• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

ben de ilk 2 ay düzenli aksatmadan içtim bu ay saldım gitti , 2 - 3 günde bir içiyorum ovulasyon testi almıştım onu da yapmıyorum bu ay da böyle denicem bakalım

ben bide dodex b12 iğnesi oluyorum onu da aksattım son zamanlarda bayağıı

inofolic i çok tavsiye ediyolar
Biraz cahilim bu konuda hiç bilgim yok doktor bana yazdı folik asit diye sonra arkadasım da vardu bundan o verdi eczaneye gitmeyenüşeniyorım diye ben daha önce doğum kpntrol hapı kullandıgımdan haplardan tiksindim o yüzden içemiyorum dün bende sordum hapı içmiyorum dıyemı gebelik olmuyor dıye ama hap bebeğin gelişimi ile ilgili bence

ben de ilk 2 ay düzenli aksatmadan içtim bu ay saldım gitti , 2 - 3 günde bir içiyorum ovulasyon testi almıştım onu da yapmıyorum bu ay da böyle denicem bakalım
bat ne zamandı canım senin ?

bat ne zamandı canım senin ?

elmol elmol
bat 24 mart tahminen , 29 -30 günde bir oluyordum , korunmayı biraktigımdan beri değişti git gide kısalıyor.
en son dönemim 24 gün sürdü 25. gün regl oldum . 5 gün erken geldi . agrısız sızısız bi regl oldu
kk forumda okuduguma göre korunmayı bırakınca düzesizlik normalmiş ,
rahim gebeliğe hazırlanıyormuş bi kaç ay içinde gebelik oluşuyormuş ,
sizde böyle bir durum var mı?

elmol elmol
bat 24 mart tahminen , 29 -30 günde bir oluyordum , korunmayı biraktigımdan beri değişti git gide kısalıyor.
en son dönemim 24 gün sürdü 25. gün regl oldum . 5 gün erken geldi . agrısız sızısız bi regl oldu
Ben aralıkta bıraktım korunmayı spiral vardı henüz gebelik yok bakalım inşallah

lacrimosa dedi:
elmol elmol

Ben aralıkta bıraktım korunmayı spiral vardı henüz gebelik yok bakalım inşallah

sen kaç yaşındasın canım , ilk iki ay günü gününe ovulasyon yaptım hatta günde iki defa ....
bal pekmez yedim , incir yedim arada sogan suyu içtim ve erkenden regl oldum .

yaşım 28 , 30 a kadar sürem var , neden sıkıntı yapıyorum ki ? bu ay olmaz diger ay olur .
eşimle başbaşa vakit geçirmenin keyfini cıkarıcam

lacrimosa dedi:
elmol elmol

sen kaç yaşındasın canım , ilk iki ay günü gününe ovulasyon yaptım hatta günde iki defa ....
bal pekmez yedim , incir yedim arada sogan suyu içtim ve erkenden regl oldum .

yaşım 28 , 30 a kadar sürem var , neden sıkıntı yapıyorum ki ? bu ay olmaz diger ay olur .
eşimle başbaşa vakit geçirmenin keyfini cıkarıcam
21 canım :) ilk bebiş olacak inşallah

yumurtlamanda sorun yok demekki ne güzel hayırlısı olsun inşallah iki yumurta ikiz ihtimali bile söz konusu olabilir :)
Insallah canim, ikiz olmasini da isterim, Allahim hayirlisini nasip etsin. Hepimize o mutluluğu yasatsin insallah.

ben bide dodex b12 iğnesi oluyorum onu da aksattım son zamanlarda bayağıı
Bana da verdi o igneyi canim doktorum, haftada 1 vurunuyorum. D vitaminim de düşüktü onun icin bisey vermedi, bi anda cok ilac olmamasi icin. Onu da dogal sekilde almaya calisiyorum, hava da güzel, birazdan cikayim da biraz d vitamini alayim :)

kızlarrr cumanız mubarek dualarımız kabul olur inşşş dua listeleri vasr katılmak istermisinz? yeni başlıyo
benmde adetime 4-5 gün kaldı :KK69:

O kadar cok hastayım ki baş ağrısı ateş grip bunun üzerine birde inşallah hamile oldugumu öğrenirsem bayılırım valla aslında iyi de olur gider kaynanam da annem de yatarım sen sonra bakıma bak :)) günlerdir canım birşeyler istiyor zaten :)

Bana da verdi o igneyi canim doktorum, haftada 1 vurunuyorum. D vitaminim de düşüktü onun icin bisey vermedi, bi anda cok ilac olmamasi icin. Onu da dogal sekilde almaya calisiyorum, hava da güzel, birazdan cikayim da biraz d vitamini alayim :)
ben yıllardır kullanıyorum canım yaklaşık beş senedir bırakıyorum yine düşüyor malesef aksatıyorum arada yine aksattım gebelik için b12 ve d vitamini önemliymiş d vitamini de yetersiz bende 8 çıktı

yumurtlamayı bilen takip eden kızçeler nasıl bi sancı oluyor benim tuhaf bi sağda bi solda böyle dişini uyuşturur doktor ağırlaşır donuk bişey olur ya o tip bi sancım var bacağıma da vuruyor gerçi 50. gün :rolleyes: pko işte olur mu olur ateş de ölçüyorum ateş bi fırladı bugün de

yumurtlamayı bilen takip eden kızçeler nasıl bi sancı oluyor benim tuhaf bi sağda bi solda böyle dişini uyuşturur doktor ağırlaşır donuk bişey olur ya o tip bi sancım var bacağıma da vuruyor gerçi 50. gün :rolleyes: pko işte olur mu olur ateş de ölçüyorum ateş bi fırladı bugün de
:KK34: ıyı ortadan catlamıyosun. bende cok mınık agrı oluyor. bıde akıntım oluyor. salı gunu yumurtladım mesela anladım. ve ovu testı yaptım pozitifti. dikkat etmesem anlayamam ama o kadar belirtgin bir şey olmuyor Hoppa

Heralde ben 50 gin adet olmasam her gün hastanede alırım soluğu bu nasıl birşey ya

:KK34: ıyı ortadan catlamıyosun. bende cok mınık agrı oluyor. bıde akıntım oluyor. salı gunu yumurtladım mesela anladım. ve ovu testı yaptım pozitifti. dikkat etmesem anlayamam ama o kadar belirtgin bir şey olmuyor Hoppa
akıntım dün akşam oldu o meşhur şekilde hala da var az azdı ama bayağı yoğun ya regl gelecek ya da yıllar sonra yumurtladım :P

Back