• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Ne güzel bir birimmiş öyle:) Bizim katta tek tük kahvaltı eden olur tek başına. Sonra meyve yendiğini hayal edemedim:)

Çok şükür işim rahat yabancı menşeiili kurumsal olunca rahat bir iş hamdolsun. Patron şirketleri bu konuda zordur malesef bende çok çektim zamanında illallah ettim :stop:

H hotcouture Bursa'dan olduğunu söylemiş üstelik kendisi dans hocası diye okudum ve çok memnun oldum. Çünkü böyle bir aktivite düşünüyordum umarım bir adım atabilirim artık hem biraz hareket etmiş olurum hemde etkinlik olur :KK19:

Çok şükür işim rahat yabancı menşeiili kurumsal olunca rahat bir iş hamdolsun. Patron şirketleri bu konuda zordur malesef bende çok çektim zamanında illallah ettim :stop:

Ben de kurumsal bir şirkette çalışıyorum. Ama gel gör ki insanları soğuk çoğu donuk :) Şirket büyüdükçe insan ilişkilerinin küçüldüğüne şahit oldum. Neyse ki meyveyi pek aramam:))

Ben de kurumsal bir şirkette çalışıyorum. Ama gel gör ki insanları soğuk çoğu donuk :) Ben şirket büyüdükçe insan ilişkilerinin küçüldüğüne şahit oldum. Neyse ki meyveyi pek aramam:))

Entrika çok oluyor. Herkes birbirine gülümsüyor sırtını döndüğün anda dedikodu başlıyor. Şirket kurumsal ama biz Türküz :KK53::KK53: geri kalanında sıkıntı yok rahatım insanları takmamayı öğrendim işimi yapıyorum 18:00 paspasa silip ayağımı çıkıyorum. Özel hayatımda iş yerinden herhangi bir arkadaşımla görüşmüyorum. Onlarla arkadaşlığım hafta içi sabah 08:30 akşam 18:00 a kadar. Prensibim bu şekilde.

Entrika çok oluyor. Herkes birbirine gülümsüyor sırtını döndüğün anda dedikodu başlıyor. Şirket kurumsal ama biz Türküz :KK53::KK53: geri kalanında sıkıntı yok rahatım insanları takmamayı öğrendim işimi yapıyorum 18:00 paspasa silip ayağımı çıkıyorum. Özel hayatımda iş yerinden herhangi bir arkadaşımla görüşmüyorum. Onlarla arkadaşlığım hafta içi sabah 08:30 akşam 18:00 a kadar. Prensibim bu şekilde.
Çok güldüm
Şirket kurumsal ama biz Türküz :KK49:
Türklük dedikodu nedeni :-) acaba yabancılar da bizim gibi dedikodu yapıyor mudur ki

Back