• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Kızlar yardım idrar testinden 20dk sonra çizgi belirdi ama belli belirsiz acaba olabilir mi ya
Canım ben de göremedim ama regl günün ne zaman sabah ilk idrarla tekrarla istersen testi bazen resimde farkedilmiyo suphen varsa sabah da yap bi

Çok fazla idrara çıkıyorum sonra hiç gaz problemi yaşamayan ben gazman oldum göğüslerim delirdi resmen yeni aldıgım sütyenlere bile sığmıyor sağdan soldan taşıyor sonra canım cok acayıp seyler istiyor gecen waffle dıye ortalıgı inlettim halsiz uykusuz geziyorum sonracıgıma adet belirtim yok

Ne dersin oldumu ki :) :)
İnşallah oldu canım :) testi yapsana sabah sen de

Şimdi bu sağlık ocagında kan verdik mi ertesi gün alıyoruz ya birde bunun internetten alma olayı varmış onu kaç saat sonra alabılırız
O değişiyor canım burda mesela üç dört gibi cikiyo nette

İdrardan önce kanda çıkar canım bilemedim şimdi
Senden iyi olmasın bi arkadasm var o benden heyecanlı küstü bana test yapmıyorum dıye benı de heycanlandırdı yapasım geldi 4 gün kala yapsam çıkmaz mı acaba ya
e idrarda çıkar herhalde diye düşünüyorum canım artık zaten bi yapicam dayanamıyorum dedin sonra tuttun kendini iraden iyimis :)

Yok yok kan vereyim regl günümde bi dha veririm olmadı perşembe ye kadar hergün gidip verim o idrar testinden gıcık alıyorm çünkü
İyi hadi öyle yap idrar gıcık yaa hakaten ama boşuna da kan vermek ne bilim benim zaten damar bulmak sorun çoğu kez iki kere mutlaka delinir bi yerler gıcık olurum

İyi hadi öyle yap idrar gıcık yaa hakaten ama boşuna da kan vermek ne bilim benim zaten damar bulmak sorun çoğu kez iki kere mutlaka delinir bi yerler gıcık olurum
Hadi ya benim damarlar fazla belirgin hemen bulunuyor yarın benden haber bekle güzellik

Back