• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

ptt ucuz, geç gönderiyor evet ama erken postalanırsa sorun kalmaz geç gitmesiyle ilgili. en fazla 5 günde gider geç dediğimiz gün olarak.

yurtiçinin indirimi var ben hep onu kullandım bu zamana kadar %40tı ama şimdi kaç oldu bilmiyom
pttnin daha mı fazla canım

Yurtiçinin indirimi pttye göre çook daha iyi bizim için. Ama normal gönderenlerde ptt daha uygun oluyor

Bencede katılın sizde cok olsun kalabalık olsun cekilisimiZ. Siz kac kişi oldunuz ?

asivemai asivemai nin ban kalkmadı hala. Önceki çekiliş yenilendi diye bile sorun çıktı. Birbirlerine çıkan kişiler haberleşip hediyelerini bile almışlar. Birleşilirse iyice sorun çıkar gibi geliyor bana.
Yoksa bence de çok güzel olurdu.

Günaydın hanımlar :KK68: Topigin uykucusu olarak yeni kalktım ne çok çalışan varmış ne güzel darısı başıma insallaaaaaaahh :)

hangi şehirdesiniz, iş bulmak için ben de çok çekmiştim ama
bu konuda işkur gerçekten yardımcı oluyor, bir de istihdam fuarlarına katılmanızı tavsiye ederim :KK24:

İstanbuldayim ben. Ama iskurun bana yararı dokunacagini pek sanmam onlara gidip mesleğimi söylesem o ne ki diye bakakalirlar kesin:KK17:

Günaydın hanımlar :KK68: Topigin uykucusu olarak yeni kalktım ne çok çalışan varmış ne güzel darısı başıma insallaaaaaaahh :)

İstanbuldayim ben. Ama iskurun bana yararı dokunacagini pek sanmam onlara gidip mesleğimi söylesem o ne ki diye bakakalirlar kesin:KK17:
mesleğin nedir ki,
hem istanbul gibi bir şehirde iş bulunur gayet ya :)

kız uykucu öğlen oldu :)

mesleğin nedir ki,
hem istanbul gibi bir şehirde iş bulunur gayet ya :)
Fizik Mühendisi olucam mezun olunca :) Vardır tabiki ama o korku acaba bulabilecek miyim düşüncesi gitmiyor . Birde mesleğimi yapmam Türkiyede kolay değil yazılım üzerine çalışacağım muhtemelen.
kız uykucu öğlen oldu :)

Yaa geçen çok geç yattım nurdanla kaynattik azcik:) yapmam gereken işlerde vardı üstüne gripte devam edince baya uyumusum :)

Back