canım zaten hıc belırtı olmuyorkı hamılelıkte belırtıler sonradan baslıyor 6ncı hafta gıbı..belkı hava degısımndedır bılemeyız ama sen testını al yarın sabah kı ılk ıdrarınla yap dogru sonucu verırŞuan çalışıyorum akşam yapsam olur mu ki acaba. Bir iki gün daha beklesem mi acaba hava değişimi olmuş mudur diye düşünüyorum göğüsleri hariç hiç bişey yok bende.
napalım bebek için her yolu deneyeceğim... :) Allah kolaylığını verir inş.şimdi okudumda cok can yakıomus ama dayanması zor dıolar =((((
Ya canım bı kere hamıle kaldık bıdaha olacak da zamanı var beklıyor bızı en azından oluyor onu bılıyoruznapalım bebek için her yolu deneyeceğim... :) Allah kolaylığını verir inş.
evet oluyor ama 4 aydır olmadı bu ay klomen ve iğne olduğu için umutluyum. olmazsa bir dahaki ay yakı+klomen+iğneYa canım bı kere hamıle kaldık bıdaha olacak da zamanı var beklıyor bızı en azından oluyor onu bılıyoruz
olacagı varsa olur :)Kızlar Merhaba. Bende 7 aylık evliyim 6 aydır kontrol hapı kullanıyorum. Bu ay kullanmayı bıraktım. Normalde 28 gün benim dönüm ama bugün olmam gerekirken hala bişey yok.eşimi de hazır ikna etmişken hamile kalmak istiyorum vazgeçmeden☺ama mesela ilişki sonrası hiç beklemiyorum hemen temizleniyorum falan hamile kalmış olabilir miyim bilmiyorum..
benımde 5 ay oldu ama ben korunuyodum 2 aydır ıstıyorum bakalım bu ıkıncı ay benım tek amacım suan subata kadar hamıle kalmak bunalıma gırmek ıstemıyorum=))evet oluyor ama 4 aydır olmadı bu ay klomen ve iğne olduğu için umutluyum. olmazsa bir dahaki ay yakı+klomen+iğne
muhteşem üçlüyü deneyeceğim :)
yok yok bunalıma girmek falan yok bak benim bu 5. ayım. inş bu ay hamiş oluruz birbirimize destek oluruz olamasakta..benımde 5 ay oldu ama ben korunuyodum 2 aydır ıstıyorum bakalım bu ıkıncı ay benım tek amacım suan subata kadar hamıle kalmak bunalıma gırmek ıstemıyorum=))
Sizde bebek için bekliyosunuzdur burda olduğunuza göre sizede umarım merak içinde olduğunuzda böyle umursamaz cevaplar verirler o zaman ne kadar kötü bişey yaptığınızı anlarsınız.olacagı varsa olur :)
Teşekkür ederim inşallah öyle olur da buraya renk katarız.canım zaten hıc belırtı olmuyorkı hamılelıkte belırtıler sonradan baslıyor 6ncı hafta gıbı..belkı hava degısımndedır bılemeyız ama sen testını al yarın sabah kı ılk ıdrarınla yap dogru sonucu verır
Adet olmayınca hormonların etkisiyle yanlış anlamışsınız bence... destek oluyoruz burda birbirimize .. bazen takılıyoruz çünkü stres baş düşman biraz gülüp biraz hüzünleniyoruz ki bebeklrimizi kaybettik tekrar onu yaşama korkusu da var.Sizde bebek için bekliyosunuzdur burda olduğunuza göre sizede umarım merak içinde olduğunuzda böyle umursamaz cevaplar verirler o zaman ne kadar kötü bişey yaptığınızı anlarsınız.
canım ben de 26 ekimde bıraktım korunmayı kasımda eşim korundu bu 2. ay korunmadık bakalım bat 28 aralık...benımde 5 ay oldu ama ben korunuyodum 2 aydır ıstıyorum bakalım bu ıkıncı ay benım tek amacım suan subata kadar hamıle kalmak bunalıma gırmek ıstemıyorum=))
Destek olunduğunu çok iyi biliyorum uzun zamandır burda yazılan herşeyi okuyorum onun için paylaşmak istedim zaten hormonlar bi yandan istek bi yandan stres bi yandan kadın olmak çok zor inşallah hepimiz güzel haberler veririz.Adet olmayınca hormonların etkisiyle yanlış anlamışsınız bence... destek oluyoruz burda birbirimize .. bazen takılıyoruz çünkü stres baş düşman biraz gülüp biraz hüzünleniyoruz ki bebeklrimizi kaybettik tekrar onu yaşama korkusu da var.
olacağı varsa olur evet. kaza ile hamile kalan çok var. Rabbim ol diyecek olacak inş. çok yenisiniz daha.. güzel haberler verirsiniz inş.
Allah sağlıklı hamilelik sağlıklı bebişler nasip etsin.. ben 10.. haftada kargasa arkadaş 9.haftada bebeklerimizi kaybettik.. o yüzden hayırlısı diyelim. inş rabbim hayırlısıyla anne olmayı nasip eder bize de.Destek olunduğunu çok iyi biliyorum uzun zamandır burda yazılan herşeyi okuyorum onun için paylaşmak istedim zaten hormonlar bi yandan istek bi yandan stres bi yandan kadın olmak çok zor inşallah hepimiz güzel haberler veririz.
amin inşallah...Bende 6. Haftada kaybettim Allah tekrar o günleri göstermesinin inşallah
umursamaz cevap vermedim. çok alıngansın herhalde. olacagı varsa 5 dklık yatmakta yeterli olur. olmıcaksa sabaha kadar yatsanda olmaz. daha acık yazmam gerekir mi ?Sizde bebek için bekliyosunuzdur burda olduğunuza göre sizede umarım merak içinde olduğunuzda böyle umursamaz cevaplar verirler o zaman ne kadar kötü bişey yaptığınızı anlarsınız.
sakin sakin cnm benim :) hormonların suçu hepumursamaz cevap vermedim. çok alıngansın herhalde. olacagı varsa 5 dklık yatmakta yeterli olur. olmıcaksa sabaha kadar yatsanda olmaz. daha acık yazmam gerekir mi ?
daha ne diyim yaniii.sakin sakin cnm benim :) hormonların suçu hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?