• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Merhaba kızlar 22 nisanda 17 haftalık hamileyken kordon düğümlenmesinden bebeğimi kaybettim 25 gün kanamam oldu ve kürtajdan 45 gün sonra ilk adetimi oldum o tarihte 6 haziran
Laboquick ovülasyon testi alıp 9. Günden itibaren yapmaya başladım ama hangi gün yumurtladım anlayamıyorum resim atıcam yorunlarmısınız yıldız olanlar ilişki olan günler kürtaj öncesi döngüm 30-35 arasıydı. 1 adet testin olduğu foto bugün 12:05 te yapıldı

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    48,4 KB · Görüntüleme: 50
  • image.jpeg
    image.jpeg
    44,2 KB · Görüntüleme: 45
  • image.jpeg
    image.jpeg
    45,9 KB · Görüntüleme: 49
  • image.jpeg
    image.jpeg
    40,4 KB · Görüntüleme: 58
Merhaba kızlar 22 nisanda 17 haftalık hamileyken kordon düğümlenmesinden bebeğimi kaybettim 25 gün kanamam oldu ve kürtajdan 45 gün sonra ilk adetimi oldum o tarihte 6 haziran
Laboquick ovülasyon testi alıp 9. Günden itibaren yapmaya başladım ama hangi gün yumurtladım anlayamıyorum resim atıcam yorunlarmısınız yıldız olanlar ilişki olan günler kürtaj öncesi döngüm 30-35 arasıydı. 1 adet testin olduğu foto bugün 12:05 te yapıldı
canım başın sağolsun tekrar yaşatmasın inşallah rabbim benim anladığım kadarıyla bu testlerde henüz pozitif gün yok t nin c den daha koyu veya eşit olması gerekiyor pozitif demek için önceki gebeliğin kendiliğinden mi olmuştu ?

canım başın sağolsun tekrar yaşatmasın inşallah rabbim benim anladığım kadarıyla bu testlerde henüz pozitif gün yok t nin c den daha koyu veya eşit olması gerekiyor pozitif demek için önceki gebeliğin kendiliğinden mi olmuştu ?
Evet niyetine girdim işk ayda tutmuştu adet sonrası diğer adete kadar gün aşırı ilişkiye girmiştim böyle ovülasyon falan yapmadım hiç ama bugün yaptıgım test sonucuna göre döngü uzuyor 24.gün bugün ozaman 41 güne çıkıyor döngü

Evet niyetine girdim işk ayda tutmuştu adet sonrası diğer adete kadar gün aşırı ilişkiye girmiştim böyle ovülasyon falan yapmadım hiç ama bugün yaptıgım test sonucuna göre döngü uzuyor 24.gün bugün ozaman 41 güne çıkıyor döngü
canım kürtaj sonrası biraz karışabiliyo olabilir mi en az iki saat hiç sıvı tüketmeden yapıyorsun dimi testleri ben de bugün başlıyorum testlere 12. günüm ama ben mesela pkoluyum her zaman silik çizgi az da olsa çıkar senin de öyle olmuş sanki pko var mıydı ? adetlerin de düzenli midir ?

canım kürtaj sonrası biraz karışabiliyo olabilir mi en az iki saat hiç sıvı tüketmeden yapıyorsun dimi testleri ben de bugün başlıyorum testlere 12. günüm ama ben mesela pkoluyum her zaman silik çizgi az da olsa çıkar senin de öyle olmuş sanki pko var mıydı ? adetlerin de düzenli midir ?
Benım adetim hep 30-35 arası olur 36 olmaz yani. Zaten oruçluyum sıvı almıyorum

Benım adetim hep 30-35 arası olur 36 olmaz yani. Zaten oruçluyum sıvı almıyorum
Anladım canım benim de aynı şekilde duzenli bikaç defa şaştı düzeldi tekrar ama malesef pko var :( adetin üçüncü günü tahlillerini yaptır mismiydin ?

Anladım canım benim de aynı şekilde duzenli bikaç defa şaştı düzeldi tekrar ama malesef pko var :KK43: adetin üçüncü günü tahlillerini yaptır mismiydin ?
Hayır öyle herhangi bir test yaptırmadım ben yani bir sorun olmadı gitmem için yumurtlamada ğroblem yaşadıgımı sanmıyorum ilk gebeliğimde gün aşırı girmiştim olmuştum adete 2 gün kala bırakmıştım

Hayır öyle herhangi bir test yaptırmadım ben yani bir sorun olmadı gitmem için yumurtlamada ğroblem yaşadıgımı sanmıyorum ilk gebeliğimde gün aşırı girmiştim olmuştum adete 2 gün kala bırakmıştım
Inşallah tekrar gerek kalmadan olur canım ama ovulasyon testlerinde pik yapmış bi gün görülmüyor sürekli ikinci çizgi çıkması da bana lh yuksekligini hatırlatıyor ben de iki saat sonra yapıcam test dunkunde de iki cizgiydi bugünü de atarım resmini canım sen de paylaş testlerini

Bu arada sakaryada misin :)

Ben de sakaryadayim canım adatipta deniz hanımın takibiyle tedaviye başladım bayramdan sonra devam edicez inşallah
Bende metin mutluya gidiyorum yine hamile kalsam yine giderim pko hakkındada çok bir bilgim yok açıkçası ç sen nasıl farkettin bide hamile kalmana engel bişimi

Bende metin mutluya gidiyorum yine hamile kalsam yine giderim pko hakkındada çok bir bilgim yok açıkçası ç sen nasıl farkettin bide hamile kalmana engel bişimi
Pko yumurtalikta birden fazla küçük folikul kistlerinin görülmesi ya da hormonlarda lh yüksek çıktığında da pko olunuyor hamile kalmaya engel değil ama bazen tedavi isteyebiliyor metin mutlu hangi hastahanede ?

Bu arada az önceki testim dün akşam daha koyuydu acaba ovulasyonu kaçırdım mi diye düşünüyorum :olamaz: 13. Gün bugün gerçi erken ama ateş de olcuyorum o da iki gün önceyi işaret ediyor gibi

Eklentiler

• IMAG0919_1.jpg
    IMAG0919_1.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 38
Bu arada az önceki testim dün akşam daha koyuydu acaba ovulasyonu kaçırdım mi diye düşünüyorum :olamaz: 13. Gün bugün gerçi erken ama ateş de olcuyorum o da iki gün önceyi işaret ediyor gibi
Bak ben bugune kadar 24 tane yaptım bugun 25.yi şimdi yaptım ilk defa böyle gördüm T C den daha koyu hemen atıyorum sana bak
ben 24 gündür test yapıyorum ilk defa T C den daha koyu şimdi atıyorum bence bende bugün yumurtluyorum bugece ve yarın önemli

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    37,2 KB · Görüntüleme: 45
  • image.jpeg
    image.jpeg
    42,2 KB · Görüntüleme: 39
Bak ben bugune kadar 24 tane yaptım bugun 25.yi şimdi yaptım ilk defa böyle gördüm T C den daha koyu hemen atıyorum sana bak

ben 24 gündür test yapıyorum ilk defa T C den daha koyu şimdi atıyorum bence bende bugün yumurtluyorum bugece ve yarın önemli
Bak son 3 günü atıyorum

baknbugun ve öncesi bence bugun yumurtlama:)

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    45,2 KB · Görüntüleme: 32

Işte şimdi olmuş canım gözün aydın üç günü güzel değerlendir hadi hayırlısı :))) ben de testlere devam bakalım

Bugece ve yarın deneyeceğim diğer gündemi yapmam lazım kalite düşmez mi
benim çatlatma iğnesi olduğum zaman doktor üç gün üst üste sonra gün aşırı demişti yani sık ilişki önerdi bazılarına sadece gün aşırı deniyor sen daha önce de gün aşırıyla sonuç almışsın öyle dene istersen yine hadi inşallah yine güzel olsun sonu tamamına ersin inşallah

Back