- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 248
hayırlısı canım.yok canım yapmadım gerek kalmadı cunku c.ertesi aksamı oldum regl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı canım.yok canım yapmadım gerek kalmadı cunku c.ertesi aksamı oldum regl
amınn canım zaten ben bu ay olmasını ıstemıyordum radyoaktıf ılac aldımallah korusun bıse olur dıe korktum cok sukur regl geldıhayırlısı canım.
hayırlısı olsun canım yeni bat ne zaman şimdi ?amınn canım zaten ben bu ay olmasını ıstemıyordum radyoaktıf ılac aldımallah korusun bıse olur dıe korktum cok sukur regl geldı
aynen gecıkmeden gelmesı bu durumda :)amınn canım zaten ben bu ay olmasını ıstemıyordum radyoaktıf ılac aldımallah korusun bıse olur dıe korktum cok sukur regl geldı
5 nısan:)hayırlısı olsun canım yeni bat ne zaman şimdi ?
napım 1 hafta var beklıyorum :) bu ay bılıyosun bos benım. onumuzdekı aya odaklandım. rahat takılıyorumedosko durumun nedir napıyosun ?
Eveeet sağlık ocagındayım sayılı dakıkalar :) ama burda sonuç akşam 7 den sonra oluyormuşgözüm üstünde canım
odaklanacak bi ayım bile yoknapım 1 hafta var beklıyorum :) bu ay bılıyosun bos benım. onumuzdekı aya odaklandım. rahat takılıyorum
nette de mi akşam çıkıyomuş ay ne kadar çok öyleEveeet sağlık ocagındayım sayılı dakıkalar :) ama burda sonuç akşam 7 den sonra oluyormuş
evet ya senınkı daha zorodaklanacak bi ayım bile yok
4 ten sonra bakmaya başla dedi doktornette de mi akşam çıkıyomuş ay ne kadar çok öyle
valla çok zor özeniyorum saat gibi çalışanlara benim zaten düzenim bile hep ileri atardı beş gün bir hafta ama en fazla böylesi bikaç aydır geldi başıma ve çok mutsuzumevet ya senınkı daha zor
benım saat gıbı ama bana ozenmevalla çok zor özeniyorum saat gibi çalışanlara benim zaten düzenim bile hep ileri atardı beş gün bir hafta ama en fazla böylesi bikaç aydır geldi başıma ve çok mutsuzum
Aynı ben :)benım saat gıbı ama bana ozenme
hamıle kalamıyorum baksana her sey tıkır tıkır ama. tık yok
kötü kaderAynı ben :)
Aynen valla doğru dıyorsunkötü kader
bazen dıyorum sorun olsaydı hanı onu cozmeye calısırdık. boyle yapcak bısey yok
töbe töbe yaa
ama en azından çalışabiliyosun olması için benim yumurtlama yok çalışamıyorum da deneyemiyorum bile yani o daha kötü değil mibenım saat gıbı ama bana ozenme
hamıle kalamıyorum baksana her sey tıkır tıkır ama. tık yok
ne bilimmmmm.ama en azından çalışabiliyosun olması için benim yumurtlama yok çalışamıyorum da deneyemiyorum bile yani o daha kötü değil mi
öyle tabi en güzeli sonuca bakmak ama deneyememek beklemek de kötü yaane bilimmmmm.
en güzeli amaca ulaşmak . ama o da 1 senedir nasip olmadı bana