• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

3 gün dedi kargocu zaten beklemek güzeldir :KK53: yok be arkadaşım ben diyeceğimi dedim gerekeni de yaptım sorun kalmadı gayet iyiyim :KK52:

kızlar ben çıkıyorum yarın izinliyim kızı kontrole götüreceğim pek aktif olamayabilirim ama elimden geldiğince girmeye çalışıcam akşamda ilk fırsatta hem kendi hediyelerimi hemde ariesfount un hediyelerini paylaşacağım

ayyy ben de bi sevinçle girdim ama ariesfount'un yazdıklarını görünce dumur oldum :KK57: neyse ki gitmekten vazgeçmiş, bir sonraki çekilişte eminim telafi edilecektir sen hiç üzme kendini canım :KK68:
ben de şimdi hediyelerimi paylaşacağım ama ayıp olmaz dimi bu muhabbetin üstüne :eek:

yalnız benim katilim kimmiş tahmin edin :KK57::KK57: kargo gelince ismini görünce şok oldum ve ağzımdan aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çıktı sadece :KK57::KK57: geranio geranio muş benim katil meğerse, burda kızın her yaptıklarına sulanıyordum meğerse onlar banaymış :KK45::KK45: nasıl özenmiş hepsine yaa çok güzeller çok güzeller anlatamam :KK49: hemen yüklüyorum hediye topiğine hepsini :KK49:

ayyy ben de bi sevinçle girdim ama ariesfount'un yazdıklarını görünce dumur oldum :KK57: neyse ki gitmekten vazgeçmiş, bir sonraki çekilişte eminim telafi edilecektir sen hiç üzme kendini canım :KK68:
ben de şimdi hediyelerimi paylaşacağım ama ayıp olmaz dimi bu muhabbetin üstüne :eek:

Olmaz canım arkadaşım ben unuttum gitti değmez canımı sıkmaya :KK17:

Evde değildim simdi gordum okudum bütün mesajlari. Cok üzüldüm adina P puka1606 katilin bunu söylediğinde baya tartıştık zaten keske yilbasi adı altında olan bir çekilişe katılıp seni de bu kadar üzüp kirmasaymis kuzum.

Sağlık olsun arkadaşım böyle oldu işte bende iade ettim kendisi kullansın.

yemin ediyorum o şahıs dua etsin ikinci banımı yedim.
Asla yorum yapmayacağım.

P puka1606 çok geçmiş olsun canım ama insanların kalitesini görmüş olduk.
Burada ahkam kesmek ile olmuyormuş hiç birşey.

Ayrıca o özensiz hediyeleri gönderen arkadaş mis gibi nur topu gibi kul hakkına girme günahın oldu ha bir de kalp kırma.
bunlar için artık nasıl hesap verirsin bilemedik.
bir daha sosyal hayata girme hatta duvarından çıkma.

yemin ediyorum o şahıs dua etsin ikinci banımı yedim.
Asla yorum yapmayacağım.

P puka1606 çok geçmiş olsun canım ama insanların kalitesini görmüş olduk.
Burada ahkam kesmek ile olmuyormuş hiç birşey.

Ayrıca o özensiz hediyeleri gönderen arkadaş mis gibi nur topu gibi kul hakkına girme günahın oldu ha bir de kalp kırma.
bunlar için artık nasıl hesap verirsin bilemedik.
bir daha sosyal hayata girme hatta duvarından çıkma.

Sağol arkadaşım aman ha lütfen dikkat et ban yeme. Boşver oldu bitti gelecek sefere daha iyisi gelir inşallah. Kesinlikle öyle ahkam kesmekle olmuyor bu işler biraz hatır gönül işi bunlar yapamayacaksan girmeyeceksin diye düşünüyorum arkadaş yapamadı onun sorunu benim için dert değil asla....

Boşverin kızlar sinir yapmayın lütfen ban falan olur gereksi muhabbete girmeyin olur da ben o arada görmem falan çok üzülürüm. Eğer ki gelir burda çirkeflik yaparsa sakın polemiğe girmeyin lütfen rica ediyorum.

çirkeflik yapılacak bi durum da yok ki canım, hatasının farkındadır herhalde. sonuçta bi görev almışsın üzerine sonradan pişman olsan bile bunu layıkıyla yapmak gerekir, bunun dinle yada inançla alakası yok ki. yalnız gerçekten tavrını çok takdir ettim, üzülmüşsün belli ama o kadar sakinsin ki Rabbim karşına çıkartsın inşallah :KK15:

Back