• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

kızlar yumurtlama olmadıysa ve adet olursam yumurtalık kist olarak mı kalmış oluyo ?
benim bildiğim yumurta yoksa adet olmuyorsun.
ama yumurta oluşup belirli olgunluğa gelmeden atılıyorsa ya da çatlamazsa kist oluyor.

içimizden biri hamıle olsada deneyımlerını paylasşa cok sıkıldım beklemekten.valla ilk defa bı formda böle oluyorum kızlar sıze cok alıstım bırınız hamıle olsanız kendım olmus gıbı sevıncem

içimizden biri hamıle olsada deneyımlerını paylasşa cok sıkıldım beklemekten.valla ilk defa bı formda böle oluyorum kızlar sıze cok alıstım bırınız hamıle olsanız kendım olmus gıbı sevıncem
ne cabuk sıkıldınnn. ama ınsallah cokta beklemezsın.
siz en azından hamıle kalabıldıgını bılıyosunuz bennnn ağlım aslında :cry:

benim bildiğim yumurta yoksa adet olmuyorsun.
ama yumurta oluşup belirli olgunluğa gelmeden atılıyorsa ya da çatlamazsa kist oluyor.
yumurtayı atmadan sadece rahim duvarını da atıyosun adet olup yumurta da folikül kisti olarak kalıyor sanırım bakalım nolcak bu ay 23 ünde ultrasonum var bekliyorum o günü de

ne cabuk sıkıldınnn. ama ınsallah cokta beklemezsın.
siz en azından hamıle kalabıldıgını bılıyosunuz bennnn ağlım aslında :cry:
Aman kaldıkda noldu boşver:)ya sabırsızım ben kısılık olarak bıde böle bıseyı beklemek cok zor sizde yasıyosunuz zaten bılıyosunuz...bıde nedense cok umutlandım bu ay sankı hamıle kalıcakmısım gıbı hıssedıyorm:-)

Aman kaldıkda noldu boşver:)ya sabırsızım ben kısılık olarak bıde böle bıseyı beklemek cok zor sizde yasıyosunuz zaten bılıyosunuz...bıde nedense cok umutlandım bu ay sankı hamıle kalıcakmısım gıbı hıssedıyorm:-)
ınsallah hislerin gercek olur canım..
ben yine boş hisler yaşıyorum :) olmamış gibi. hiç olumlu hissetmedim. zaten olmadıda :KK48:

Arkadasr bn yni katıldım bnm 4 dusuk var bnde kan pirlasmasi var bir senede 4 duşuk oldu ama 4 5 aydr hmile kalamiyrum ndn acaba bu durumda oln vrmi cvp verin ltfn

Arkadasr bn yni katıldım bnm 4 dusuk var bnde kan pirlasmasi var bir senede 4 duşuk oldu ama 4 5 aydr hmile kalamiyrum ndn acaba bu durumda oln vrmi cvp verin ltfn
hoşgeldın canım cok gecmıs olsun bır yılda bu kadar dusuk olduysa normladır canım rahmın bıraz toparlanması lazım

kızlar yumurtladımmmm=))@zeynepzumra duy beni sonunda çift çizgiyi gördüm=)

Back