• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

bende yapmıyorum artık test fılan. gercı bende sabırsız sayılmam :) kan testi 1 senede 2 kez yaptım. o da etrafın baskısıyla
bide benım gunum gecmıyor ki hıc :( erken olur gec olmaz. o yuzden merak bıle edemıyorum
ve hıc kendımı hamıle hıssetmedım zaten kalamadımda :D

hadi bakalımmm :)
valla canım buralardayım umutsuzum=)normalde ben 8 gun önceden test yapmıs bı ınsanım=)ama bu ay cok calısmadım hastalıkla ugrasınca bebıs kaldı hasta olurum yanı %80 eger eve gıderken ecz acık olursa yıne bı test alır bakarm

valla canım buralardayım umutsuzum=)normalde ben 8 gun önceden test yapmıs bı ınsanım=)ama bu ay cok calısmadım hastalıkla ugrasınca bebıs kaldı hasta olurum yanı %80 eger eve gıderken ecz acık olursa yıne bı test alır bakarm
o ısler bellı olmuyorkı. 2 gunde 1 yapıyorsun olmuyor.
tek 1 kereyle hamıle kalanlar oluyor :)
hayırlı haberlerını beklıyoruz canım. ınsallahhhh

o ısler bellı olmuyorkı. 2 gunde 1 yapıyorsun olmuyor.
tek 1 kereyle hamıle kalanlar oluyor :)
hayırlı haberlerını beklıyoruz canım. ınsallahhhh
keske canım ama hıcmı umut olmaz ıcımde hıc yok=)gelırse basımın tacı=)

Ben de merak edıyorum Arkadaş değişik bir benzetme olacak ama insanlar tecavüze uğruyor veyahut kocası askerden geliyor bir gece hamile kalanlar var biz çalışmaktan usandık :(

bende yapmıyorum artık test fılan. gercı bende sabırsız sayılmam :) kan testi 1 senede 2 kez yaptım. o da etrafın baskısıyla
bide benım gunum gecmıyor ki hıc :KK43: erken olur gec olmaz. o yuzden merak bıle edemıyorum
ve hıc kendımı hamıle hıssetmedım zaten kalamadımda :KK70:
Ben ufaktan kendimi artık kadın hissetmiyorum :(

ben yıllardır kullanıyorum canım yaklaşık beş senedir bırakıyorum yine düşüyor malesef aksatıyorum arada yine aksattım gebelik için b12 ve d vitamini önemliymiş d vitamini de yetersiz bende 8 çıktı
Benim 6 cikmisti, sen ilac kullaniyo musun canim d vitamini icin.

yumurtlamayı bilen takip eden kızçeler nasıl bi sancı oluyor benim tuhaf bi sağda bi solda böyle dişini uyuşturur doktor ağırlaşır donuk bişey olur ya o tip bi sancım var bacağıma da vuruyor gerçi 50. gün :rolleyes: pko işte olur mu olur ateş de ölçüyorum ateş bi fırladı bugün de
Canim bence inofolic kullanmalisin, pko olunca ise yariyo, duzene sokuyo biraz.

Benim 6 cikmisti, sen ilac kullaniyo musun canim d vitamini icin.
Hayır ama sanırım baslicam doktor d vitamini alıyor musun takviye al dedi çarşamba endokrine gidicem o hepsini der inofolic kullanicam ben de ya

Hayır ama sanırım baslicam doktor d vitamini alıyor musun takviye al dedi çarşamba endokrine gidicem o hepsini der inofolic kullanicam ben de ya
canım bak sen trıoıdlerıne baktır dedım sana gıtmedınmı daha.adet duzensızlıgı yapıyor demıstım senınde degerlerın yuksektı bı görun mutlaka

Back