Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzeldir o duygu kimbilir :) Allah mutlulugunuzu bozmasın :)Bende dış çekim fotolarımızı aldım onları inceliyordum
Ne güzeldir o duygu kimbilir :) Allah mutlulugunuzu bozmasın :)
Canım hazır yeni evlenmiş tüm temasları yeni atlatmisken sana bişey sorayım çok bilgisizim bu konuda:) Şimdi ben teklif aldım evdekilere söyledim. Sıradaki adım babamın tüm bunları kabullenip sevgilimi tanismaya çağırması mi? Onun tepki vermesini mi beklememiz gerekiyor.
Yoksa başka bişey mi var kaçırdığım
Bekliyoruz da hiç oralı değil ki Ne zaman tepki verecek sabırsızlıkla bekliyorum:)Amiin cnm benimm . Çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese hayırı mutlu yuvalar kurmayı nasip etsin iyi insanlar çıkarsın karşısına
Bencede cnm evt önce babanı bekle tanışssınlar ön tanışma olmadan hemen aileler tanışmasın :)
annen çıtlatsın arada cnm :dBekliyoruz da hiç oralı değil ki Ne zaman tepki verecek sabırsızlıkla bekliyorum:)
Bizde biraz daha bekleyip sonra annemin durtmesini düşünüyoruz artık:)annen çıtlatsın arada cnm :d
Marifetli hatun seni :)darısı başımıza
bir tencere sarma sardım demin benden iyi gelin olur yetkililere duyurulur
Aynen..Yoruldum sabahtan beri sokaklarda durmaktan!mesai bitsede eve gitsek...
BENDE AYNI DERTTEYIMmesai bitsede eve gitsek...
mesai bitsede eve gitsek...
Çalışan kadınların Allah yardımcısı olsun. Ama az kaldı mesainin bitmesine sabredin azcik :)Aynen..Yoruldum sabahtan beri sokaklarda durmaktan!
Aynen..Yoruldum sabahtan beri sokaklarda durmaktan!
BENDE AYNI DERTTEYIM
Çalışan kadınların Allah yardımcısı olsun. Ama az kaldı mesainin bitmesine sabredin azcik :)
Ediyoruz ediyoruz son 1.15 :))Çalışan kadınların Allah yardımcısı olsun. Ama az kaldı mesainin bitmesine sabredin azcik :)
Yaaa ne güzel..Benim hayalim gidip yatmak:STüm gün boyunca hayalim eve gidip kitap okumak oluyor
ne güzel ya.ben bi ara çok okuyordum artık okumuyorum.en son elif gibi sevmek okudum dahada okumadımTüm gün boyunca hayalim eve gidip kitap okumak oluyor
Tüm gün boyunca hayalim eve gidip kitap okumak oluyor
Ediyoruz ediyoruz son 1.15 :))
Yaaa ne güzel..Benim hayalim gidip yatmak:S
Yaa hanımlar yer değiştirelim mi lütfen :) evde oturmaktan okula gitmekten sıkıldım çalışmak istiyorum bende :)Ben de sıkıldım,
İşler de bitti yapacak bir şey olmayınca daha da sıkıcı
Hoşgeldin canım çok şükür :) ya saçma sapan bişey yüzünden banlandin şaka gibi gerçekten. Boşver bence bizim tadimiz kaçmasın .selam hatunlar sonunda geldim polemik nedeniyle uyarı almışım allahım ya kendini bilmez biri yüzünden boşu boşuna banlandık neyse canlarım nasılsınız bakalım yemin ederim çatladım ya