• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

ooo yan komşu gelmiş hoş gelmiş :)

Hoşbuldukk :KK15:

Hoşgeldiin:) Acaba kk bazında tek çekiliş olsaydı daha mı iyi olurdu daha mı çok karışırdı:) Hediye fiyatına karar veriliyordu en son verildi mi?

Ya aslında biz de buraya katılıyorduk. Ama geldiğimizde alımlar bitmişti kura çekilmişti o yuzden yeni başlık açtık. O yuzden böyle 2 başlık oldu:)

Çok güldüm
Şirket kurumsal ama biz Türküz :KK49:
Türklük dedikodu nedeni :-) acaba yabancılar da bizim gibi dedikodu yapıyor mudur ki

Yapmıyorlar adamlarda ego namına hiçbirşey yok arkadaşım sadece işleriyle meşguller gerçekten bu böyle 6 yıldır burdayım ve gözlemlediğim en önemli unsurlardan biri bu :KK14:

Hoşgeldiin:) Acaba kk bazında tek çekiliş olsaydı daha mı iyi olurdu daha mı çok karışırdı:) Hediye fiyatına karar veriliyordu en son verildi mi?

A bu arada hediye fiyatını da sormuşsun görmemişim. Anket ekledik canım şimdilik 30-50 lira arası gibi görünüyor. Ama kotasız da yapabiliriz bakalım:)

benimde aklıma bu çekilişten sonra bi günmü yapsaydık yan topikle diye geldi Morenica Morenica :)ben uçtum iyice

:D Güzel olurdu bence.

Hoşbuldukk :KK15:

Ya aslında biz de buraya katılıyorduk. Ama geldiğimizde alımlar bitmişti kura çekilmişti o yuzden yeni başlık açtık. O yuzden böyle 2 başlık oldu:)

İşte sonradan yenilenince biz de dahil olduk:) Yeniden çekiliş yapılmadı aslında ama birleşmeyi istemeyenler olur. Kısmet artık:)

A bu arada hediye fiyatını da sormuşsun görmemişim. Anket ekledik canım şimdilik 30-50 lira arası gibi görünüyor. Ama kotasız da yapabiliriz bakalım:)

Bizim de kotasız olacak gibi görünüyor. Öyle daha mantıklı sanki. Aynı ürün bir yerde 10 ken diğer yerde 50 olabiliyor. Tutturmak zor.

:KK70: Güzel olurdu bence.

İşte sonradan yenilenince biz de dahil olduk:) Yeniden çekiliş yapılmadı aslında ama birleşmeyi istemeyenler olur. Kısmet artık:)

Bizim de kotasız olacak gibi görünüyor. Öyle daha mantıklı sanki. Aynı ürün bir yerde 10 ken diğer yerde 50 olabiliyor. Tutturmak zor.

Keske yakın olsakta elden verilse hediyeler toplanıp dımı ne guzel olurdu aslında

Back