2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

bende yapmıyorum artık test fılan. gercı bende sabırsız sayılmam :) kan testi 1 senede 2 kez yaptım. o da etrafın baskısıyla
bide benım gunum gecmıyor ki hıc erken olur gec olmaz. o yuzden merak bıle edemıyorum
ve hıc kendımı hamıle hıssetmedım zaten kalamadımda

hadi bakalımmm :)
valla canım buralardayım umutsuzum=)normalde ben 8 gun önceden test yapmıs bı ınsanım=)ama bu ay cok calısmadım hastalıkla ugrasınca bebıs kaldı hasta olurum yanı %80 eger eve gıderken ecz acık olursa yıne bı test alır bakarm

o ısler bellı olmuyorkı. 2 gunde 1 yapıyorsun olmuyor.
tek 1 kereyle hamıle kalanlar oluyor :)
hayırlı haberlerını beklıyoruz canım. ınsallahhhh

o ısler bellı olmuyorkı. 2 gunde 1 yapıyorsun olmuyor.
tek 1 kereyle hamıle kalanlar oluyor :)
hayırlı haberlerını beklıyoruz canım. ınsallahhhh
keske canım ama hıcmı umut olmaz ıcımde hıc yok=)gelırse basımın tacı=)

Ben de merak edıyorum Arkadaş değişik bir benzetme olacak ama insanlar tecavüze uğruyor veyahut kocası askerden geliyor bir gece hamile kalanlar var biz çalışmaktan usandık

Ben ufaktan kendimi artık kadın hissetmiyorum

Benim 6 cikmisti, sen ilac kullaniyo musun canim d vitamini icin.

Canim bence inofolic kullanmalisin, pko olunca ise yariyo, duzene sokuyo biraz.

Benim 6 cikmisti, sen ilac kullaniyo musun canim d vitamini icin.
Hayır ama sanırım baslicam doktor d vitamini alıyor musun takviye al dedi çarşamba endokrine gidicem o hepsini der inofolic kullanicam ben de ya

Hayır ama sanırım baslicam doktor d vitamini alıyor musun takviye al dedi çarşamba endokrine gidicem o hepsini der inofolic kullanicam ben de ya
canım bak sen trıoıdlerıne baktır dedım sana gıtmedınmı daha.adet duzensızlıgı yapıyor demıstım senınde degerlerın yuksektı bı görun mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…