- 27 Ekim 2011
- 2.388
- 2.468
- 133
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Haklısın canım. Ben de katılırım haftaiçi mesaisi hariçç:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Whatsapp ta gün içinde benim kontrol etmem zor olacakAkşamları da yoğunluktan çok bakamam. Çatlarım artık muhabbet ne diye
![]()
ben seni muhabbetten uzak bırakmam kurbancım merak etme![]()
geçmiş olsun güzelimHerkez hediyelerine ulaşmış bi ben kaldım sanırımbenimkide bugün yarın gelicek inş.katilim öyle syledi
Bu arada ailemin yanına bursaya geldim ağır grip geçiriyorum sonum pek hayır değil![]()
İkimiz kaldık o zaman bi tekgeçmiş olsun güzelim
ben deee alamadım hediyelerimiii yalnız değilsin :)
oalbiliiiir miiiiiiiİkimiz kaldık o zaman bi tek![]()
bende varım kızlar :)oalbiliiiir miiiiiii
ay gelsin artık sabırsızlanıyorummm![]()
Kızlar hayırlı kandiller, iyi geceler.
Artık çok yoruldum. Her gece çocuk uyutma seremonisi. Uyumuyor saat 2 oldu. Ben yoruldum sallamaktan dedesi sallıyor.
Çocuğuma da yazık, çok üzülüyorum bu kadar saat salla salla beyni sulandı yavrumun.
Mübarek gecede dert yanmak istemem ama içimde kalıyor ofkem, beni harap ediyor artık.
Herkez hediyelerine ulaşmış bi ben kaldım sanırımbenimkide bugün yarın gelicek inş.katilim öyle syledi
Bu arada ailemin yanına bursaya geldim ağır grip geçiriyorum sonum pek hayır değil![]()
yaaa katilcikleeeeeeeer nereerdesiniz duyunsesiimiziii feryadımızıııı_???bende varım kızlar :)
yaaa katilcikleeeeeeeer nereerdesiniz duyunsesiimiziii feryadımızıııı_???![]()
![]()