gündür ev tipi gebelik testi de yapıyorum çok net bir şekilde negatif çıkıyor kan testi de negatif çıkacak diye korkuyorum yaptırmaya. sizce az da olsa hamilelik ihtimali var mıdır şimdiden teşekkürler...
hayırlısı ben testte de uzman oldum ama. karabulut var üstümde :) bu ay bende dr takibiyle yapıcam. adetim bitmek üzere 12. günü çağırdı. bakalım neler olacak. ilaç versin diye istedim ama. 1 sene dolmadan vermiyor mu bilmiyorummorelimi yüksek tutmaya çalışıom :)bu ay ovulasyon testi alıp yumurtlama günlerini değerlendiricez
çok teşekkür ederim iginize...kan testi daha kesin sonuç verir bhcg önce kanda sonrasında idrarda arttığı için idrarda daha geç çıkıyo ya kan testi yaptr yada idrar testi için biraz daha bekle bence.. inş olumlu sonuç alırsn
ovu testinde yardımcı olabilirm :) daha net. ateşle takip hakkında hıc bılgım yok maalesefBen soranlara yeni evliyiz daha diyerek gecistiriyorum ama o da geçecek artık nasip bakalım ilk ay deneme de gripte oldum degerlendiremiyorum işin kötüsü ateş ölçümü yapıyorum ovulasyon testlerim de geldi akşam ona da baslicam artık
Saat kaç gibi yapayım canım bi sürü saat yaziyo yok 11 de 10 dan sonra 3.5 da 5 de 8 den önce kafam karıştı en iyi sonuç ne zaman olur kiovu testinde yardımcı olabilirm :) daha net. ateşle takip hakkında hıc bılgım yok maalesef
doktordan doktorada değişio heralde bu durumlar. klomeni doktor yazmayıncada vermio eczaneler.. ben aslnda 2-3 ay öncede yapmştm ama iki net çizgi hiç görememiştim. netten almştm onu budefa eczaneden alcam bakalmhayırlısı ben testte de uzman oldum ama. karabulut var üstümde :) bu ay bende dr takibiyle yapıcam. adetim bitmek üzere 12. günü çağırdı. bakalım neler olacak. ilaç versin diye istedim ama. 1 sene dolmadan vermiyor mu bilmiyorumklomen vs yumurta çoğaltmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?