aynı gun bırakmısız korunmayı ama ben o gunden berı hıc korunmadım esımde öyle ama benım regl cok düzensızddı ondan galıba yumurtlamaları kaçırdım umudum bu ay canım bat a 10 gun kalmiş 24 ı gıbı yap testını erken ögrenmek ıstersencanım ben de 26 ekimde bıraktım korunmayı kasımda eşim korundu bu 2. ay korunmadık bakalım bat 28 aralık...
evet evet sakın olun hanımlar ya zaten yeterınce gergınız daha fazlasına gerek yok ınsan bazı dönemkerde hassas olabılıor normalöyle olsun
daha ne diyim yaniii.
aa olmaz canım boşuna bekleme mi diyim. töbeeeee
canım sen nerelerdesın=)cok az kaldı 20 aralık dedıgın nedır=)test yapcanmıMerhaba kızlar yetişemiyorum sohbetinize kimler ne durumda benim 27. gün zaten döngüm uzun olabiliyor 20 aralık sonrasını bekliyorum ama bu aydan pek ümitli değilim
Canım bakamıyorum baksam sohbeti anlayıp araya katılamıyorumcanım sen nerelerdesın=)cok az kaldı 20 aralık dedıgın nedır=)test yapcanmı
sanki ocakta hamiş olcaz hepimiz gibi bir his var bende..Canım bakamıyorum baksam sohbeti anlayıp araya katılamıyorum
valla bu sabah öylesine bi yaptım ama hazırlanırken bakmayı unuttum acele çıktım evden gidince görücem ama ümitli misin dersen ümitli değilim ovulasyon testleri çok karışık ateş ölçme yapıyorum o da çok dengesiz hala net bi ovulasyon görünmüyor olursa sürpriz olcak ilk ay böyle bi karışık geçti zamanla öğrenicez sanırım ya
bende ilk defa yapıyorum bu testı hala koyulasmadı ama senın adete az gun kalmıs canım daha yumurtlamaszsn bence kısmet bakalım..evdekı testı çöpe at sen yenısını yap cunku uzerınden zaman gecınce dogru olmaz gördugun sonucCanım bakamıyorum baksam sohbeti anlayıp araya katılamıyorum
valla bu sabah öylesine bi yaptım ama hazırlanırken bakmayı unuttum acele çıktım evden gidince görücem ama ümitli misin dersen ümitli değilim ovulasyon testleri çok karışık ateş ölçme yapıyorum o da çok dengesiz hala net bi ovulasyon görünmüyor olursa sürpriz olcak ilk ay böyle bi karışık geçti zamanla öğrenicez sanırım ya
benim kız olursa ismi belli zümra :)Hadi inşallah canım sonra da hamilelik süreçlerimizi paylaşırız isim falan ararız kimin kız kimin erkek belki ikiz
bende oglunumun adını koydum daha ortada yokken aslan=)benim kız olursa ismi belli zümra :)
bugun de yaptın mı. değişir ama. 2-3 gün oynadığı oluyordu ben çok ay yaptım ya :)bende ilk defa yapıyorum bu testı hala koyulasmadı ama senın adete az gun kalmıs canım daha yumurtlamaszsn bence kısmet bakalım..evdekı testı çöpe at sen yenısını yap cunku uzerınden zaman gecınce dogru olmaz gördugun sonuc
bugunde 4 yapcambugun de yaptın mı. değişir ama. 2-3 gün oynadığı oluyordu ben çok ay yaptım ya :)
ay unutuyorum yaa :) hıc koyulasma olmadı mı dün peki.bugunde 4 yapcam
yok ya çizgiler hep silik bugune kadar en koyusu 9 yada 10 ncu gundekıydı o da tam koyu degıl yanı yıne sılık daha gelmedı bence benımkının zamanıay unutuyorum yaa :) hıc koyulasma olmadı mı dün peki.
bılmıyorum ama sanmam öle oldugunu bence doktor kontrolunde takıp et yumurtlamnı eger bu ay hamıle olamazsankızlar yumurtlama olmadıysa ve adet olursam yumurtalık kist olarak mı kalmış oluyo ?
benımde hep erkek gecıyor ılk hamılelıgımdede öyleydı kızımolursa cok buyuk suprız olur bana=)İçimden kız geçiyor. Hiç erkek ismi düşünmedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?