hepsini çok beğendim gerçekten.ilk çekilişe katıldım diyemedim arkadaşlara.arkadaşım hediye yollamış dedim allah herkese böyle arkadaş nasip etsin dediler :)))Beğendiğine çok sevindim canımmm güle güle kullan:)
Beğendiysen en mutlu bana:)hepsini çok beğendim gerçekten.ilk çekilişe katıldım diyemedim arkadaşlara.arkadaşım hediye yollamış dedim allah herkese böyle arkadaş nasip etsin dediler :)))
Amin canım hayırlı kandiller...Teşekkür ederim beğenmene sevindim:)Kızlarım gunaydinlar herkese :) Kandil'iniz mübarek olsun her dilediğiniz kabul olsun sizinde benim de:) bu arada son gelen hediyelere de baktımgecenin_resmi cok güzeller gule gule kullan mhnds_ kesene bereket cok zevklisin :)
Aminnnn insallah ya.hayırlı kandiller kızlar.bugünün yüzü suyu hürmetine rabbim tüm dualarınızı ve dualarımızı kabul etsin
Kızlarım gunaydinlar herkese :) Kandil'iniz mübarek olsun her dilediğiniz kabul olsun sizinde benim de:) bu arada son gelen hediyelere de baktımgecenin_resmi cok güzeller gule gule kullan mhnds_ kesene bereket cok zevklisin :)
Günaydınlar ..hayırlı kandiller kızlar.bugünün yüzü suyu hürmetine rabbim tüm dualarınızı ve dualarımızı kabul etsin
Gule gule kullan kuzum katılciginin kesesine bereket :)Herkese günaydınnn
Dün gelen hediyeleri tek tek rahatça açmak için akşamı bekledim. İyi ki beklemişim. Sabahtan beri de iş yetiştirmem yüzünden girip paylaşamadım. Araya sıkıştırabilirdim. Ama bunu istemedim.xyzt-5544 ım canım katilim e ve hissettiklerime haksızlık olurdu.
Hemen şimdi paylaşıyorum.
sevgili katilciğimin çikolatası ve Türk kahvesi ile keyif yapıyorum, isteyen varsa beklerim
Gule gule kullan kuzum katılciginin kesesine bereket :)
canım kurbancımMorenica güzel günlerde kullan kuzum tüm iyi dileklerini sunan arkadaşlara da teşekkür ederim
herkese de günaydın ve hayırlı kandiller kızlar
yaaaa bende heyecandan bayılcaaaam
hediyelerim gelsinnn artıkk
gördükçe heyecan sabırsılık artıor...
özenli arkadaşlar emeğinize sağlık
herkesin kesesine bereket :)
Canım katilciğim çok çok teşekkür ederim. Tüm hepsi için, düşüncelerin, gösterdiğin özen için..
.
Afiyet bal şeker olsun kuzum
canım çekti kalkıp kendime bi kahve yapem barii :)sevgili katilciğimin çikolatası ve Türk kahvesi ile keyif yapıyorum, isteyen varsa beklerim
canım çekti kalkıp kendime bi kahve yapem barii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?