• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

çirkeflik yapılacak bi durum da yok ki canım, hatasının farkındadır herhalde. sonuçta bi görev almışsın üzerine sonradan pişman olsan bile bunu layıkıyla yapmak gerekir, bunun dinle yada inançla alakası yok ki. yalnız gerçekten tavrını çok takdir ettim, üzülmüşsün belli ama o kadar sakinsin ki Rabbim karşına çıkartsın inşallah :KK15:

Sağol güzel arkadaşım yapacak birşey yok münakaşaya gerek yok sinirlenmiştim geçti gitti yapacak birşey de yok ki..

şahsen kendisi bana ne kırılsın nede kızsın ben sadece olanları söylüyorum bunu baştan belirteyim.Ben asla taraf tutmuyorum ama haklı olanı da görmezden gelemem.
En başından kurallar konuldu iç çamaşırı mektup ve çikolata şartlı olanlar bunların dışında 3 hediye ki en az olarak belirlendi ve 35 tl nin altında olmayacak diye bunu ilk sayfada da paylaştım kimsenin hakkına girilmesin diye ama böyle olmasına çok çok üzüldüm...
İyide canim benim hediye 35 tl nin alti degildiki... Kaliteli bir havlu takimi aldim, kendisi hediye paketi idi zaten..
Cukulata yerine cezerye aldim memlekete ait lezzet olsun diye ama cukulata ve mektup mecburiyetinin bilmiyordum. Bunu bilsem yanina cukulata da eklerdim.
Hediye paketi konusuna gelince ben ayin 15 ine kadar gönderilmesi gerekiyor diye anladim ve çok yoğun bir günün sonunda acele ile paket yapip verdim kargo ya.. İsin gerçeği aslında mutfak için çok güzel baharat takimi almistim,kargo alamayiz kirilir dedi, onu güzel paketlemistim önceden aldigim için.. Kargo almayinca ve son gün diye nasil kosturdum yetistireyim diye bir ben bilirim..
Simdi burada hakkında yazılan çirkin sözleri kiniyorum.
Kaldiki arkadaşla sabah whatsapp da konuştuk, teşekkür etti, hatta buradaki ismimi sordu, ben o an toplantıya giriyordum söylemedim nasilsa dedim bir arkadaş kazandim konuşuruz sonra...
Aaaa burada yazılanlara bak , cidden çok ayip ama yaa..

Son düzenleme:
ilk mesajı okudunuz mu?
3 adet hediye, bunun DIŞINDA mektup, çikolata, çamaşır deniyor
siz havlu alarak 1 hediye almışsınız diğer ikisi yok.. madem katıldınız en azından ilk mesajı okuyamaz mıydınız? yada soramaz mıydınız burada?
15ine kadar gönderilecek sandım alelacele yolladım demişsiniz ama bunu teyit etmek çok zor değildi bence.. kaldı ki asivemai ile tanışıyonuz buradan sanırım.. 2 dakika ona sorabilirdiniz böyle mi diye
kargo şirketlerine içeriği söylemeye de gerek yok ayrıca.. ben de kupa yolladım ama giysi ve kitap da vardı koli içerisinde, giysi ve kitap dedim kargoculara
iyice sarıp bir koli içerisinde gönderdiğiniz sürece kırılmaz.. kaldı ki kargocular KIRILIR ibaresi bile yapıştırıyolar pakete.. kabul etmeme gibi bir lüksleri yok
insanlar o kırılan şeylerin satışını yapıp kargo ile yolluyolar..
arkaşımızın neden üzüldüğünü anlamanız için gelen hediyeler topiğine bi bakın isterseniz

ilk mesajı okudunuz mu?
siz havlu alarak 1 hediye almışsınız diğer ikisi yok.. madem katıldınız en azından ilk mesajı okuyamaz mıydınız? yada soramaz mıydınız burada?
15ine kadar gönderilecek sandım alelacele yolladım demişsiniz ama bunu teyit etmek çok zor değildi bence.. kaldı ki asivemai ile tanışıyonuz buradan sanırım.. 2 dakika ona sorabilirdiniz böyle mi diye
kargo şirketlerine içeriği söylemeye de gerek yok ayrıca.. ben de kupa yolladım ama giysi ve kitap da vardı koli içerisinde, giysi ve kitap dedim kargoculara
iyice sarıp bir koli içerisinde gönderdiğiniz sürece kırılmaz.. kaldı ki kargocular KIRILIR ibaresi bile yapıştırıyolar pakete.. kabul etmeme gibi bir lüksleri yok
arkaşımızın neden üzüldüğünü anlamanız için gelen hediyeler topiğine bi bakın isterseniz

Benimde diyeceklerim bundan ibaret... Teşekkürler

ilk mesajı okudunuz mu?
3 adet hediye haricimiydi camasir çikolata :KK57:
Bunu da mi anlamamisim :KK57:
Canim inan bana kargo kirilir dedi, ben de senin gibi söyledim, üzerine kirilir ibaresi koymuyormusunuz diye, koysak da farketmez diyince üzülerek değiştirdim, gittim farklı aldim ve cidden komple 3 lu algiladim ben..
Bunu telafi edebilirim problem değil ama keşke daha insani bi şekilde dile getirilseydi, içim huzursuz olsa da o durum ayri aldigim sorumluluğu yerine getirmeye engel değil. ..

Kizlar hediye topigine baktim simdi ne güzel şeyler yollamissiniz, bayildim.. Keşke önce baksaydim 15 inden once yani, daha iyi bilgi sahibi olabilirdi, ne acemilik yapmisim ben.
asivemai asivemai keşke davet etmeseymissin beni, seni de zor durumda biraktim.
Canim bak napalim, telafi de edebilirim ama bunca söylenen çirkin söz sonrasi doğru olurmu bilmem, bana hediye gönderen arkadaş yollamadi ise benim kurbana yollasin, iletişime geçersen sevinirim...

Ellssa Ellssa gerek yok gerçekten keşke takip etseydin konuyu inan bizde çok yoğun çalışan insanlarız ama ne bileyim tuhaf geldi siz de aynı şekilde düşünürdünüz kim olsa özensiz bulurdu bunu kabul edin. Sıkıntı yok ciddi anlamda söylüyorum kimsenin canı sıkılsın istemiyorum telafiye de gerek yok.

Ayrıca o konu kapandı. Kızlar neler yapıyorsunuz ? Ben yeni geldim işten annem için memlekete gidince işler birikti tabii.. Her yeri ağrır mı insanın yahu dökülüyorum

ayyy salgına mı yakalandın yoksa sende :eek: bizim evde de durum aynı, babam bi odada, annem bi odada ben bi odada yatıyoruz hepimizin sesler kısık, burunlar akıyor :KK53: ev hastane gibi oldu :KK53:

Back