2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

en basından berı belkı kuvvetlı bir histi . ama tedavısız gebe kalamayacagımı dusunuyordum hep. daha korunurken bile. eşime dıyodum bırıktırelım lazım olur tüp bebek fılan yapacak oluruz. kötu bir his ama hep ole gectı ıcımden. yanılmadım o yuzden kenara tup bebek parası hazırladım ilki benı zorlamıcak ama olurda olmazsa devamı skıntı. hem ev kredımız var cunku daha 7 senesı var. manevı acıdan zaten zor bır surec.
ama bence bu ayda olmadı bılıyorsun ben kendımı tanıyorum artık. 30 hazıran test gunum 1 temmuz adet gunum. sıvılcem cıktı sımdıden .ve en ufak degısıklık yok. bıldıgım benim

Yani aşırı bi düzensizlik yok aslında. Son 3 ay; 33ncü, 29ncu ve 35nci günlerde oldum. Genelde 30 civarı oluyorum.
ben de geçen yıl mayısta evlendin aynı senin gibiydi düzenim sonra kasım ayında bi şaştı iki ayı buldu nerdeyse iki defa öyle oldu sonra son üç ay yine 28 26 30 günde geldi geçen ay klomen kullandım yumurta takibi yapıldı 3 yumurta oluştu ikisi 20 mm üzeri olunca iğnemi oldum ama sonuç regl oldu şimdi bayram denk geldiği için doktorum bir ay erteledi ben de bu şekilde istedim bakalım inşallah yine gecikme olmaz

ben de 27 yaşında evlendim ve hep aynı his bende de var sanki bu süreç daha çok uzayacak bizimde araç kredimiz var iki seneye yakın kaldı o arada böyle ufak tedaviler kontrolleri denicez artık

Ayy canım valla düşün düşün napsam diye sıkıldım artık ya bi senedir ha oldu ha olacak hep bi umut. Olmadı. Doktor yolu göründü mecbur. Ne vardı doktor yüzü görmeden hamile kalaydik bizde

Ayy canım valla düşün düşün napsam diye sıkıldım artık ya bi senedir ha oldu ha olacak hep bi umut. Olmadı. Doktor yolu göründü mecbur. Ne vardı doktor yüzü görmeden hamile kalaydik bizde
ben ilk başlarda istemiyodum kasımda gecikince adetim bi içime düştü o günden beri istiyorum tahlillerimi yaptırdım ama tedavi aşamasına geçmemiştim işte bi geçen ay başladım valla kafasına takmayan olur mu diye dert etmeyen herkesin oluyor sanki anlamadım ben de bu işten bişey

Yani ilk bikac ay takmadim ama sonra olmadıkça olmadıkça takmaya düşünmeye başladım sanırım canım. Aslında ilk başlar hiç acele etmiyordum. Hemen olacak sanıyordum baktım olmuyor ondan sonra bi telas sardı sanırım. İnşallah bizimde yüzümüz güler en yakın zamanda canım hayırlısıyla..

ben de 27 yaşında evlendim ve hep aynı his bende de var sanki bu süreç daha çok uzayacak bizimde araç kredimiz var iki seneye yakın kaldı o arada böyle ufak tedaviler kontrolleri denicez artık
canım yaşlada pek ılgısı yok bence. 20 yasında da problem oluyor 30 da da .
şans kader. ne dıyım ki isyan etmıyoruz tabı ama cok yorucu süreç

canım yaşlada pek ılgısı yok bence. 20 yasında da problem oluyor 30 da da .
şans kader. ne dıyım ki isyan etmıyoruz tabı ama cok yorucu süreç
gerçekten yorucu bütün hayat kaliteni etkiliyor farkettim sosyal hayatımı bile etkilemeye başladı

tabıkı ha kaldım ha kalıcam dıye ıs bıle degıstıremıyorum.
işin stresi zaten başlı başına bi olay sadece bu bile gebeliğe engel olabilir yani Allah tan adli tatil geldi biraz kafa dinleme zamanı

elmol canım nasılsın. Ben bugün regl oldum 29. Günde çok sükûr düzeldi ilaç kullnmadan gününde geldi. Bu ay düzenli olarak inofolic iceyim diyorum ancak tedaviye diğer ay gidebilirm .

elmol canım nasılsın. Ben bugün regl oldum 29. Günde çok sükûr düzeldi ilaç kullnmadan gününde geldi. Bu ay düzenli olarak inofolic iceyim diyorum ancak tedaviye diğer ay gidebilirm .
Iyiyim canım sicaklarla uğraşıyoruz herkes gibi
Ne güzel gününde gelmiş inşallah bozulmasın bi daha ben de korkuyorum gününde olmazsa diye sanırım glukophane düzene sokuyor gerçekten pkoda inofolic kesinlikle tavsiye ederim bende onu kullanmaya başladığımdan beri düzenli olmaya başladım bide glucophane düzenli içsem daha iyi olacak

Aynen öyle canım bu ay hiç aksatmadan devam ederim inşallah şeker ilacina da inofolice de. Bu ay ikisini de hiç icmedigim halde gununde geldi. Bu arada biraz benle aynı hafta düğünü olan kuzenimin bebek haberini aldım . onun adına sevindim ama kendi adıma çok üzüldüm . Bi gün bende hamileyim haberini verebilecek miyimmm (((

Ah canım benden sonra evlenenler doğum yapacak üç kişi var yakınlarda onlar da çok acele oldu daha 13 aylık evliyiz inşallah çok uzamadan bize de nasip olur canım üzülme stres olmayalım bu kadar şeyin üstüne stres de kötü etkiler

kızlar ben bu ay cyclo-pro.. diye bi laç kullandım da hepsini bitirmedim, erken gebelik testi var ya predictor ondan aldım dün yaptım çok silik bu sabah yaptım yine çok silik, okuyourm netten çok silik çıkıp da gebelik olmaynlar çokmuş, normal gebel,k test,nde çok silik de olsa gebelik var ama erken testte garanti değilmiş diye okuudm, zaten içimde de umut yok, deneyimi olan var mı acaba

Canım benim normal testlerde silik çıkıyo ama erken testte hiçbişey çıkmıyo kan da negatif oluyo zaten resim varsa atsana bakalım inşallah güzel sonuç alırsın

Canım benim normal testlerde silik çıkıyo ama erken testte hiçbişey çıkmıyo kan da negatif oluyo zaten resim varsa atsana bakalım inşallah güzel sonuç alırsın
test evde ben işte...
akşam çeker yollarım ama bugün yaptığım test az daha koyu olması gerekmez miydi?
aynı sanki çok silik yani ikisi de,
ümitvar olarak yazmıyorum , normal testte görürüsem sanıırm o zmana dah a f azla ümitlenirim bi de adetime çok var yani, şimdiden çıkar mı ki 7 gün var
predictor erken gebelik testini sen hiç kullandın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…