Kullandım canım hiçbişey çıkmıyordu yani doğruydu bende sen bence ucuz testlerden al hergün yap koyulasma olacak mi görürsün hem inşallah olmuştur biraz erken ama iki üç güne güzel sonuç verebilirtest evde ben işte...
akşam çeker yollarım ama bugün yaptığım test az daha koyu olması gerekmez miydi?
aynı sanki çok silik yani ikisi de,
ümitvar olarak yazmıyorum , normal testte görürüsem sanıırm o zmana dah a f azla ümitlenirim bi de adetime çok var yani, şimdiden çıkar mı ki 7 gün var
predictor erken gebelik testini sen hiç kullandın mı
Bakalım Can'ım test var aldım normal ucuz olandan da , ben geç yumurtluyorum normalde döngüm 5 hafta , adet bittiğinde Bi kaç ilişki oldu sonra olmadı Ramazan malum aşırı yorgun olunuyor , ondan dolayı umudum yok diyorum bakalım Zaman ne gösterecekKullandım canım hiçbişey çıkmıyordu yani doğruydu bende sen bence ucuz testlerden al hergün yap koyulasma olacak mi görürsün hem inşallah olmuştur biraz erken ama iki üç güne güzel sonuç verebilir
kızlar ben bu ay cyclo-pro.. diye bi laç kullandım da hepsini bitirmedim, erken gebelik testi var ya predictor ondan aldım dün yaptım çok silik bu sabah yaptım yine çok silik, okuyourm netten çok silik çıkıp da gebelik olmaynlar çokmuş, normal gebel,k test,nde çok silik de olsa gebelik var ama erken testte garanti değilmiş diye okuudm, zaten içimde de umut yok, deneyimi olan var mı acaba
kaç gün kala silik çıkmıştıcanım benimde çok silik çıkmıştı doğru çıktı geç döllenme olmuş olabilir aynı marka testten yapmıştım bende ama sonuç düşük oldu umarım seninde pozitiftir ve kucağına alırsın inşallah.
İnş vardır ama ben erken yaptım biraz yedi gün kala , yani eğer gebelik varsa tam adet birimi yumurtlamaya denk gelmiş olmam gerek, döngüm uzun normalde , hayırlısı inş gerçek tir, hepimize versin Rabbimcanım inan hatırlamıyorum
İnş vardır ama ben erken yaptım biraz yedi gün kala , yani eğer gebelik varsa tam adet birimi yumurtlamaya denk gelmiş olmam gerek, döngüm uzun normalde , hayırlısı inş gerçek tir, hepimize versin Rabbim
İnş hadi bakalım , aşılamadan önce rahim filmi istediler mi
Hsg yi anestezi ile mi yaptırdın Can'ımTabii tüm tetkikler yapıldı eşimede bana da çok şükür hiçbir sıkıntı yok spermler oldukça iyi tüplerim açık zaten ben daha önce hamile kaldım düşük oldu ondan sonra 1 yılı geçkin süredir deniyoruz olmuyor. daha fazla beklemek istemedik çünkü olmadıkça psikoloji bozuluyor kafaya takıyorsun.
Hsg yi anestezi ile mi yaptırdın Can'ım
Anaaa canım bu basbayağı ortada ince de değil koyulaşmış leke de yerleşme olmasın sakın ay hadi inşallah bence kesinlikle var canım ucuz testten yapsana bi tane ay çok heyecanlı :)))))Bu predictor erken gebelik testi üstteki dün sabah alttaki bu sabah , çok ince ikinci çizgi ama az önce pembemsi lekem geldi ;(
Anaaa canım bu basbayağı ortada ince de değil koyulaşmış leke de yerleşme olmasın sakın ay hadi inşallah bence kesinlikle var canım ucuz testten yapsana bi tane ay çok heyecanlı :)))))
Ama adetin için de erken değil mi bir hafta one çeker mi gecikirken böyle erken inşallah vardır canım diğer testi de bekleyelim bakalımçok tatlısın Can'ım ama gerçekten hiç umudum yok , yani hep o pıhtımsı şeyden sonra adetim gelir benim , Bi de bu marka dan çok şikayet okudum , Bi de önce yerleşme olur sonra testte çıkmaz mı ? Sıralama öyle değil mi ? Bilemedim, yarın sabah yapayım normal test ....
Sanırım adet bu ya artarak devam ediyor evet erken benim hep ileri atardı çok şaşkınımAma adetin için de erken değil mi bir hafta one çeker mi gecikirken böyle erken inşallah vardır canım diğer testi de bekleyelim bakalım
Acaba oruç mu etkiledi ama testler pozitif gibi çok yoğun mu ve kırmızı mi rengi sabahı bekleyelim bi bakalımSanırım adet bu ya artarak devam ediyor evet erken benim hep ileri atardı çok şaşkınım
Bu predictor erken gebelik testi üstteki dün sabah alttaki bu sabah , çok ince ikinci çizgi ama az önce pembemsi lekem geldi ;(
Bu predictor erken gebelik testi üstteki dün sabah alttaki bu sabah , çok ince ikinci çizgi ama az önce pembemsi lekem geldi ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?