• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Fizik Mühendisi olucam mezun olunca :) Vardır tabiki ama o korku acaba bulabilecek miyim düşüncesi gitmiyor . Birde mesleğimi yapmam Türkiyede kolay değil yazılım üzerine çalışacağım muhtemelen.

Yaa geçen çok geç yattım nurdanla kaynattik azcik:) yapmam gereken işlerde vardı üstüne gripte devam edince baya uyumusum :)
geçmiş olsun canım benim ya.boşver tembellik iyidir

geçmiş olsun canım benim ya.boşver tembellik iyidir
Teşekkür ederim geçse de kurtulsam artık hasta olmayı hiç sevmiyorum :(

geranio geranio Bence büyük firmalarda direkt başlayabilirsin. Mühendis olarak
Zor değil, ama iş fuarlarına katılman da iyi olur
Okula da geliyorlar ugruyorum ama pek bizim bölüme yanasmiyorlar tanınmadığı için. Hayırlısı artık inşallah bulucam :)

kargonun biriylemi anlaşşasak yılbaşına özel :)
Kargolar hemen anlaşma yapmıyorlar ya keske olsa. Kendi isim için bile anlaşma yapamadım henuz.
Kuzum ptt her turlu daha ucuza gelir bence yurtici turkcellilere indirim yapıyor ama bak yinede
En uygunu ptt kargolar arasında. Tahmini 3. yada 4. Gün ulastiriyorlar bi aksilik cikmazsa. Ben sürekli onu kullanıyorum ama başka bi kargonun kampanyası olursa paylaşalım burada onunla gönderelim. Benimki de bata ağır olacak sanırım hayalimdekileri alabilirsem :)
emin olamadım ptt için :KK43: kırılmaz diye not yapıştırsam dikkat ediyorlar mı?
Canım kırılır eşya var dersen almayabilirler yada sorumluluk sizde derler. Notlar hiç ise yaramaz taşıyan kuryeler için. Ama güzelce sarabilirsin tuyolarini veririm eğer kırılacak esyaniz varsa benim gönderdiğim hiç bi kargo kırılması çok şükür şimdiye kadar.

Kızlar telefon otomatik olarak kelimeleri değiştiriyor bazen. Anlamsız bi cümle yazarsam kusura bakmayın olur mu :)

Ahaha evet iPhone'ların o otomatik düzeltmesi:)

Ben de çok sinir oluyorum o özelliğe. Kapat bence en güzeli kafan rahat eder:)
Yok iphone değil htc telefonum :) kapatınca da her kelimeyi doğru yazmam gerekiyor böyle harf hatasını düzeltiyor iyi oluyor :) ama arada kelimeleri beğenmeyip bambaşka bişey çıkıyor :)

Yok iphone değil htc telefonum :) kapatınca da her kelimeyi doğru yazmam gerekiyor böyle harf hatasını düzeltiyor iyi oluyor :) ama arada kelimeleri beğenmeyip bambaşka bişey çıkıyor :)
iPhone da oyle de o yuzden htclerin oyle olduğunu bilmiyorum:)

Aslında eskiden forumun mobil uygulaması vardı o cok iyi oliyodu. Simdi telefondan girince cok kasıyor benimki ya.
Ben o uygulamayı rahat kullanamamistim. Ama şimdi telefondan girince yine mobil sürümü çıkıyor sende çıkmıyor mu? Rahat oluyor bu sekilde.

Back