• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

çarşamba yumurtam 17 cm çıktı, dr bugünleri iyi değerlendirin dedi ama iki gündür bişey olmuyor, kaçırmamışımdır de mi kızlar ya:(
bu akşam olur belki

Ayyy çok sevindim hemen değerlendirin bugün. :)) hamile olursak aynı zamanda olcaz beşik kertmesiyapalim kiz&erkek olursa :)))
=))olur olur..sende degerlendır canım ya bak ne kadar ıyı oldu ben bu testlerı yaptıgım ben normalde 17.gun sanıyorum programa göre meger 15miş artık 3 gun durmam ben=)))

çarşamba yumurtam 17 cm çıktı, dr bugünleri iyi değerlendirin dedi ama iki gündür bişey olmuyor, kaçırmamışımdır de mi kızlar ya:KK43:
bu akşam olur belki
Niye olmuyor dicem özel hayata müdahale olcak.. :/ benim eşimden olmuyordu sorunlu adam gün aşırı çok geliyor beyfendiye. 20 den sonra catlar diye biliyorum ben. Akıntın oldu mu... değerlendirin yinede bugünleri çatlamazmış olabilir.

çarşamba yumurtam 17 cm çıktı, dr bugünleri iyi değerlendirin dedi ama iki gündür bişey olmuyor, kaçırmamışımdır de mi kızlar ya:KK43:
bu akşam olur belki
canım daha bugun perşembe dun catladıysa bıle gun tutar mutlaka bugunu degerlendır

=))olur olur..sende degerlendır canım ya bak ne kadar ıyı oldu ben bu testlerı yaptıgım ben normalde 17.gun sanıyorum programa göre meger 15miş artık 3 gun durmam ben=)))
Haha güldürdün beni :) ben de 14 sanıyordum yumurtam daha 9. Gün büyümüştü 10. Gün iğne oldum. Muhtemelen 11. Ya da 12. Gün çatladı.
Bu ay olmazsa kesinlikle test alıcam bu ay... senin tecrübenden yararlanicam canım :))

bu akşam olur belki
carsamba 17 mm ise hafta sonu sıkı calıs canım. 20-25 arası catlıyor ;)

Biz dün değerlendirme yaptık :) bundan sonra gun asiri 18-20-22-24-26. Son 5 :)))

yuhhhhhhhh :KK70:
biz bu ay 3 kerede işi tamamladık :) öle olunca sıkılıyor insan yaa. bizde tam dersi ben sıkılıyorum. benimkine hergün bayram :KK31:
Ne ben ne de eşim memnun degiliz. Ama doktorun verdiği çalışma takvimi bu napayım... bu ay olmazsa test alıcam ona göre çalışma olur.. Çok sıkıcı bir hal aldı artık :S

Ne ben ne de eşim memnun degiliz. Ama doktorun verdiği çalışma takvimi bu napayım... bu ay olmazsa test alıcam ona göre çalışma olur.. Çok sıkıcı bir hal aldı artık :S
dr la daha az olması lazım degıl mı ya o_O neyse sonu ıyı olsunda .cekilen cile bısey degıl :)

kızlar bıde bısey sorucam yumurtlamadan sonra 14.gunmu adet olunuyor eger öyleyse ben 3 ocak degıldı 30 aralıkta adet olcam

hayatım sende renklı hale getır benım gıbı=)) cilveleş bıraz görev gıbı yataga gırme=))

dr la daha az olması lazım degıl mı ya o_O neyse sonu ıyı olsunda .cekilen cile bısey degıl :)
Sonu iyi olur inş :)
hayatım sende renklı hale getır benım gıbı=)) cilveleş bıraz görev gıbı yataga gırme=))
Ay yok sıkıldım. Birde eşim uf püf. . Dedim en sonunda çok merakli değilim ben de diye :)) eşim hayat damarlarımi kuruttu..

Back