- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
- 163
Selamlar,selam hatunlar sonunda geldim polemik nedeniyle uyarı almışım allahım ya kendini bilmez biri yüzünden boşu boşuna banlandık neyse canlarım nasılsınız bakalım yemin ederim çatladım ya
boş zamanın olması daha güzel yaYaa hanımlar yer değiştirelim mi lütfen :) evde oturmaktan okula gitmekten sıkıldım çalışmak istiyorum bende :)
Hoşgeldin canım çok şükür :) ya saçma sapan bişey yüzünden banlandin şaka gibi gerçekten. Boşver bence bizim tadimiz kaçmasın .
hoşbulduk canım aynen öyle oldu kuzum ya kaldığımız yerden devamYaa hanımlar yer değiştirelim mi lütfen :) evde oturmaktan okula gitmekten sıkıldım çalışmak istiyorum bende :)
Hoşgeldin canım çok şükür :) ya saçma sapan bişey yüzünden banlandin şaka gibi gerçekten. Boşver bence bizim tadimiz kaçmasın .
hoşgeldin canım bende memnun oldum kendini tanıtmadıysan topikten tanıtıp birde adres bilgilerini gönderirsen çok sevinirimSelamlar,
Seni bekliyorduk yeni üyeyim bilgilerim için bir de tanıştığıma memnun oldum
selam hatunlar sonunda geldim polemik nedeniyle uyarı almışım allahım ya kendini bilmez biri yüzünden boşu boşuna banlandık neyse canlarım nasılsınız bakalım yemin ederim çatladım ya
hoşbulduk canım bende sizleri özledim kesinlikle artık burdayımhoşgeldin cnm ya özledik seni neyseki artık bizimlesin :)
yolladım adresimi ,hoşbulduk canım aynen öyle oldu kuzum ya kaldığımız yerden devam
hoşgeldin canım bende memnun oldum kendini tanıtmadıysan topikten tanıtıp birde adres bilgilerini gönderirsen çok sevinirim
mesajdan sonra gördüm canımyolladım adresimi ,
tanıtmıştım kendimi de dün
kendinden biraz bahseder misin canımSelamlar,
Seni bekliyorduk yeni üyeyim bilgilerim için bir de tanıştığıma memnun oldum
Çocuk büyütmek fena fena..Çok büyük sorumlulukayyy bütün dedikoduları okumadan muhabbete katılamıyorum, geçmişi iyice bi inceleyip ortasından dalmak istiyorum
teog yüzünden okullar tatil oldu tatil en çok beni vurdu, yeğenimleyim iki gündür resmen yıldım, çocuğu olanlara büyük saygılar
lütfen kimseye cvb verme artık gitme yamesajdan sonra gördüm canım
aynen canım daha kimseyle polemiğe girmiycem yokya dinlenmedim aklım fikrim burdaydı :Slütfen kimseye cvb verme artık gitme yaneyse dinlenmiş oldun.
Para kazanmak istiyorum artık bide çok düzensiz yaşıyorum ben ise başlayıp düzene geçmek istiyorum artık :)boş zamanın olması daha güzel ya
Kuzum hala sen iş bulamadın mi:/ Nolcak böyle halimiz ya bende korkuyorum iş bulamayacağim diye. Anne babaya yük olmak bi yaştan sonra koyuyor insana ben para isteyemiyorum artık mesela. Kaldı ki evlilik meselelerinde hiç alamam sanırım
Benimki de sevmez karıştırmayı işlerine başkalarını o yüzden hem yükü kendimiz cekicez hem kendimiz karar vericez inşallah.
Çocuk büyütmek fena fena..Çok büyük sorumluluk
oyy canım benim.seni aratmadık :)aynen canım daha kimseyle polemiğe girmiycem yokya dinlenmedim aklım fikrim burdaydı :S
evet canım okudum geçmişim teş.ederimoyy canım benim.seni aratmadık :)
1 aralık salı günü zaten canım o gün yaparızBence pazar veya pazartesi yapalım çekilişi:d
hoşbulduk canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?