çok sağol canım kurbancığımTatlı katilcik hediyelerin cok guzel gule gule kullan orda da bir minnos gordum
Yerim onu @kayacans kesene bereket seninde:)
sağolll burcummm allah razı olsun inşallah haftaya kurucamHediyeler sahiplerini bulmuş hepiniz güle güle mutlu günlerde sağlıklı kullanın inşallah:)
asivemai kuzum şu grubu kuralım artık buraya her an giremiyorum yine acilmasin aramız :)
nazımmm benim çok teş.ederim güya senin kurbancıkta paylaşacaktıümranıımmm güle güle kullan hediyelerini inşallahkayacansım senin de kesene bereket canım
Bencede artık grubu kuralım diyorum haftasonu buralara kimse ugramiyo akşamları da oyle whatsapptan konuşabiliriz en azından:)Hediyeler sahiplerini bulmuş hepiniz güle güle mutlu günlerde sağlıklı kullanın inşallah:)
asivemai kuzum şu grubu kuralım artık buraya her an giremiyorum yine acilmasin aramız :)
Dur daha ne seneyesi tatlı kıss martta kadinlar günü cekilisi yapicaz ona katilicaz hep beraber insallahHerkesler katiller kurbanlarr mutlu olsunlarrr..
Bende insallah seneye artik
bende safak sayarimm..
Bu sene dogum gunum yeni yasim yeni yilim yalnizz...
Herkesler katiller kurbanlarr mutlu olsunlarrr..
Bende insallah seneye artik
bende safak sayarimm..
Bu sene dogum gunum yeni yasim yeni yilim yalnizz...
çok sağol canım kurbancığımevet o minnak deodorantıma sahip çıktı hem çikolatasını yiyo hem deodorantımı kendine sıkmaya çalışıyo eşşek
sağolll burcummm allah razı olsun inşallah haftaya kurucam
nazımmm benim çok teş.ederim güya senin kurbancıkta paylaşacaktıMorenica
bu arada sende güle güle kullan nazımm hepsi çok güzellllgeranio kuzum kesene emeğine sağlık
keşke gönderim yapmadan öncede bana yine sorsaydın kaptanım inan elimden geldiğince herkese yetişmeye çalışıyorum. ki anket bile yapıldı özellikle vurguladım 3 adet ürün olacak diye hatta ilk sayfada da yazıyo hani ruj+kalem+rimel işte oje falan tek hediye olarak kabul ediliyor diye.Açıkçası bende çok üzüldüm çünkü az çok senide tanıdım kaptanım o yüzden ister istemez moral bozuldu.Hani baharat takımı demişsin ben asla kötülemek için demiyorum ama misal bana gelen çerez tabağıda porselendi ve kargo işte almış ama paketleme falan iyi güzel ama işte yinede 1 adeti kırılmış yani okadar da nazar dedim bende orda kargocunun hatası kesinlikle ama diğer şekilde de keşke göndermeden önce yine de bir sorsaydınİyide canim benim hediye 35 tl nin alti degildiki... Kaliteli bir havlu takimi aldim, kendisi hediye paketi idi zaten..
Cukulata yerine cezerye aldim memlekete ait lezzet olsun diye ama cukulata ve mektup mecburiyetinin bilmiyordum. Bunu bilsem yanina cukulata da eklerdim.
Hediye paketi konusuna gelince ben ayin 15 ine kadar gönderilmesi gerekiyor diye anladim ve çok yoğun bir günün sonunda acele ile paket yapip verdim kargo ya.. İsin gerçeği aslında mutfak için çok güzel baharat takimi almistim,kargo alamayiz kirilir dedi, onu güzel paketlemistim önceden aldigim için.. Kargo almayinca ve son gün diye nasil kosturdum yetistireyim diye bir ben bilirim..
Simdi burada hakkında yazılan çirkin sözleri kiniyorum.
Kaldiki arkadaşla sabah whatsapp da konuştuk, teşekkür etti, hatta buradak. ismimi sordu, ben o an toplantıya giriyordum söylemedim nasilsa dedim bir arkadaş kazandim konuşuruz sonra...
Aaaa burada yazılanlara bak , cidden çok ayip ama yaa..
artık olan olmuş kaptanım aldığın hediyeleri paylaşım kısmında paylaşacağım.Umarım problem değildir3 adet hediye haricimiydi camasir çikolata
Bunu da mi anlamamisim
Canim inan bana kargo kirilir dedi, ben de senin gibi söyledim, üzerine kirilir ibaresi koymuyormusunuz diye, koysak da farketmez diyince üzülerek değiştirdim, gittim farklı aldim ve cidden komple 3 lu algiladim ben..
Bunu telafi edebilirim problem değil ama keşke daha insani bi şekilde dile getirilseydi, içim huzursuz olsa da o durum ayri aldigim sorumluluğu yerine getirmeye engel değil. ..
hmmmm tmm nazımmmyeni yaşın şimdiden kutlu olsun canım. sağlık yerinde olsun da 2 ay sonra yeniden çekiliş yapacağız ona katılırsın sende
benim kurbancımın evde bilgisayarı yokmuş bugün ondan fotoları yükleyememiş yarın sabah mesai saaati başlayınca yükleyecekmiş hemen biz konuştuk
Bencede artık grubu kuralım diyorum haftasonu buralara kimse ugramiyo akşamları da oyle whatsapptan konuşabiliriz en azından:)
Dur daha ne seneyesi tatlı kıss martta kadinlar günü cekilisi yapicaz ona katilicaz hep beraber insallahay canim sağ salim kavuşursun sevdiğine insallah
yeni yaşın şimdiden kutlu olsun canım. sağlık yerinde olsun da 2 ay sonra yeniden çekiliş yapacağız ona katılırsın sende
benim kurbancımın evde bilgisayarı yokmuş bugün ondan fotoları yükleyememiş yarın sabah mesai saaati başlayınca yükleyecekmiş hemen biz konuştuk
Hayirli gecelerrrr .)herkese hayırlı geceler
sağol kuzum çok sevindim sizin adınıza allah bi daha yaşatmasın inşallah canım öpüyorum seni allaha emanet olHayirli gecelerrrr .)
Aminnn..sağol kuzum çok sevindim sizin adınıza allah bi daha yaşatmasın inşallah canım öpüyorum seni allaha emanet ol
Çağırıcam gelip alırlarsa öğrenince yazarım ücret alıyorlarmı diye :)aaa ben de size soracaktım bir yere kargo göndereceğim zaman eve cağırabiliyorum yani değil mi yurtici kargo mesela :) bunun ek ücretini biliyor musunuz gerçi H hotcouture sende tam bilmiyormuşsun
Beğendiğine çok sevindim canımmm güle güle kullan:)kızlar günaydınnn.dün gerek arkadaşımız @ariesfount un yaşadığı tatsızlık yüzünden gerekse gönül işleri yüzünden biraz tatsızdım.mesaim bitti kabanımı giyinmeye odama gittim.döndüğümde arkadaşlar esra sana kargo geldi masana bıraktık dediler.bildiğiniz çığlık attım.koşarak kolimi aldım.kocaman bir koli.hemen fotosunu çektim.herkes başıma toplandı :) kızlar neysede adamlar niye geldi anlamadım :) neyse.en başından beri tahmin ettiğim gibi katilim meleğim M mhnds imiş.hediyelerimi teker teker açtım her açtıkça ayyy diye sevinç nidaları attım.bu kadarmı özenilir bu kadarmı güzel hazırlanır diye sevindim.resimleri çekip arkadaşıma yolladım bayıldı :) özensiz olmasın duygularımı ifade edemem diye bugünü bekledim paylaşmak için hediye topiğinde görüşelim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?