• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

canım ben de 26 ekimde bıraktım korunmayı kasımda eşim korundu bu 2. ay korunmadık bakalım bat 28 aralık...
aynı gun bırakmısız korunmayı ama ben o gunden berı hıc korunmadım esımde öyle ama benım regl cok düzensızddı ondan galıba yumurtlamaları kaçırdım umudum bu ay canım bat a 10 gun kalmiş 24 ı gıbı yap testını erken ögrenmek ıstersen

Merhaba kızlar yetişemiyorum sohbetinize kimler ne durumda benim 27. gün zaten döngüm uzun olabiliyor 20 aralık sonrasını bekliyorum ama bu aydan pek ümitli değilim

öyle olsun :KK23:

daha ne diyim yaniii.
aa olmaz canım boşuna bekleme mi diyim. töbeeeee:KK47:
evet evet sakın olun hanımlar ya zaten yeterınce gergınız daha fazlasına gerek yok ınsan bazı dönemkerde hassas olabılıor normal

Merhaba kızlar yetişemiyorum sohbetinize kimler ne durumda benim 27. gün zaten döngüm uzun olabiliyor 20 aralık sonrasını bekliyorum ama bu aydan pek ümitli değilim
canım sen nerelerdesın=)cok az kaldı 20 aralık dedıgın nedır=)test yapcanmı

canım sen nerelerdesın=)cok az kaldı 20 aralık dedıgın nedır=)test yapcanmı
Canım bakamıyorum baksam sohbeti anlayıp araya katılamıyorum :KK30:
valla bu sabah öylesine bi yaptım ama hazırlanırken bakmayı unuttum acele çıktım evden gidince görücem ama ümitli misin dersen ümitli değilim ovulasyon testleri çok karışık ateş ölçme yapıyorum o da çok dengesiz hala net bi ovulasyon görünmüyor olursa sürpriz olcak ilk ay böyle bi karışık geçti zamanla öğrenicez sanırım ya

valla bu sabah öylesine bi yaptım ama hazırlanırken bakmayı unuttum acele çıktım evden gidince görücem ama ümitli misin dersen ümitli değilim ovulasyon testleri çok karışık ateş ölçme yapıyorum o da çok dengesiz hala net bi ovulasyon görünmüyor olursa sürpriz olcak ilk ay böyle bi karışık geçti zamanla öğrenicez sanırım ya
sanki ocakta hamiş olcaz hepimiz gibi bir his var bende..
ama en yakın kargasa kargasa sonra sen ve edosko edosko gibime geliyor :)

bende ilk defa yapıyorum bu testı hala koyulasmadı ama senın adete az gun kalmıs canım daha yumurtlamaszsn bence kısmet bakalım..evdekı testı çöpe at sen yenısını yap cunku uzerınden zaman gecınce dogru olmaz gördugun sonuc

bende ilk defa yapıyorum bu testı hala koyulasmadı ama senın adete az gun kalmıs canım daha yumurtlamaszsn bence kısmet bakalım..evdekı testı çöpe at sen yenısını yap cunku uzerınden zaman gecınce dogru olmaz gördugun sonuc
bugun de yaptın mı. değişir ama. 2-3 gün oynadığı oluyordu ben çok ay yaptım ya :)

kızlar yumurtlama olmadıysa ve adet olursam yumurtalık kist olarak mı kalmış oluyo ?

Back