Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepsini çok beğendim gerçekten.ilk çekilişe katıldım diyemedim arkadaşlara.arkadaşım hediye yollamış dedim allah herkese böyle arkadaş nasip etsin dediler :)))Beğendiğine çok sevindim canımmm güle güle kullan:)
Beğendiysen en mutlu bana:)hepsini çok beğendim gerçekten.ilk çekilişe katıldım diyemedim arkadaşlara.arkadaşım hediye yollamış dedim allah herkese böyle arkadaş nasip etsin dediler :)))
Amin canım hayırlı kandiller...Teşekkür ederim beğenmene sevindim:)Kızlarım gunaydinlar herkese :) Kandil'iniz mübarek olsun her dilediğiniz kabul olsun sizinde benim de:) bu arada son gelen hediyelere de baktımgecenin_resmi cok güzeller gule gule kullan
mhnds_ kesene bereket cok zevklisin :)
Aminnnn insallah ya.hayırlı kandiller kızlar.bugünün yüzü suyu hürmetine rabbim tüm dualarınızı ve dualarımızı kabul etsin
Kızlarım gunaydinlar herkese :) Kandil'iniz mübarek olsun her dilediğiniz kabul olsun sizinde benim de:) bu arada son gelen hediyelere de baktımgecenin_resmi cok güzeller gule gule kullan
mhnds_ kesene bereket cok zevklisin :)
Günaydınlar ..hayırlı kandiller kızlar.bugünün yüzü suyu hürmetine rabbim tüm dualarınızı ve dualarımızı kabul etsin
Gule gule kullan kuzum katılciginin kesesine bereket :)Herkese günaydınnn
Dün gelen hediyeleri tek tek rahatça açmak için akşamı bekledim. İyi ki beklemişim. Sabahtan beri de iş yetiştirmem yüzünden girip paylaşamadım. Araya sıkıştırabilirdim. Ama bunu istemedim.xyzt-5544 ım canım katilim e ve hissettiklerime haksızlık olurdu.
Hemen şimdi paylaşıyorum.
sevgili katilciğimin çikolatası ve Türk kahvesi ile keyif yapıyorum, isteyen varsa beklerim
![]()
Gule gule kullan kuzum katılciginin kesesine bereket :)
canım kurbancımMorenica güzel günlerde kullan kuzum
tüm iyi dileklerini sunan arkadaşlara da teşekkür ederim
herkese de günaydın ve hayırlı kandiller kızlar![]()
yaaaa bende heyecandan bayılcaaaam
hediyelerim gelsinnn artıkk
gördükçe heyecan sabırsılık artıor...
özenli arkadaşlar emeğinize sağlık
herkesin kesesine bereket :)
Canım katilciğim çok çok teşekkür ederim. Tüm hepsi için, düşüncelerin, gösterdiğin özen için..
.
Afiyet bal şeker olsun kuzum![]()
canım çekti kalkıp kendime bi kahve yapem barii :)sevgili katilciğimin çikolatası ve Türk kahvesi ile keyif yapıyorum, isteyen varsa beklerim
![]()
canım çekti kalkıp kendime bi kahve yapem barii :)