2016 yılbaşı çekilişi

Bende dış çekim fotolarımızı aldım onları inceliyordum

Bende dış çekim fotolarımızı aldım onları inceliyordum
Ne güzeldir o duygu kimbilir :) Allah mutlulugunuzu bozmasın :)

Canım hazır yeni evlenmiş tüm telasları yeni atlatmisken sana bişey sorayım çok bilgisizim bu konuda:) Şimdi ben teklif aldım evdekilere söyledim. Sıradaki adım babamın tüm bunları kabullenip sevgilimi tanismaya çağırması mi? Onun tepki vermesini mi beklememiz gerekiyor.
Yoksa başka bişey mi var kaçırdığım

Son düzenleme:

Amiin cnm benimm . Çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese hayırı mutlu yuvalar kurmayı nasip etsin iyi insanlar çıkarsın karşısına
Bencede cnm evt önce babanı bekle tanışssınlar ön tanışma olmadan hemen aileler tanışmasın :)

Bekliyoruz da hiç oralı değil ki Ne zaman tepki verecek sabırsızlıkla bekliyorum:)

Tüm gün boyunca hayalim eve gidip kitap okumak oluyor

Ediyoruz ediyoruz son 1.15 :))

Yaaa ne güzel..Benim hayalim gidip yatmak:S

Ben de sıkıldım,
İşler de bitti yapacak bir şey olmayınca daha da sıkıcı
Yaa hanımlar yer değiştirelim mi lütfen :) evde oturmaktan okula gitmekten sıkıldım çalışmak istiyorum bende :)
selam hatunlar sonunda geldim polemik nedeniyle uyarı almışım allahım ya kendini bilmez biri yüzünden boşu boşuna banlandık neyse canlarım nasılsınız bakalım yemin ederim çatladım ya
Hoşgeldin canım çok şükür :) ya saçma sapan bişey yüzünden banlandin şaka gibi gerçekten. Boşver bence bizim tadimiz kaçmasın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…