2016 yılbaşı çekilişi

Tatlı katilcik hediyelerin cok guzel gule gule kullan orda da bir minnos gordum
Yerim onu @kayacans kesene bereket seninde:)
çok sağol canım kurbancığım evet o minnak deodorantıma sahip çıktı hem çikolatasını yiyo hem deodorantımı kendine sıkmaya çalışıyo eşşek

Hediyeler sahiplerini bulmuş hepiniz güle güle mutlu günlerde sağlıklı kullanın inşallah:)
asivemai kuzum şu grubu kuralım artık buraya her an giremiyorum yine acilmasin aramız :)
sağolll burcummm allah razı olsun inşallah haftaya kurucam
ümranıımmm güle güle kullan hediyelerini inşallah kayacansım senin de kesene bereket canım
nazımmm benim çok teş.ederim güya senin kurbancıkta paylaşacaktı Morenica
bu arada sende güle güle kullan nazımm hepsi çok güzellll geranio kuzum kesene emeğine sağlık

Hediyeler sahiplerini bulmuş hepiniz güle güle mutlu günlerde sağlıklı kullanın inşallah:)
asivemai kuzum şu grubu kuralım artık buraya her an giremiyorum yine acilmasin aramız :)
Bencede artık grubu kuralım diyorum haftasonu buralara kimse ugramiyo akşamları da oyle whatsapptan konuşabiliriz en azından:)

Herkesler katiller kurbanlarr mutlu olsunlarrr..
Bende insallah seneye artik
bende safak sayarimm..
Bu sene dogum gunum yeni yasim yeni yilim yalnizz...
Dur daha ne seneyesi tatlı kıss martta kadinlar günü cekilisi yapicaz ona katilicaz hep beraber insallah ay canim sağ salim kavuşursun sevdiğine insallah

Herkesler katiller kurbanlarr mutlu olsunlarrr..
Bende insallah seneye artik
bende safak sayarimm..
Bu sene dogum gunum yeni yasim yeni yilim yalnizz...

yeni yaşın şimdiden kutlu olsun canım. sağlık yerinde olsun da 2 ay sonra yeniden çekiliş yapacağız ona katılırsın sende

benim kurbancımın evde bilgisayarı yokmuş bugün ondan fotoları yükleyememiş yarın sabah mesai saaati başlayınca yükleyecekmiş hemen biz konuştuk

keşke gönderim yapmadan öncede bana yine sorsaydın kaptanım inan elimden geldiğince herkese yetişmeye çalışıyorum. ki anket bile yapıldı özellikle vurguladım 3 adet ürün olacak diye hatta ilk sayfada da yazıyo hani ruj+kalem+rimel işte oje falan tek hediye olarak kabul ediliyor diye.Açıkçası bende çok üzüldüm çünkü az çok senide tanıdım kaptanım o yüzden ister istemez moral bozuldu.Hani baharat takımı demişsin ben asla kötülemek için demiyorum ama misal bana gelen çerez tabağıda porselendi ve kargo işte almış ama paketleme falan iyi güzel ama işte yinede 1 adeti kırılmış yani okadar da nazar dedim bende orda kargocunun hatası kesinlikle ama diğer şekilde de keşke göndermeden önce yine de bir sorsaydın
artık olan olmuş kaptanım aldığın hediyeleri paylaşım kısmında paylaşacağım.Umarım problem değildir

hmmmm tmm nazımmm
şimdi @ariesfount un hediyelerini paylaşıcam kızlar bilginize

Beni unutmayin sakinaaaaaaaaa....
xyzt-5544
Aminnn D doakolik

kızlar günaydınnn.dün gerek arkadaşımız @ariesfount un yaşadığı tatsızlık yüzünden gerekse gönül işleri yüzünden biraz tatsızdım.mesaim bitti kabanımı giyinmeye odama gittim.döndüğümde arkadaşlar esra sana kargo geldi masana bıraktık dediler.bildiğiniz çığlık attım.koşarak kolimi aldım.kocaman bir koli.hemen fotosunu çektim.herkes başıma toplandı :) kızlar neysede adamlar niye geldi anlamadım :) neyse.en başından beri tahmin ettiğim gibi katilim meleğim M mhnds imiş.hediyelerimi teker teker açtım her açtıkça ayyy diye sevinç nidaları attım.bu kadarmı özenilir bu kadarmı güzel hazırlanır diye sevindim.resimleri çekip arkadaşıma yolladım bayıldı :) özensiz olmasın duygularımı ifade edemem diye bugünü bekledim paylaşmak için hediye topiğinde görüşelim :))))

Beğendiğine çok sevindim canımmm güle güle kullan:)

hediyelerine yeni kavuşan arkadaşlarrr güle güle kullanın cicilerinizi çok beğendim hepsini katilciklerin cebine bereket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…