• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

valla canım hiçbi değişiklik yok öylece bekliyorum sadece malesef sen ne durumdasın yeni ovulasyon dönemine geldin mi ?
bugun yumurtluyor olabılırım ama ılıskı yasak ya 10 gun. daha surem dolmadı . bu ay zaten boş.

bugun yumurtluyor olabılırım ama ılıskı yasak ya 10 gun. daha surem dolmadı . bu ay zaten boş.
benim hep boş mayısa kadar belli oldu mayısta tedaviyle artık devam edicez yolumuza bu arada biraz da kilo veririm

vermeye calıs bakalım. yap bıseler madem bos. o arada onu hallet.
aynen öyle canım iş yerinde de biraz durumlar karışık stres gerginlik tavan şu sıralar olacağı varsa da olmaz

Hiç duymamıştım peki yumurta takibi yaptirdin mi nasıl oldu tedavin ?
Ben bu ay tedaviye basladim.drum yumurtalari buyutmek icin ilac verecegini ilac bittikten sonra catlatici igne vuracagini soyledi.kontrole gittigimde sol yumurtamin catladigini igneye gerek kalmadigini soyledi.

Ben bu ay tedaviye basladim.drum yumurtalari buyutmek icin ilac verecegini ilac bittikten sonra catlatici igne vuracagini soyledi.kontrole gittigimde sol yumurtamin catladigini igneye gerek kalmadigini soyledi.
hadi hayırlısı canım o zaman kaç gün oldu çatlama olalı çalışma düzenli mi ? :) bat ne zaman ?

hadi hayırlısı canım o zaman kaç gün oldu çatlama olalı çalışma düzenli mi ? :) bat ne zaman ?
15 subatta catlama oldmustu.adetimin bugun yarin gelmesi gerekiyor.ilac kulladigimda beri iki gunde bir calisma oluyor :-)adetim gelecek diye korkuyirm ama :-(

15 subatta catlama oldmustu.adetimin bugun yarin gelmesi gerekiyor.ilac kulladigimda beri iki gunde bir calisma oluyor :-)adetim gelecek diye korkuyirm ama :-(
aa canım test yapsana niye bekliyosun ki 15 gün olmuş çatlamanın üstünden varsa çıkar şuan

Back