Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence pazar veya pazartesi yapalım çekilişi:d
hoşbulduk canım inşallah olmaz gerçekten kötü bi durum1 Aralık a pek bir şey kalmamış oluyor. Ben de heyecanla bekliyorum ama
asivemai hoşgeldiin:) İnşallah hiçbirimize olmaz öyle bir şey.
galiba ilk hediyesini gönderen ben olucam ayy bi an önce aralık gelsiiin
canım şuan 21 kişi görünüyoruz (they ve kufiyi saymazsak 19) ama cokomel kayacans ve kako ve ben bildirim yapmayanlar cocomel hiç sohbete katılmayan bir arkadaşımızasivemai Canım kaç kişiyiz şu an? Aktif olanlar hep belli kişiler yine digerleri neden yazmıyor ki:/
19 kişi var miyiz ya ama burada sohbet eden çok daha az kişiyiz bi uyarsak mi arkadaşları? sohbet etmedigimiz biriyle hediyelesmek çok zevkli olmaz ki.canım şuan 21 kişi görünüyoruz (they ve kufiyi saymazsak 19) ama cokomel kayacans ve kako ve ben bildirim yapmayanlar cocomel hiç sohbete katılmayan bir arkadaşımız
geldimmne yapıyorum kuzum deyin hele..
geldimmne yapıyorum kuzum deyin hele..
bende gelsemmi ki acaba sohbet baya ilerlemiş ama
attımmm
yarında kendimi tanıtırım kuzumm ohh gelsin gitsin hediyeler.. bu çikolata ve kırmızı dona bayıldımmHenüz çekiliş yapılmadı. Memnun oluruz Ne kadar çok kişi o kadar iyi diyoruz.
yarında kendimi tanıtırım kuzumm ohh gelsin gitsin hediyeler.. bu çikolata ve kırmızı dona bayıldımm
nedenkii biz işyerindede yapıyoruz ve çikolata ve kırmızı don alıyoruz sonrada hediyesini alıyoruzz..Ben de ama alma kısmında kendimi hayal edemedim
nedenkii biz işyerindede yapıyoruz ve çikolata ve kırmızı don alıyoruz sonrada hediyesini alıyoruzz..
Gel gel sende :)bende gelsemmi ki acaba sohbet baya ilerlemiş ama
Hoşgeldin kakao :)yarında kendimi tanıtırım kuzumm ohh gelsin gitsin hediyeler.. bu çikolata ve kırmızı dona bayıldımm
Gel gel sende :)
Hoşgeldin kakao :)[/QUOT
HOŞBULDUM CANIM KENDİMİDE TANITTIM ARKADAŞADA BİLGİLERİMİ GÖNDERDİM..Gel gel sende :)
Hoşgeldin kakao :)