Canım bakılacak endokrin çarşambaya sıra verdi gidicem bakalım sen ne durumdasn ?canım bak sen trıoıdlerıne baktır dedım sana gıtmedınmı daha.adet duzensızlıgı yapıyor demıstım senınde degerlerın yuksektı bı görun mutlaka
NabersinizCanım bakılacak endokrin çarşambaya sıra verdi gidicem bakalım sen ne durumdasn ?
Aynı canım stabil bekliyorum hala senden naber testi yapmadin dimi halaNabersiniz
Halen yapmadım şafak 4 :)Aynı canım stabil bekliyorum hala senden naber testi yapmadin dimi hala
İyi sabrettin canım hadi bakalım ben üç beş tane yapmıştım herhalde :)Halen yapmadım şafak 4 :)
İçim içimi yiyorum valla hiç sorma birde hasta olunca aklımdan tamamen gitti canımla uğraştmİyi sabrettin canım hadi bakalım ben üç beş tane yapmıştım herhalde :)
Geçmiş olsun neyin var ?İçim içimi yiyorum valla hiç sorma birde hasta olunca aklımdan tamamen gitti canımla uğraştm
Grip soğuk algınlığıGeçmiş olsun neyin var ?
Ay ben onu üç hafta yaşadım bayağı ağır bi gripti geçmiş olsun canım dikkat et kendineGrip soğuk algınlığı
Sağol canım sende dıkkat et ıyıym suan baklımAy ben onu üç hafta yaşadım bayağı ağır bi gripti geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Bata da bişey kalmadı merakla bekliyoruz yeni hamisimiz sen misin diyeSağol canım sende dıkkat et ıyıym suan baklım
Ayyy ayyyy :) esımle küsüm valla inşallah hamiş olurum da sen o zamn gor bendekı süründürme taktıklerınıBata da bişey kalmadı merakla bekliyoruz yeni hamisimiz sen misin diye
Çok fazla idrara çıkıyorum sonra hiç gaz problemi yaşamayan ben gazman oldum göğüslerim delirdi resmen yeni aldıgım sütyenlere bile sığmıyor sağdan soldan taşıyor sonra canım cok acayıp seyler istiyor gecen waffle dıye ortalıgı inlettim halsiz uykusuz geziyorum sonracıgıma adet belirtim yokBata da bişey kalmadı merakla bekliyoruz yeni hamisimiz sen misin diye
Canım kocaman şişko bir negatif buKızlar yardım idrar testinden 20dk sonra çizgi belirdi ama belli belirsiz acaba olabilir mi ya
Hadi ya ikinci çizgi neden belirdi ki acaba negatifseCanım kocaman şişko bir negatif bu
Ben ikinci çizgiyi göremedimHadi ya ikinci çizgi neden belirdi ki acaba negatifse
Ben hayal görmeye mi başladım kafayı yiyorum artık galiba cook silik ama gözükmüyor muBen ikinci çizgiyi göremedim
Bilmiyorum kiiBen hayal görmeye mi başladım kafayı yiyorum artık galiba cook silik ama gözükmüyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?