• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Çok iyi olur cnm ya çok sevinirim :)

Ya yinede günn aşırı yapıp degerlendır sen. Gün aşırı. Bence cuma günü ya da yarın koyu göreceksin. Yinede bu akşamdan itibaren 16-18-20-22-24-26 degerlendır. 28 de test yapcam ben :)
Benim de çalışma planım bu aksilik olmazsa.6 gün eşim sorun cikarmazsa
resmen takvıme bagladık ya=) valla bende öle yapım olmazsa hergun benı yoruyor cunku...bende 31 aralık gunu yapcam ilk testımı

resmen takvıme bagladık ya=) valla bende öle yapım olmazsa hergun benı yoruyor cunku...bende 31 aralık gunu yapcam ilk testımı
Bugün dicem son 6 gün. Sonra sen isteyende ben yokum dicem. Adet olursam ondan sonrasına kadar zor görür yüzümü. Bekle birdahaki aya uf püf yapma dicem. Bunaltıyor bu konu beni.

Bugün dicem son 6 gün. Sonra sen isteyende ben yokum dicem. Adet olursam ondan sonrasına kadar zor görür yüzümü. Bekle birdahaki aya uf püf yapma dicem. Bunaltıyor bu konu beni.
sen esınıde stres yapıousn canım yapma boşver duyma ne derse desın

az önce baska bı forumda bı arkadas yazmıs 29 gunde bırmıs dongusu 16.gun görmus cıft çizgiyi bence bende bugun görucem..ya keske haftasonuna gelse rahat rahat calısırız=))

ben dedim sana perşembe ya da cuma diye :)
bu ay hamile kalamazsam ki Allah korusun .. ocakta yakı deneyeceğim.

Kızlar Merhaba. Bende 7 aylık evliyim 6 aydır kontrol hapı kullanıyorum. Bu ay kullanmayı bıraktım. Normalde 28 gün benim dönüm ama bugün olmam gerekirken hala bişey yok.eşimi de hazır ikna etmişken hamile kalmak istiyorum vazgeçmeden☺ama mesela ilişki sonrası hiç beklemiyorum hemen temizleniyorum falan hamile kalmış olabilir miyim bilmiyorum..

o
Kızlar Merhaba. Bende 7 aylık evliyim 6 aydır kontrol hapı kullanıyorum. Bu ay kullanmayı bıraktım. Normalde 28 gün benim dönüm ama bugün olmam gerekirken hala bişey yok.eşimi de hazır ikna etmişken hamile kalmak istiyorum vazgeçmeden☺ama mesela ilişki sonrası hiç beklemiyorum hemen temizleniyorum falan hamile kalmış olabilir miyim bilmiyorum..
olabılırsın canım bı test yap vaktı gelmiş

Back