benim bildiğim yumurta yoksa adet olmuyorsun.kızlar yumurtlama olmadıysa ve adet olursam yumurtalık kist olarak mı kalmış oluyo ?
ne cabuk sıkıldınnn. ama ınsallah cokta beklemezsın.içimizden biri hamıle olsada deneyımlerını paylasşa cok sıkıldım beklemekten.valla ilk defa bı formda böle oluyorum kızlar sıze cok alıstım bırınız hamıle olsanız kendım olmus gıbı sevıncem
yumurtayı atmadan sadece rahim duvarını da atıyosun adet olup yumurta da folikül kisti olarak kalıyor sanırım bakalım nolcak bu ay 23 ünde ultrasonum var bekliyorum o günü debenim bildiğim yumurta yoksa adet olmuyorsun.
ama yumurta oluşup belirli olgunluğa gelmeden atılıyorsa ya da çatlamazsa kist oluyor.
kacıncı gun oluyor 23 üyumurtayı atmadan sadece rahim duvarını da atıyosun adet olup yumurta da folikül kisti olarak kalıyor sanırım bakalım nolcak bu ay 23 ünde ultrasonum var bekliyorum o günü de
Aman kaldıkda noldu boşver:)ya sabırsızım ben kısılık olarak bıde böle bıseyı beklemek cok zor sizde yasıyosunuz zaten bılıyosunuz...bıde nedense cok umutlandım bu ay sankı hamıle kalıcakmısım gıbı hıssedıyormne cabuk sıkıldınnn. ama ınsallah cokta beklemezsın.
siz en azından hamıle kalabıldıgını bılıyosunuz bennnn ağlım aslında
adet olursam 3 olmazsam 33. gün olacakkacıncı gun oluyor 23 ü
ınsallah hislerin gercek olur canım..Aman kaldıkda noldu boşver:)ya sabırsızım ben kısılık olarak bıde böle bıseyı beklemek cok zor sizde yasıyosunuz zaten bılıyosunuz...bıde nedense cok umutlandım bu ay sankı hamıle kalıcakmısım gıbı hıssedıyorm
test mi yapıcaksın canım hadi hayırlısıYarım saatım kaldı bakalım olmusmu=)
ovaluasyon canım gebelık degıltest mi yapıcaksın canım hadi hayırlısı
Ay o kadar kopmuşum canım pardon olsun o da güzel çıksın dimi amaovaluasyon canım gebelık degıl
tabı canım önce onda cıft cızgıyı görımkı sonuc gelsın=)Ay o kadar kopmuşum canım pardon olsun o da güzel çıksın dimi ama
hoşgeldın canım cok gecmıs olsun bır yılda bu kadar dusuk olduysa normladır canım rahmın bıraz toparlanması lazımArkadasr bn yni katıldım bnm 4 dusuk var bnde kan pirlasmasi var bir senede 4 duşuk oldu ama 4 5 aydr hmile kalamiyrum ndn acaba bu durumda oln vrmi cvp verin ltfn
bılmıyorumkıOlur demi olmamazlik olmz demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?