Canım ben de göremedim ama regl günün ne zaman sabah ilk idrarla tekrarla istersen testi bazen resimde farkedilmiyo suphen varsa sabah da yap biKızlar yardım idrar testinden 20dk sonra çizgi belirdi ama belli belirsiz acaba olabilir mi ya
İnşallah oldu canım :) testi yapsana sabah sen deÇok fazla idrara çıkıyorum sonra hiç gaz problemi yaşamayan ben gazman oldum göğüslerim delirdi resmen yeni aldıgım sütyenlere bile sığmıyor sağdan soldan taşıyor sonra canım cok acayıp seyler istiyor gecen waffle dıye ortalıgı inlettim halsiz uykusuz geziyorum sonracıgıma adet belirtim yok
Ne dersin oldumu ki :) :)
Yok yapmam :) perşembee yapcam totem yaptımİnşallah oldu canım :) testi yapsana sabah sen de
Hadi hayirlisi o zaman :)Yok yapmam :) perşembee yapcam totem yaptım
Şimdi bu sağlık ocagında kan verdik mi ertesi gün alıyoruz ya birde bunun internetten alma olayı varmış onu kaç saat sonra alabılırızHadi hayirlisi o zaman :)
O değişiyor canım burda mesela üç dört gibi cikiyo netteŞimdi bu sağlık ocagında kan verdik mi ertesi gün alıyoruz ya birde bunun internetten alma olayı varmış onu kaç saat sonra alabılırız
Tamam o zamanO değişiyor canım burda mesela üç dört gibi cikiyo nette
Ben yarın sabh kan vermeye gıdcm ama nasıl kalkcmO değişiyor canım burda mesela üç dört gibi cikiyo nette
Ne icin canım gebelik içinse önce günün geçseydi yaBen yarın sabh kan vermeye gıdcm ama nasıl kalkcm
Dayanamıyorım amaaa çıkmazmıkı şimdi yaNe icin canım gebelik içinse önce günün geçseydi ya
İdrardan önce kanda çıkar canım bilemedim şimdiDayanamıyorım amaaa çıkmazmıkı şimdi ya
Senden iyi olmasın bi arkadasm var o benden heyecanlı küstü bana test yapmıyorum dıye benı de heycanlandırdı yapasım geldi 4 gün kala yapsam çıkmaz mı acaba yaİdrardan önce kanda çıkar canım bilemedim şimdi
İdrardan önce kanda çıkar canım bilemedim şimdi
e idrarda çıkar herhalde diye düşünüyorum canım artık zaten bi yapicam dayanamıyorum dedin sonra tuttun kendini iraden iyimis :)Senden iyi olmasın bi arkadasm var o benden heyecanlı küstü bana test yapmıyorum dıye benı de heycanlandırdı yapasım geldi 4 gün kala yapsam çıkmaz mı acaba ya
Valla hiç sorma kendimi tanıyamıyorum o zaman ben yarın gidip bi kan vereyime idrarda çıkar herhalde diye düşünüyorum canım artık zaten bi yapicam dayanamıyorum dedin sonra tuttun kendini iraden iyimis :)
Sen bence test yap kan vermeyi regl gününde falan düşünValla hiç sorma kendimi tanıyamıyorum o zaman ben yarın gidip bi kan vereyim
Yok yok kan vereyim regl günümde bi dha veririm olmadı perşembe ye kadar hergün gidip verim o idrar testinden gıcık alıyorm çünküSen bence test yap kan vermeyi regl gününde falan düşün
İyi hadi öyle yap idrar gıcık yaa hakaten ama boşuna da kan vermek ne bilim benim zaten damar bulmak sorun çoğu kez iki kere mutlaka delinir bi yerler gıcık olurumYok yok kan vereyim regl günümde bi dha veririm olmadı perşembe ye kadar hergün gidip verim o idrar testinden gıcık alıyorm çünkü
Hadi ya benim damarlar fazla belirgin hemen bulunuyor yarın benden haber bekle güzellikİyi hadi öyle yap idrar gıcık yaa hakaten ama boşuna da kan vermek ne bilim benim zaten damar bulmak sorun çoğu kez iki kere mutlaka delinir bi yerler gıcık olurum
gözüm üstünde canımHadi ya benim damarlar fazla belirgin hemen bulunuyor yarın benden haber bekle güzellik
yok canım yapmadım gerek kalmadı cunku c.ertesi aksamı oldum reglCanimmm naptin. Yaptinmi test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?