benımde reglım gectı dundu tarıh beklıomay ikidir soluğu hastanede alıyorum bu defa beklicem inat ettim :)
ben de beni çok merak ediyorumakıbetini merak ediyorum gerçekten
evet canım ya sen nerelerdesin günün geçti böyle geçer miydi ?benımde reglım gectı dundu tarıh beklıom
hadi bakalımmm :)ben de beni çok merak ediyorum
vay gunu gecmıs sabırlı bır adaybenımde reglım gectı dundu tarıh beklıom
tam bana görevay gunu gecmıs sabırlı bır adayhıc bana göre deil
bende yapmıyorum artık test fılan. gercı bende sabırsız sayılmam :) kan testi 1 senede 2 kez yaptım. o da etrafın baskısıylatam bana göre
valla canım buralardayım umutsuzum=)normalde ben 8 gun önceden test yapmıs bı ınsanım=)ama bu ay cok calısmadım hastalıkla ugrasınca bebıs kaldı hasta olurum yanı %80 eger eve gıderken ecz acık olursa yıne bı test alır bakarmhadi bakalımmm :)
o ısler bellı olmuyorkı. 2 gunde 1 yapıyorsun olmuyor.valla canım buralardayım umutsuzum=)normalde ben 8 gun önceden test yapmıs bı ınsanım=)ama bu ay cok calısmadım hastalıkla ugrasınca bebıs kaldı hasta olurum yanı %80 eger eve gıderken ecz acık olursa yıne bı test alır bakarm
keske canım ama hıcmı umut olmaz ıcımde hıc yok=)gelırse basımın tacı=)o ısler bellı olmuyorkı. 2 gunde 1 yapıyorsun olmuyor.
tek 1 kereyle hamıle kalanlar oluyor :)
hayırlı haberlerını beklıyoruz canım. ınsallahhhh
Kesinlikle bana görede değilll ben günüm geçmeden test yapıyorum :)vay gunu gecmıs sabırlı bır adayhıc bana göre deil
Ben ufaktan kendimi artık kadın hissetmiyorumbende yapmıyorum artık test fılan. gercı bende sabırsız sayılmam :) kan testi 1 senede 2 kez yaptım. o da etrafın baskısıyla
bide benım gunum gecmıyor ki hıcerken olur gec olmaz. o yuzden merak bıle edemıyorum
ve hıc kendımı hamıle hıssetmedım zaten kalamadımda
Benim 6 cikmisti, sen ilac kullaniyo musun canim d vitamini icin.ben yıllardır kullanıyorum canım yaklaşık beş senedir bırakıyorum yine düşüyor malesef aksatıyorum arada yine aksattım gebelik için b12 ve d vitamini önemliymiş d vitamini de yetersiz bende 8 çıktı
Canim bence inofolic kullanmalisin, pko olunca ise yariyo, duzene sokuyo biraz.yumurtlamayı bilen takip eden kızçeler nasıl bi sancı oluyor benim tuhaf bi sağda bi solda böyle dişini uyuşturur doktor ağırlaşır donuk bişey olur ya o tip bi sancım var bacağıma da vuruyor gerçi 50. günpko işte olur mu olur ateş de ölçüyorum ateş bi fırladı bugün de
Yani regl olamıyorum düzenli o bakımdan bi garipsiyorum aradaDeme oyle beeeeelmol hepimiz ayni durumdayiz
Hayır ama sanırım baslicam doktor d vitamini alıyor musun takviye al dedi çarşamba endokrine gidicem o hepsini der inofolic kullanicam ben de yaBenim 6 cikmisti, sen ilac kullaniyo musun canim d vitamini icin.
canım bak sen trıoıdlerıne baktır dedım sana gıtmedınmı daha.adet duzensızlıgı yapıyor demıstım senınde degerlerın yuksektı bı görun mutlakaHayır ama sanırım baslicam doktor d vitamini alıyor musun takviye al dedi çarşamba endokrine gidicem o hepsini der inofolic kullanicam ben de ya
Canimmm naptin. Yaptinmi testcanım bak sen trıoıdlerıne baktır dedım sana gıtmedınmı daha.adet duzensızlıgı yapıyor demıstım senınde degerlerın yuksektı bı görun mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?