Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım kalmadı bısey. ama maalesef guzel haber yok. tanıyorum ben kendımı hıc yanılmadım =)edosko napıyosun canım bata bişey kalmamış inşallah güzel haberlerle gelirsin aramıza
tarih seni yanıltsın canım inşallahevet canım kalmadı bısey. ama maalesef guzel haber yok. tanıyorum ben kendımı hıc yanılmadım =)
keşke sanmıyorum ya bak yıne duygusallastım.tarih seni yanıltsın canım inşallah
bekliyoruz inşallah sesi güzel şekilde gelir
kuzuum kıyamam yaa ne kadar büyük bi sınavmış bu bilinmezmiş meğer resmen hamile kalmaya kadar plan var sonrasında ne olur napılır hiçbişey bilmiyorum inşallah o günleri görelim en kısa zamandakeşke sanmıyorum ya bak yıne duygusallastım.
aynen canım. sanki hayat burda takıldı kaldı. 1,5 sene nasıl gectı hıc anlamadım.kuzuum kıyamam yaa ne kadar büyük bi sınavmış bu bilinmezmiş meğer resmen hamile kalmaya kadar plan var sonrasında ne olur napılır hiçbişey bilmiyorum inşallah o günleri görelim en kısa zamanda
bu sabah normal test yaptım bomboşş....tek çizgi..canım naptın bu sabah yine test yapacaktın kanaman ne durumda???
ya çok umutlanmıştık senden canım yaa hayırlısı olsun peki ne ilacı kullanıyorsun ki ?bu sabah normal test yaptım bomboşş....tek çizgi..
kanamam bildiğin arttı canım hatta adet in ilk günü daha az gelirken bugün fazla geldi, çok enteresan......
kullandığım hormon ilacı mı acaba böyle yaptı ilacın hepsini bitirmedim , arkadaşım ilacı kestiğin için erken adet oldun diyor ama bilemiyorum, perşembe 3. günü dr a gideceğim,
ben umutlanmamıştım, erken gebelik testi zaten hiç aklıma yatan bişey değildi eşim almış iki tane, adetin 3. günü gittiğimde dr cyclo-progn.. gibi bi ilaç vermişti, östrojen ve progestoron takviyesi.ya çok umutlanmıştık senden canım yaa hayırlısı olsun peki ne ilacı kullanıyorsun ki ?
canım test yaptın mı peki ?ay kızlar bana da bir yardım edin ya .. ben en son 28 mayısta adet oldum.. haziran 26 veya 27 sinde adet olmam lazım yani.. haziran 23 ünde pembemsi akıntım oldu uzun sürmedi geçti. 24 ünde kahverengi akıntım oldu kesildi. 25 inde koyu kırmızı çamur gibi bir iki damla bi şey geldi kesildi. 26 sında kahverengi akıntım oldu kesildi. 27 si ve bugün de kahverengi akıntım devam ediyor çok yoğun değil bazen geliyor... by ay adet olsaydım rahim filmi çekilecektim ama bu durumda kafam karmançorman oldu haliyle. ekstra belirtim bel ağrım sol kasık ağrım bir de az bi şey göğüs hassasiyetim
biliyorum o ilacı canım bıraktığın için adetin erken gelmiş muhtemelen hayırlısı olsun rahim filmi önemli ya ben de bi çektirebilsem keşkeben umutlanmamıştım, erken gebelik testi zaten hiç aklıma yatan bişey değildi eşim almış iki tane, adetin 3. günü gittiğimde dr cyclo-progn.. gibi bi ilaç vermişti, östrojen ve progestoron takviyesi.
yuvarlak doğum kontrol hağı gibi yerleştirilmiş gün gün gösteiyor da ben bırkatım bi kaç gün önce,
dr 3. günü gel demişti gidecem bakalım
sanıırm bu dr hsg diyecek bana
yapmaya elim gitmiyor desemcanım test yaptın mı peki ?
Niye çektirmiyorsun canımbiliyorum o ilacı canım bıraktığın için adetin erken gelmiş muhtemelen hayırlısı olsun rahim filmi önemli ya ben de bi çektirebilsem keşke
Eşimin de tahlil vermesini bekliyorum bide bademcik ameliyatı girecek araya ağustosun başında sonrasında mi öncesinde mi çekilse kararsız kaldımNiye çektirmiyorsun canım
O zaman doktora çık mutlaka gebelik varsa çıkar yoksa da böyle lekelenme nedir bakılsın canımYapma
yapmaya elim gitmiyor desem