2016 yılbaşı çekilişi

geçmiş olsun canım benim ya.benimde boğazım sızlıyorda hastalıktan değil gevezelikten :) sabahtan beri saatlerdir telefon trafiği yaşıyorum :)

ılık iç hemen de daha kötü olmasın
hepimiz hastayız yaa evde durum çok fena, gözümden yaş geliyor, sürekli hapşuruyorum halsizim ooyyyy

ılık iç hemen de daha kötü olmasın
hepimiz hastayız yaa evde durum çok fena, gözümden yaş geliyor, sürekli hapşuruyorum halsizim ooyyyy

aç gözlülük edip çikolatalarımın hepsini yedim:) keşke bir parça bıraksaydım :)))))))))

Oh oh herkesler kahve içiyor afiyet olsun kızlarım:) ay bendr sabah kalktım aylık durumlarla merhaba dedim güne karnım cok agriyo sabahtan Beri yatakta yatıyorum giremedim cok kusuruma bakmayın:) asivemai gelsinde artık grubu kursun heralde herkes kavuştu hediyelerine ne dersiniz?

ben daaahaaaa kavuşamadım

Whatsapp ta gün içinde benim kontrol etmem zor olacak Akşamları da yoğunluktan çok bakamam. Çatlarım artık muhabbet ne diye

Bende kavusmadım ama :)

Ooo daha hediyelerine kavuşmayanlar varmis Sahihuban baksana :) kızlar hem whatsapp açarız hem burdan devam ederiz çalışanlar gun icinde telefona bakamazlar ama whatsapp en azından haftasonu ve akşamları muhabbeti devam ettirir diye dusunuyorum ben Morenica cim benim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…