• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Ooo daha hediyelerine kavuşmayanlar varmis Sahihuban Sahihuban baksana :) kızlar hem whatsapp açarız hem burdan devam ederiz çalışanlar gun icinde telefona bakamazlar ama whatsapp en azından haftasonu ve akşamları muhabbeti devam ettirir diye dusunuyorum ben Morenica Morenica cim benim:)

:D :D

Haklısın canım. Ben de katılırım haftaiçi mesaisi hariçç:)

Kızlar hayırlı kandiller, iyi geceler.
Artık çok yoruldum. Her gece çocuk uyutma seremonisi. Uyumuyor saat 2 oldu. Ben yoruldum sallamaktan dedesi sallıyor.
Çocuğuma da yazık, çok üzülüyorum bu kadar saat salla salla beyni sulandı yavrumun.
Mübarek gecede dert yanmak istemem ama içimde kalıyor ofkem, beni harap ediyor artık.

Günaydın kızlar hastalarada çok gecmıs olsun bol bol vitamın alın kendınıze ıyı bakon bende bugun hedıyelerıme kavusurum ıns ayrıca ben de kargomu bugun gonderecegım kısmet olursa bıraz gec kaldı ama gec olsun güç olmasın dedım artık :)

Kızlar hayırlı kandiller, iyi geceler.
Artık çok yoruldum. Her gece çocuk uyutma seremonisi. Uyumuyor saat 2 oldu. Ben yoruldum sallamaktan dedesi sallıyor.
Çocuğuma da yazık, çok üzülüyorum bu kadar saat salla salla beyni sulandı yavrumun.
Mübarek gecede dert yanmak istemem ama içimde kalıyor ofkem, beni harap ediyor artık.

:( Allah yardımcınız olsun bol bol dua etseydiniz bunun için.
Geçecek elbet bugünleriniz. Sıkmayın canınızı. Allah sağlık huzur versin.

Herkez hediyelerine ulaşmış bi ben kaldım sanırım o_Obenimkide bugün yarın gelicek inş.katilim öyle syledi
Bu arada ailemin yanına bursaya geldim ağır grip geçiriyorum sonum pek hayır değil:KK61:

Çok çok geçmiş olsun. Dikkat etmek lazım. Salgın var heryerde. Herkes hasta.

Back