• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

test evde ben işte...
akşam çeker yollarım ama bugün yaptığım test az daha koyu olması gerekmez miydi?
aynı sanki çok silik yani ikisi de,
ümitvar olarak yazmıyorum , normal testte görürüsem sanıırm o zmana dah a f azla ümitlenirim bi de adetime çok var yani, şimdiden çıkar mı ki 7 gün var
predictor erken gebelik testini sen hiç kullandın mı
Kullandım canım hiçbişey çıkmıyordu yani doğruydu bende sen bence ucuz testlerden al hergün yap koyulasma olacak mi görürsün hem inşallah olmuştur biraz erken ama iki üç güne güzel sonuç verebilir

Kullandım canım hiçbişey çıkmıyordu yani doğruydu bende sen bence ucuz testlerden al hergün yap koyulasma olacak mi görürsün hem inşallah olmuştur biraz erken ama iki üç güne güzel sonuç verebilir
Bakalım Can'ım test var aldım normal ucuz olandan da , ben geç yumurtluyorum normalde döngüm 5 hafta , adet bittiğinde Bi kaç ilişki oldu sonra olmadı Ramazan malum aşırı yorgun olunuyor , ondan dolayı umudum yok diyorum bakalım Zaman ne gösterecek

kızlar ben bu ay cyclo-pro.. diye bi laç kullandım da hepsini bitirmedim, erken gebelik testi var ya predictor ondan aldım dün yaptım çok silik bu sabah yaptım yine çok silik, okuyourm netten çok silik çıkıp da gebelik olmaynlar çokmuş, normal gebel,k test,nde çok silik de olsa gebelik var ama erken testte garanti değilmiş diye okuudm, zaten içimde de umut yok, deneyimi olan var mı acaba

canım benimde çok silik çıkmıştı doğru çıktı geç döllenme olmuş olabilir aynı marka testten yapmıştım bende ama sonuç düşük oldu umarım seninde pozitiftir ve kucağına alırsın inşallah.

İnş vardır ama ben erken yaptım biraz yedi gün kala , yani eğer gebelik varsa tam adet birimi yumurtlamaya denk gelmiş olmam gerek, döngüm uzun normalde , hayırlısı inş gerçek tir, hepimize versin Rabbim

amin canım inşallah bende ilk aşılamamı yaptım bekliyorum işte hayırlısı olur inşallah

İnş hadi bakalım , aşılamadan önce rahim filmi istediler mi

Tabii tüm tetkikler yapıldı eşimede bana da çok şükür hiçbir sıkıntı yok spermler oldukça iyi tüplerim açık zaten ben daha önce hamile kaldım düşük oldu ondan sonra 1 yılı geçkin süredir deniyoruz olmuyor. daha fazla beklemek istemedik çünkü olmadıkça psikoloji bozuluyor kafaya takıyorsun.

Tabii tüm tetkikler yapıldı eşimede bana da çok şükür hiçbir sıkıntı yok spermler oldukça iyi tüplerim açık zaten ben daha önce hamile kaldım düşük oldu ondan sonra 1 yılı geçkin süredir deniyoruz olmuyor. daha fazla beklemek istemedik çünkü olmadıkça psikoloji bozuluyor kafaya takıyorsun.
Hsg yi anestezi ile mi yaptırdın Can'ım

Hsg yi anestezi ile mi yaptırdın Can'ım

Yok canım anestezi kullanmadım ama anestezili öneririm çünkü çok canım yandı kendimi masadan kalkmamak için zor tuttum. son teknoloji ile çekilmesine rağmen çok ağrılıydı birde kendimi kastığım için aşırı kanamam oldu:KK42:

Bu predictor erken gebelik testi üstteki dün sabah alttaki bu sabah , çok ince ikinci çizgi ama az önce pembemsi lekem geldi ;(

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    21,2 KB · Görüntüleme: 40
Bu predictor erken gebelik testi üstteki dün sabah alttaki bu sabah , çok ince ikinci çizgi ama az önce pembemsi lekem geldi ;(
Anaaa canım bu basbayağı ortada ince de değil koyulaşmış leke de yerleşme olmasın sakın ay hadi inşallah bence kesinlikle var canım ucuz testten yapsana bi tane ay çok heyecanlı :)))))

Anaaa canım bu basbayağı ortada ince de değil koyulaşmış leke de yerleşme olmasın sakın ay hadi inşallah bence kesinlikle var canım ucuz testten yapsana bi tane ay çok heyecanlı :)))))
;) çok tatlısın Can'ım ama gerçekten hiç umudum yok , yani hep o pıhtımsı şeyden sonra adetim gelir benim , Bi de bu marka dan çok şikayet okudum , Bi de önce yerleşme olur sonra testte çıkmaz mı ? Sıralama öyle değil mi ? Bilemedim, yarın sabah yapayım normal test ....

:KK66: çok tatlısın Can'ım ama gerçekten hiç umudum yok , yani hep o pıhtımsı şeyden sonra adetim gelir benim , Bi de bu marka dan çok şikayet okudum , Bi de önce yerleşme olur sonra testte çıkmaz mı ? Sıralama öyle değil mi ? Bilemedim, yarın sabah yapayım normal test ....
Ama adetin için de erken değil mi bir hafta one çeker mi gecikirken böyle erken inşallah vardır canım diğer testi de bekleyelim bakalım

Valla en iyisi ucuz gebelik testleri ben bunu anladim kizlar. Beni hic yaniltmadi simdiye kadar. Yaniltmadi dedigimde hic hayalet cizgi görmedim ve hic hamilede kalamadim zaten.

Çok ilginç yaa yani bildiğin pozitif çıkmış yerleşme kanamasıdır belki ama değilse bile bu durumu doktorunla paylaş yani belki hormonal birşeydir.

Back