- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
- 163
yurtiçinin indirimi var ben hep onu kullandım bu zamana kadar %40tı ama şimdi kaç oldu bilmiyom
pttnin daha mı fazla canım
yurtiçinin indirimi var ben hep onu kullandım bu zamana kadar %40tı ama şimdi kaç oldu bilmiyom
pttnin daha mı fazla canım
Yurtiçinin ne indirimi var ki?
sen de yurtiçi demişsin kafam nasıl dağınıkBiz şanslıyız. Yurtiçi kargonun indirimi var bize biliyorsun değilmi? Koca koca kutuları 15 TL ye gönderiyoruz
Kızlar bencede iki grubu birleştirelim daha kalabalık bir çekiliş olsun.Evelynn
Bencede katılın sizde cok olsun kalabalık olsun cekilisimiZ. Siz kac kişi oldunuz ?Ay şimdi karısıklık olur bu saatten sonra, bir daha ki çekilişe inşallah
Avukatlara özel indirimi var
Bencede katılın sizde cok olsun kalabalık olsun cekilisimiZ. Siz kac kişi oldunuz ?
Bencede katılın sizde cok olsun kalabalık olsun cekilisimiZ. Siz kac kişi oldunuz ?
Ahaha doğru diyosun ortalık karışabilir:)asivemai nin ban kalkmadı hala. Önceki çekiliş yenilendi diye bile sorun çıktı. Birbirlerine çıkan kişiler haberleşip hediyelerini bile almışlar. Birleşilirse iyice sorun çıkar gibi geliyor bana.
Yoksa bence de çok güzel olurdu.
hangi şehirdesiniz, iş bulmak için ben de çok çekmiştim ama
bu konuda işkur gerçekten yardımcı oluyor, bir de istihdam fuarlarına katılmanızı tavsiye ederim
mesleğin nedir ki,Günaydın hanımlarTopigin uykucusu olarak yeni kalktım ne çok çalışan varmış ne güzel darısı başıma insallaaaaaaahh :)
İstanbuldayim ben. Ama iskurun bana yararı dokunacagini pek sanmam onlara gidip mesleğimi söylesem o ne ki diye bakakalirlar kesin
kız uykucu öğlen oldu :)Günaydın hanımlarTopigin uykucusu olarak yeni kalktım ne çok çalışan varmış ne güzel darısı başıma insallaaaaaaahh :)
İstanbuldayim ben. Ama iskurun bana yararı dokunacagini pek sanmam onlara gidip mesleğimi söylesem o ne ki diye bakakalirlar kesin
Fizik Mühendisi olucam mezun olunca :) Vardır tabiki ama o korku acaba bulabilecek miyim düşüncesi gitmiyor . Birde mesleğimi yapmam Türkiyede kolay değil yazılım üzerine çalışacağım muhtemelen.mesleğin nedir ki,
hem istanbul gibi bir şehirde iş bulunur gayet ya :)
kız uykucu öğlen oldu :)
Aslında birleşilse süper olmaz mıydıEvelynn ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?