2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Şuan çalışıyorum akşam yapsam olur mu ki acaba. Bir iki gün daha beklesem mi acaba hava değişimi olmuş mudur diye düşünüyorum göğüsleri hariç hiç bişey yok bende.

Şuan çalışıyorum akşam yapsam olur mu ki acaba. Bir iki gün daha beklesem mi acaba hava değişimi olmuş mudur diye düşünüyorum göğüsleri hariç hiç bişey yok bende.
canım zaten hıc belırtı olmuyorkı hamılelıkte belırtıler sonradan baslıyor 6ncı hafta gıbı..belkı hava degısımndedır bılemeyız ama sen testını al yarın sabah kı ılk ıdrarınla yap dogru sonucu verır

Ya canım bı kere hamıle kaldık bıdaha olacak da zamanı var beklıyor bızı en azından oluyor onu bılıyoruz
evet oluyor ama 4 aydır olmadı bu ay klomen ve iğne olduğu için umutluyum. olmazsa bir dahaki ay yakı+klomen+iğne
muhteşem üçlüyü deneyeceğim :)

olacagı varsa olur :)

evet oluyor ama 4 aydır olmadı bu ay klomen ve iğne olduğu için umutluyum. olmazsa bir dahaki ay yakı+klomen+iğne
muhteşem üçlüyü deneyeceğim :)
benımde 5 ay oldu ama ben korunuyodum 2 aydır ıstıyorum bakalım bu ıkıncı ay benım tek amacım suan subata kadar hamıle kalmak bunalıma gırmek ıstemıyorum=))

cok dogru bır tespit :) ben hıc hamıle kalmadıgım ıcın daha tedırgın daha degısık duygulardayım sıze göre

benımde 5 ay oldu ama ben korunuyodum 2 aydır ıstıyorum bakalım bu ıkıncı ay benım tek amacım suan subata kadar hamıle kalmak bunalıma gırmek ıstemıyorum=))
yok yok bunalıma girmek falan yok bak benim bu 5. ayım. inş bu ay hamiş oluruz birbirimize destek oluruz olamasakta..
birimizden biri hamiş olursa o da diğerlerine dua eder. :)
Ben bu ay hamile kalmak istiyorum kayınvalidemlere hamile gitmek istiyorum ama tabi kısmet...

Teşekkür ederim inşallah öyle olur da buraya renk katarız.

Sizde bebek için bekliyosunuzdur burda olduğunuza göre sizede umarım merak içinde olduğunuzda böyle umursamaz cevaplar verirler o zaman ne kadar kötü bişey yaptığınızı anlarsınız.
Adet olmayınca hormonların etkisiyle yanlış anlamışsınız bence... destek oluyoruz burda birbirimize .. bazen takılıyoruz çünkü stres baş düşman biraz gülüp biraz hüzünleniyoruz ki bebeklrimizi kaybettik tekrar onu yaşama korkusu da var.
olacağı varsa olur evet. kaza ile hamile kalan çok var. Rabbim ol diyecek olacak inş. çok yenisiniz daha.. güzel haberler verirsiniz inş.

canım ben de 26 ekimde bıraktım korunmayı kasımda eşim korundu bu 2. ay korunmadık bakalım bat 28 aralık...

Destek olunduğunu çok iyi biliyorum uzun zamandır burda yazılan herşeyi okuyorum onun için paylaşmak istedim zaten hormonlar bi yandan istek bi yandan stres bi yandan kadın olmak çok zor inşallah hepimiz güzel haberler veririz.

Allah sağlıklı hamilelik sağlıklı bebişler nasip etsin.. ben 10.. haftada kargasa arkadaş 9.haftada bebeklerimizi kaybettik.. o yüzden hayırlısı diyelim. inş rabbim hayırlısıyla anne olmayı nasip eder bize de.

Bende 6. Haftada kaybettim Allah tekrar o günleri göstermesinin inşallah

Sizde bebek için bekliyosunuzdur burda olduğunuza göre sizede umarım merak içinde olduğunuzda böyle umursamaz cevaplar verirler o zaman ne kadar kötü bişey yaptığınızı anlarsınız.
umursamaz cevap vermedim. çok alıngansın herhalde. olacagı varsa 5 dklık yatmakta yeterli olur. olmıcaksa sabaha kadar yatsanda olmaz. daha acık yazmam gerekir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…