2016 yılbaşı çekilişi

selam hatunlar sonunda geldim polemik nedeniyle uyarı almışım allahım ya kendini bilmez biri yüzünden boşu boşuna banlandık neyse canlarım nasılsınız bakalım yemin ederim çatladım ya
Selamlar,
Seni bekliyorduk yeni üyeyim bilgilerim için bir de tanıştığıma memnun oldum

boş zamanın olması daha güzel ya

hoşbulduk canım aynen öyle oldu kuzum ya kaldığımız yerden devam

Selamlar,
Seni bekliyorduk yeni üyeyim bilgilerim için bir de tanıştığıma memnun oldum
hoşgeldin canım bende memnun oldum kendini tanıtmadıysan topikten tanıtıp birde adres bilgilerini gönderirsen çok sevinirim

ayyy bütün dedikoduları okumadan muhabbete katılamıyorum, geçmişi iyice bi inceleyip ortasından dalmak istiyorum
teog yüzünden okullar tatil oldu tatil en çok beni vurdu, yeğenimleyim iki gündür resmen yıldım, çocuğu olanlara büyük saygılar

Çocuk büyütmek fena fena..Çok büyük sorumluluk

boş zamanın olması daha güzel ya
Para kazanmak istiyorum artık bide çok düzensiz yaşıyorum ben ise başlayıp düzene geçmek istiyorum artık :)
Çok boşta zamanım yok aslında ama hep evde hep evde insanın enerjisi düşüyor ya. Kendime bakasim gelmiyor böyle olunca saliyorum

burcum yaa, valla iş bulamadım hala, artık kpss ye ağırlık verdim bende napayım. bu kadar beklemişken devlet olsun bari diyorum ama bakalım nasip
Rabbim tüm arayanlara hayırlı güzel işler nasip etsin inşallah

Çocuk büyütmek fena fena..Çok büyük sorumluluk

kesinlikle öyle, bide kendi kanından olsa bile başkasının çocuğu olunca hepten üstüne titriyorsun. kolaylıklar dilerim tüm çocuk sahiplerine

Aktif olduğunuz sohbet topikleri falan var mi kızlar oradakilere de haber salsak :) cogalalim ya 30 kişi falan olalım mesela :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…