- 4 Şubat 2015
- 6.047
- 12.262
- 248
geçmiş olsun canım benim ya.boşver tembellik iyidirFizik Mühendisi olucam mezun olunca :) Vardır tabiki ama o korku acaba bulabilecek miyim düşüncesi gitmiyor . Birde mesleğimi yapmam Türkiyede kolay değil yazılım üzerine çalışacağım muhtemelen.
Yaa geçen çok geç yattım nurdanla kaynattik azcik:) yapmam gereken işlerde vardı üstüne gripte devam edince baya uyumusum :)
kargonun biriylemi anlaşşasak yılbaşına özel :)aa evet hangi kargo ile göndersek ki benim yaptıgım kutuda büyük ve agır biraz
aslında mantıklı yaa :)) nasıl yapsak ki ?kargonun biriylemi anlaşşasak yılbaşına özel :)
Kuzum ptt her turlu daha ucuza gelir bence yurtici turkcellilere indirim yapıyor ama bak yinedeaa evet hangi kargo ile göndersek ki benim yaptıgım kutuda büyük ve agır biraz
emin olamadım ptt içinKuzum ptt her turlu daha ucuza gelir bence yurtici turkcellilere indirim yapıyor ama bak yinede
Ben cok kez ptt yi kullandim Can'ım Bi sıkıntı olmadı ama icine sinmesi acısından yurtici kargoyu Bi dene bence Türkcell'e indirim yapıyor o daemin olamadım ptt içinkırılmaz diye not yapıştırsam dikkat ediyorlar mı?
Teşekkür ederim geçse de kurtulsam artık hasta olmayı hiç sevmiyorumgeçmiş olsun canım benim ya.boşver tembellik iyidir
Okula da geliyorlar ugruyorum ama pek bizim bölüme yanasmiyorlar tanınmadığı için. Hayırlısı artık inşallah bulucam :)geranio Bence büyük firmalarda direkt başlayabilirsin. Mühendis olarak
Zor değil, ama iş fuarlarına katılman da iyi olur
Kargolar hemen anlaşma yapmıyorlar ya keske olsa. Kendi isim için bile anlaşma yapamadım henuz.kargonun biriylemi anlaşşasak yılbaşına özel :)
En uygunu ptt kargolar arasında. Tahmini 3. yada 4. Gün ulastiriyorlar bi aksilik cikmazsa. Ben sürekli onu kullanıyorum ama başka bi kargonun kampanyası olursa paylaşalım burada onunla gönderelim. Benimki de bata ağır olacak sanırım hayalimdekileri alabilirsem :)Kuzum ptt her turlu daha ucuza gelir bence yurtici turkcellilere indirim yapıyor ama bak yinede
Canım kırılır eşya var dersen almayabilirler yada sorumluluk sizde derler. Notlar hiç ise yaramaz taşıyan kuryeler için. Ama güzelce sarabilirsin tuyolarini veririm eğer kırılacak esyaniz varsa benim gönderdiğim hiç bi kargo kırılması çok şükür şimdiye kadar.emin olamadım ptt içinkırılmaz diye not yapıştırsam dikkat ediyorlar mı?
Allah hepimize istediğimiz gibi rahat konforlu bol maasli az çalışma saatli bi iş nasip etsin inşallahBende işsizim ya oturup ağlaşak mi
Sana koskocaman bir AMİN:)Allah hepimize istediğimiz gibi rahat konforlu bol maasli az çalışma saatli bi iş nasip etsin inşallah
Ahaha evet iPhone'ların o otomatik düzeltmesi:)Kızlar telefon otomatik olarak kelimeleri değiştiriyor bazen. Anlamsız bi cümle yazarsam kusura bakmayın olur mu :)
Kızlar telefon otomatik olarak kelimeleri değiştiriyor bazen. Anlamsız bi cümle yazarsam kusura bakmayın olur mu :)
Ahaha evet iPhone'ların o otomatik düzeltmesi:)
Yok iphone değil htc telefonum :) kapatınca da her kelimeyi doğru yazmam gerekiyor böyle harf hatasını düzeltiyor iyi oluyor :) ama arada kelimeleri beğenmeyip bambaşka bişey çıkıyor :)Ben de çok sinir oluyorum o özelliğe. Kapat bence en güzeli kafan rahat eder:)
iPhone da oyle de o yuzden htclerin oyle olduğunu bilmiyorum:)Yok iphone değil htc telefonum :) kapatınca da her kelimeyi doğru yazmam gerekiyor böyle harf hatasını düzeltiyor iyi oluyor :) ama arada kelimeleri beğenmeyip bambaşka bişey çıkıyor :)
Ben o uygulamayı rahat kullanamamistim. Ama şimdi telefondan girince yine mobil sürümü çıkıyor sende çıkmıyor mu? Rahat oluyor bu sekilde.Aslında eskiden forumun mobil uygulaması vardı o cok iyi oliyodu. Simdi telefondan girince cok kasıyor benimki ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?