- 4 Şubat 2015
- 6.047
- 12.257
- 248
geçmiş olsun canım benim ya.benimde boğazım sızlıyorda hastalıktan değil gevezelikten :) sabahtan beri saatlerdir telefon trafiği yaşıyorum :)yap yap gayet güzel oluyorarkada ilacım da çıkmış footoda ayyy çok hastayıımmm
geçmiş olsun canım benim ya.benimde boğazım sızlıyorda hastalıktan değil gevezelikten :) sabahtan beri saatlerdir telefon trafiği yaşıyorum :)
ılık iç hemen de daha kötü olmasın
hepimiz hastayız yaa evde durum çok fena, gözümden yaş geliyor, sürekli hapşuruyorum halsizim ooyyyy
Eki Görüntüle 1724948
aç gözlülük edip çikolatalarımın hepsini yedim:) keşke bir parça bıraksaydım :)))))))))
afiyet olsun canımmm.ben baya sardım kahveye :)süpersiniiiz <3
ben de içtim öğleden önceeeeee
günde bi kahve hakkımı kullandımmm
Eki Görüntüle 1724948
aç gözlülük edip çikolatalarımın hepsini yedim:) keşke bir parça bıraksaydım :)))))))))
Ohh canim cekti hemen yapiyorummm.. .)
Benim deee vee kahvem geldiiixyzt-5544 keşke ben de çikolatalarımı bitirmeseydim keşke kıskandık hepimiz seni:)
Eki Görüntüle 1724991
Oh oh herkesler kahve içiyor afiyet olsun kızlarım:) ay bendr sabah kalktım aylık durumlarla merhaba dedim güne karnım cok agriyo sabahtan Beri yatakta yatıyorum giremedim cok kusuruma bakmayın:)asivemai gelsinde artık grubu kursun heralde herkes kavuştu hediyelerine ne dersiniz?
Aa oyle mi ne Zaman gelecekmiş peki:)ben daaahaaaa kavuşamadım
bilmm ki bi bilgim yok ...Aa oyle mi ne Zaman gelecekmiş peki:)
Oh oh herkesler kahve içiyor afiyet olsun kızlarım:) ay bendr sabah kalktım aylık durumlarla merhaba dedim güne karnım cok agriyo sabahtan Beri yatakta yatıyorum giremedim cok kusuruma bakmayın:)asivemai gelsinde artık grubu kursun heralde herkes kavuştu hediyelerine ne dersiniz?
Bende kavusmadım ama :)Oh oh herkesler kahve içiyor afiyet olsun kızlarım:) ay bendr sabah kalktım aylık durumlarla merhaba dedim güne karnım cok agriyo sabahtan Beri yatakta yatıyorum giremedim cok kusuruma bakmayın:)asivemai gelsinde artık grubu kursun heralde herkes kavuştu hediyelerine ne dersiniz?
Katılmak isteyen herkesi eklerben de içtim kahvemiii
whatsappa beni eklemeyi unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?