• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

geçmiş olsun canım benim ya.benimde boğazım sızlıyorda hastalıktan değil gevezelikten :) sabahtan beri saatlerdir telefon trafiği yaşıyorum :)

ılık iç hemen de daha kötü olmasın :110:
hepimiz hastayız yaa evde durum çok fena, gözümden yaş geliyor, sürekli hapşuruyorum halsizim ooyyyy :mad:

ılık iç hemen de daha kötü olmasın :110:
hepimiz hastayız yaa evde durum çok fena, gözümden yaş geliyor, sürekli hapşuruyorum halsizim ooyyyy :mad:
IMG_20151222_132014.jpg

aç gözlülük edip çikolatalarımın hepsini yedim:) keşke bir parça bıraksaydım :)))))))))

Oh oh herkesler kahve içiyor afiyet olsun kızlarım:) ay bendr sabah kalktım aylık durumlarla merhaba dedim güne karnım cok agriyo sabahtan Beri yatakta yatıyorum giremedim cok kusuruma bakmayın:) asivemai asivemai gelsinde artık grubu kursun heralde herkes kavuştu hediyelerine ne dersiniz?

Oh oh herkesler kahve içiyor afiyet olsun kızlarım:) ay bendr sabah kalktım aylık durumlarla merhaba dedim güne karnım cok agriyo sabahtan Beri yatakta yatıyorum giremedim cok kusuruma bakmayın:) asivemai asivemai gelsinde artık grubu kursun heralde herkes kavuştu hediyelerine ne dersiniz?

ben daaahaaaa kavuşamadım :(

Whatsapp ta gün içinde benim kontrol etmem zor olacak :( Akşamları da yoğunluktan çok bakamam. Çatlarım artık muhabbet ne diye :mad:

Ooo daha hediyelerine kavuşmayanlar varmis Sahihuban Sahihuban baksana :) kızlar hem whatsapp açarız hem burdan devam ederiz çalışanlar gun icinde telefona bakamazlar ama whatsapp en azından haftasonu ve akşamları muhabbeti devam ettirir diye dusunuyorum ben Morenica Morenica cim benim:)

Back