- 27 Ekim 2011
- 2.388
- 2.468
- 133
Kardeş çekiliş napıyonuz kız
Hoşgeldiin:) Acaba kk bazında tek çekiliş olsaydı daha mı iyi olurdu daha mı çok karışırdı:) Hediye fiyatına karar veriliyordu en son verildi mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kardeş çekiliş napıyonuz kız
benimde aklıma bu çekilişten sonra bi günmü yapsaydık yan topikle diye geldi Morenica :)ben uçtum iyiceHoşgeldiin:) Acaba kk bazında tek çekiliş olsaydı daha mı iyi olurdu daha mı çok karışırdı:) Hediye fiyatına karar veriliyordu en son verildi mi?
ooo yan komşu gelmiş hoş gelmiş :)
Hoşgeldiin:) Acaba kk bazında tek çekiliş olsaydı daha mı iyi olurdu daha mı çok karışırdı:) Hediye fiyatına karar veriliyordu en son verildi mi?
Çalışanlar için malesef mümkün değil anca haftasonunu bekliycezgünaydın kızlaaaar hava yağmurlu , kasvetli. tam böyle battaniyeden kendimizi dürüm yapıp kanepede oturmalık değil mi ya?
Çok güldüm
Şirket kurumsal ama biz Türküz
Türklük dedikodu nedeni acaba yabancılar da bizim gibi dedikodu yapıyor mudur ki
Kesinlikle yapıyorlar. Hele İspanyollar çok fena çok :)
Nerdeydiniz ki daha önceYapmıyorlar adamlarda ego namına hiçbirşey yok arkadaşım sadece işleriyle meşguller gerçekten bu böyle 6 yıldır burdayım ve gözlemlediğim en önemli unsurlardan biri bu
günaydın kızlaaaar hava yağmurlu , kasvetli. tam böyle battaniyeden kendimizi dürüm yapıp kanepede oturmalık değil mi ya?
benimde aklıma bu çekilişten sonra bi günmü yapsaydık yan topikle diye geldi Morenica :)ben uçtum iyice
Hoşbuldukk
Ya aslında biz de buraya katılıyorduk. Ama geldiğimizde alımlar bitmişti kura çekilmişti o yuzden yeni başlık açtık. O yuzden böyle 2 başlık oldu:)
A bu arada hediye fiyatını da sormuşsun görmemişim. Anket ekledik canım şimdilik 30-50 lira arası gibi görünüyor. Ama kotasız da yapabiliriz bakalım:)
İspanyollar dedikoducu mu yorum yapamıyorum pek tanımadım ama çok yakışıklı oluyor diyollaaaa doğru mu ?
Kargo ücretleri niye öyle pahalı kızlar ya? Hangisi en ucuz biliyomusunuz?
Güzel olurdu bence.
İşte sonradan yenilenince biz de dahil olduk:) Yeniden çekiliş yapılmadı aslında ama birleşmeyi istemeyenler olur. Kısmet artık:)
Bizim de kotasız olacak gibi görünüyor. Öyle daha mantıklı sanki. Aynı ürün bir yerde 10 ken diğer yerde 50 olabiliyor. Tutturmak zor.
Kargo ücretleri niye öyle pahalı kızlar ya? Hangisi en ucuz biliyomusunuz?
Keske yakın olsakta elden verilse hediyeler toplanıp dımı ne guzel olurdu aslında
imzana bayıldım
ptt kargo ucuz sanırım ama o da geç gönderiyor
yurtiçinin indirimi var ben hep onu kullandım bu zamana kadar %40tı ama şimdi kaç oldu bilmiyomBiz şanslıyız. Yurtiçi kargonun indirimi var bize biliyorsun değilmi? Koca koca kutuları 15 TL ye gönderiyoruz