2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

evet canım naptın test işini bu sabah N nerdeyim kanaman yoğunlaşmadı inşallah merakla bekliyoruz haberini

edosko napıyosun canım bata bişey kalmamış inşallah güzel haberlerle gelirsin aramıza

keşke sanmıyorum ya bak yıne duygusallastım.
kuzuum kıyamam yaa ne kadar büyük bi sınavmış bu bilinmezmiş meğer resmen hamile kalmaya kadar plan var sonrasında ne olur napılır hiçbişey bilmiyorum inşallah o günleri görelim en kısa zamanda

kuzuum kıyamam yaa ne kadar büyük bi sınavmış bu bilinmezmiş meğer resmen hamile kalmaya kadar plan var sonrasında ne olur napılır hiçbişey bilmiyorum inşallah o günleri görelim en kısa zamanda
aynen canım. sanki hayat burda takıldı kaldı. 1,5 sene nasıl gectı hıc anlamadım.
bat kovalamaktan ha bu ay olmadı sımdı. bastan bastan
yorulduk artık. bırazda alıstık acıkcası. çaresizliğide öğrenıyor ınsan

canım naptın bu sabah yine test yapacaktın kanaman ne durumda???
bu sabah normal test yaptım bomboşş....tek çizgi..
kanamam bildiğin arttı canım hatta adet in ilk günü daha az gelirken bugün fazla geldi, çok enteresan......
kullandığım hormon ilacı mı acaba böyle yaptı ilacın hepsini bitirmedim , arkadaşım ilacı kestiğin için erken adet oldun diyor ama bilemiyorum, perşembe 3. günü dr a gideceğim,

ya çok umutlanmıştık senden canım yaa hayırlısı olsun peki ne ilacı kullanıyorsun ki ?

ya çok umutlanmıştık senden canım yaa hayırlısı olsun peki ne ilacı kullanıyorsun ki ?
ben umutlanmamıştım, erken gebelik testi zaten hiç aklıma yatan bişey değildi eşim almış iki tane, adetin 3. günü gittiğimde dr cyclo-progn.. gibi bi ilaç vermişti, östrojen ve progestoron takviyesi.
yuvarlak doğum kontrol hağı gibi yerleştirilmiş gün gün gösteiyor da ben bırkatım bi kaç gün önce,
dr 3. günü gel demişti gidecem bakalım
sanıırm bu dr hsg diyecek bana

ay kızlar bana da bir yardım edin ya .. ben en son 28 mayısta adet oldum.. haziran 26 veya 27 sinde adet olmam lazım yani.. haziran 23 ünde pembemsi akıntım oldu uzun sürmedi geçti. 24 ünde kahverengi akıntım oldu kesildi. 25 inde koyu kırmızı çamur gibi bir iki damla bi şey geldi kesildi. 26 sında kahverengi akıntım oldu kesildi. 27 si ve bugün de kahverengi akıntım devam ediyor çok yoğun değil bazen geliyor... by ay adet olsaydım rahim filmi çekilecektim ama bu durumda kafam karmançorman oldu haliyle. ekstra belirtim bel ağrım sol kasık ağrım bir de az bi şey göğüs hassasiyetim

canım test yaptın mı peki ?

biliyorum o ilacı canım bıraktığın için adetin erken gelmiş muhtemelen hayırlısı olsun rahim filmi önemli ya ben de bi çektirebilsem keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…